reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Bry, bry, bry wieczór,

Nata, Kinguunia, łączę sie w bólu rozstania :-( Ale na pewno się ułoży !

Kurcze nie pokazuje mi nowych postów w ogóle... ostatni post mam ... z wczoraj od kwiatuszka... coś nie bangla na bb u mnie tylko czy u was też?

No właśnie...cos u mnie z bb się złego dzieje bo dopiero teraz mi muuultum postów wskoczyło...

pieprzy się dzisiaj na całego to bb...

Admin narozrabiał, ale już naprawił :-)

Kittek, witaj! Z Mai niezła kokietka, jak już facetom w głowach przewraca :-)

Annaoj, to kiedy możemy wpadać na parapetówę, hę ? :-)

Kwiatuszkuczasami jest tak ze niby zabki wygladaja na zdrowe a gdzies jakas dziurka sie robi.Warto dzieciaczki oswajac z dentysta.Mateuszek jezdzil z nami i na poczatku tylko siadal na fotel a potem pomalutku otwieral buziaka a teraz to nie ma juz problemu i dzisiaj mial pierwszy raz wiercony zab:szok: i nawet nie pisnal:tak:

o taaak i ważne aby dentysta był z powołania i zamiłowaniem do dzieci...my też idziemy tym systemem :-)

H dziś wstała o 5:30, uspać się nie dała, więc spadam kąpiusiać swoją szanowną i do wyrka....

dobranoc, pchły na noc, karaluchy na rano :-)

Ostatnia edycja:
reklama
magda ciosek
spóźnione lecz szczere życzneia urodzinowe dla Oli
niech bedzie pociechą dla Rodziców i niech zdrowo rośnie!!!
a to torcik :)
Zobacz załącznik 287209
nooo, to sie nazywa piekny torcik hehehe

Hej dziewczyny

dzisiaj pierwsza noc spędzona już w naszym nowym domu. Jeszcze dużo tutaj różnych drobiazgów do zrobienia i trochę sprzątania, ale stwierdziłam, że szybciej nam pójdzie jak będziemy na miejscu niż dojeżdżając.

normalnie nie, ale bez laktatora nie dałam rady, tym bardziej, że Młoda prawie ominęła dwa posiłki, najpierw obiadek, a potem kleik na kolację, bo po nim dłużej śpi

Jak się ogarnę to już będę na bieżąco, bo jakoś w pracy muszę czas znaleźć
super, ze juz u siebie! Teraz powodzenia na nowych czterech katach :tak::tak::tak:
I sto Lat dla Alusi!!!!!!

Witam ponownie! Starszak męczy tatuśka, młodszy kwęka, bo nie śpi od 14:00 :sorry2: no ja nie wiem ile można! Tzn. dopiero zaczął kwękać, a wcześniej pięknie się bawił... on mnie zadziwia!
No i wszem i wobec chciałam nas pochwalić, żeśmy 'się' odsmoczkowali na cacy :-D Bałam się, że kciukasa zacznie ciągnąć, ale na razie na no nie wpadł :tak: Oby tak dalej!
super, zazdroszcze, bo u nas smok to nieodzowny do zasypiania jest :dry:

Iza- najważniejsze jest Twoje zdrowie! I tak każda z nas kiedyś skończy karmić, a najważniejszy nie jest cycek, tylko Twoja miłość!
otoz to, znow Aniez dobrze prawi!

