reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam
nareszcie przebrnęłam przez tą ranszą produkcje.
wszystkiego nie ogarnę wiec z grubsza:
kwiatek - wsołczuje takich nocek. musisz miec nerwy ze stali i duzo cierpliwosci. niech talie klopoty w usypianou znikną.
sospettosa- bardzo mi przykro z powodu utraty pracy. co za szef, ...okrótny. i najszczersze gratulki P.mgr.
agnieszka= hmmm chłopak wie co dobre....ale niech juz se uswiadomi ze buteleczka tez jest ok.
gosienkag- super prezent :) ja idąc tym tropem na walentynki w ub, roku zafundowałam K pudełeczko z 30szt. kolorowych baloników:)

mały śpi. pewnie niedługo wstanie.
troche się rozjaśniło na niebie to może wyjdziemy na powietrze.

reklama
Glosowanie na pudelka zakonczone. Wyglada na to, ze pudelko Ani wygralo :-) Natomiast pan fotograf, ktory tak namieszal na koniec, ma adnotacje "Zgłoszenie wykluczone z konkursu, ze względu na naruszenie regulaminu." Tak myslalam, ze to jakis przekret.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam na chwilkę...

Zaraz lece jakis obiad zrobic, siedze dzisiaj z dwójką w domu, bo córcia była u lekarza na kontroli no i do przedszkola nie poszla. Teraz ogląda disney channel, a synuś kima...już 3 h...wooow, o 10.00 zanął..heheheh

sosspetosa...wspołczuje strasznie utraty pracy, ale tak jak piszą dziewczyny, może tak miało byc, może czeka na Ciebie lepsza propozycja, ja bynajmniej trzymam kciuki,żeby tak było :tak:. No gratuluje obrony:-)

ok...spadam...mielone robic...heheh

Glosowanie na pudelka zakonczone. Wyglada na to, ze pudelko Ani wygralo :-) Natomiast pan fotograf, ktory tak namieszal na koniec, ma adnotacje "Zgłoszenie wykluczone z konkursu, ze względu na naruszenie regulaminu." Tak myslalam, ze to jakis przekret.

juz go usuneli ;-)

ps...onka...sorki...ale zamiast cytuj, zrobilam edytuj...hhmm

Kwiatusiowa - OMG ! Tobie sie medal nalezy za te noce. Albo niech Ci Bozia w dzieciahc wynagrodzi hehehe.

Tez wlasnie widzialam ten komunikat.

Super, ze sie udalo, Ania bedzie miala fantastyczny prezent.

U nas noc w miare ok, troszke z noska powyciagalysmi i dalo sie spac. Teraz w ciagu dnia wylatuje wiecej.
Leje... Wczoraj nas rozpiescilo pieknym sloncem, a dzis od rana leje non stop. Ciekawe jak ja do lekarza mam sie udac, bo wyscie z domu do taxi rowna sie przemoczeniu na maxa....

dobry;-)

Sospettosa- tak mi przykro...:no::-( i z powodu mamy tez...coż marne to pocieszenie ale gratuluje obrony:sorry2: 3 maj sie kochana i pamietaj- nie pierwsza praca i nie ostatnia- dasz rade:tak:

Annaoj Kce- przykro mi że miałaś wczoraj taki koszmarny dzień...mam nadzieje że dziś już widzisz świat w lepszych barwach:confused:

Iza- gratuluję ząbka:tak:

Elvie- zazdroszcze Wam tego wczorajszego wieczoru:cool2: nam mala od 2 dni tak w d daje ze masakra- wczoraj przed zasnieciem darla sie znow godzine (nie wiem co jest grane:wściekła/y: wczesniej nigdy latwo nie zasypiala a od 2 dni jakas masakra:angry:) wiec po akcji jaką nam zrobila odechcialo nam sie zyc, nietylko milo spedzac wieczor:baffled:

mamusia
- glos oddany:tak:

AgnieszkaS
z- Ty to tez masz 3 świety z tymi dzieckami:sorry2: ehhh...łącze się w bólu...małą wczoraj usypiał Ł- wymiekł po 45min wrzaskow...dokonczyłam ja:dry: potem samej chciało mi sie wyć..jak dziś jej znów tka odbije to chyba do szfy ja wsadze :-D:baffled:

Kingunia
- poobserwuj mała..co do glutenu to nie wiem- pewnie moze ale my jeszcze nie dajemy...narazie robimy probe z bialkiem mleka..potem gluten. CO do zarelka w zlobku to tez oczywiscie moze byc to..

Magda
- ciesze sie ze z Olą lepiej;-)

Monia
- Twój samiec Alfa mnie ubawił na maxa!:-D:-D:-D:-D choć wiem ze dla CIbie to mało śmieszne...dla pocieszenia powiem Ci ze moj kot na starosc zaczal...chrapać :eek:

Kamisi
a- oj z Toba równiez łączę się w bólu :sorry2: ..za drzwi nie -bo sąsiedzi usłysza- polecam szfe albo..hmmm..moze lodówkę? :-);-)

Aniez
- zazdroszcze Wam bardzo że mały taki podatny na te rytuały- ja tez wszystko prawie co do minuty robie -jedzenie o stalych porach, spanie jak tylko ziewnie a ta hiperaktywna moja slodka cholera za nic spokojnie nie zasnie...choć dzis jest znow troche lepiej ale i tak do bani:baffled:

Kwiatuszek
....Boze...to paranoja jest...ja sie chyba pokroje jak J bedzie takie akcje dalej odstawiac jak bedzie starsza:no: bardoz IC współczuje

Katik
- u nas tez pogoda do bani...

No i super!:tak: to sięnam udało pomoc Ani:-)
Gosia- napisz co tam u Niej?

Ja standartowo dziękuje za wszystkie oddane głosy na Julika:-D jesteście super!:-)

poza tym mała juz pospała i jeczy o towarzystwo...odpisując Wma w sumie napisałam co u nas...ryczy jeczy przy zasypianiu ale od 2 dni nie wymiotowała- szok:szok::-D coś za coś:baffled: ehhh te dzieci...poza tym jesien do bani...mam nadzieje ze weekend bedzie elepszy..dziś znów na basen więc troche odpocznę od mojego tyranka kochanego ni o fryzjer- uuu- wreszcie przytnie mi te kudły bo na oczy nie widze:-)

spadam do marudy- miłego dzionka moje panie:tak:

Witam się i ja... u nas Qbek strasznie zajmuje każdą chwilę bo muszę go non stop pilnować...

właśnie gotuję gulaszyk wołowy... mniam, ale zapachy... idę go miąchnąć :-D

z tym pudełkiem od razu wiedziałam że coś nie tak... nagle się pojawił i tyle głosów... paranoja... dobrze, że go usunęli...

maonka nieźle się zagotowałaś, ale jak najbardziej rozumiem... my też mamy myszy w domu bo wiadomo nie uniknie się tego, ale dlatego mamy 3 koty :-D i nigdzie nie widzę mysich bobków... na szczęście!! bo bym chyba podobnie zareagowała jak Ty.

reklama
sospettosa - przykro mi że tak wyszło, ale tak jak dziewczyny piszą... może nie ma tego złego... i mimo wszystko gratuluję obrony!!

kamisia - nasz też nam potrafił takie cyrki odstawić, ale tłumaczenie mu i zostawienie samemu sobie ze smokiem pomogło i teraz nigdy nie robi takich scen.

Do góry