Kwiatek - ja chodzę z Julką do yamahy u mnie w mieście na zajęcia Niemowlaki w krainie muzyki. Są to zajęcia 30 minutowe, program to piosenka zajęcia z instrumentami, muzyka klasyczna. Jak na razie Julce się podoba
oj, no to super sprawa

W jukeju w bibliotekach organizowane byly i pewnie sa poranki dla mam z niemowletami. Tatusiow pewnie by za drzwi nie wywalono :D
W trakcie tych porankow mamy spiewaly jakies pioseneczki dla brzdacow i bawily sie z nimi. Maluszki wygladaly na bardzo, ale to bardzo zadowolone.
Serio?
Ja cie, a ja nic o takim czyms nie wiem.
Wszystkie dzieciowe znajome sa do dooopy bo angielskiego niet i siedza w domach jak te pindy i nic nie wiedza, wiec zadna nic mi nie wspomniala. Musze sie rozejrzec za tym

Cześć Dziewczyny..
Poczytałam, co u Was ale odpisywać mi się nie chce, bo doła załapałam.
Chyba będę biuro zamykać, bo wynajmuję je od teściów i płacę 1400zł miesięcznie a okazało się dziś, że siostra mojego M., która zajmuje 3 razy tyle metrów co ja w tym samym miejscu płaci jedynie 1100zł/miesiąc. Akcja się niezła z tego zrobiła i mamy teraz nieciekawy klimat w domu.
Biuro mi w zasadzie zbędne, bo i tak pracuję głównie w oparciu o net i telefon, więc wielkiej tragedii nie ma, ale dziwnie nam z tym, że siostra M. jest aż tak faworyzowana. Ehh..
W ramach akcji-reakcji zakupiłam kilka szmat na allegro a teraz idę się karmi napić i paczkę delicji otworzyć;-)
Spokojnej nocy!
Elvie...
ja tam nie chce byc niemila... znow...
ale moze kwestia jest tego typu
ile teciowie Tobie i M pomagaja, mieszkacie razem, Lenka stale sie zajmuja...
wiec moze to nie tak do konca , ze kogos ktos faworyzuje??????

zreszta, nie moja brocha....

wpadłam powiedzieć dobranoc:tak:
Spokojnej nocki dla mam i dzieci:-)

Nie przegapiłaś:-)
Sto lat sto lat...:-D
Kiedy to zleciało??? nie wiem -to jakieś oszustwo jest...:baffled:
No piekny torcik, piekny!

Nadal zasmarkana jestem jak diabel.... Oj a dopiero chwalilam sie na prawoi i lewo ze nie pamietam kiedy chora bylam...

nooo, to sie nazywa piekny torcik hehehe

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ;-)

Nadal zasmarkana jestem jak diabel.... Oj a dopiero chwalilam sie na prawoi i lewo ze nie pamietam kiedy chora bylam...

hehehe ja tez tak ost mowilam, wiec teraz tfu tfu na psa urok.....
( ja se tu dziedze a moj K sie cieszy jak mysz do sera i sie pytam o co kamal, a on : z twoja kumluscia sobie gadam :-) )

Kittek super że jesteś:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Zielona współczuję nocki oby dzisiejsz była lepsza no i gratuluje kolejnego ząbka:-)

annaoj sto lat sto lat dla Ali

aniez gratulacje odstawienia smoka ;-) u nas jakieś półtora miesiąca temu młoda sama zrezygnowała poprostu wypluwała i nie chciała go ssać nie to nie :-)

my dzisiaj pół dnia przespaliśmy cała nasza trójka padła jak zabita to chyba ta pogoda na nas tak działa.

Nata
no my wlasnie tez do Yamachy sie zapisalysmy
te zajecia o ktorych piszesz tez sa ale mysle ze na razie jeszcze z Tymkiem siw wstrzymamy
My juz po lekcji pokazowej
Hania byla zachwycona
odwaznie dolaczyla do grupy
tanczyla
latala jak ptaszek, dmuchala piórka
grala na bebenku, cymbalkach i gitarze :) i robila mnóstwo ciekawych rzeczy
po wszytskim stwierdzila ze bylo fajnie i chce jeszcze chodzic
zajecia sa raz w tygodniu 90 zl za miesiac
bylismy cala rodzina
Tymek jak prezes siedzial w foteliku i obserwowal :)

Annajo kce

100 lat dla Ali!!!
Katik
duuuuużo zdrówka
Kittek
welcome back
Elvie
znam ten temat :) mój mąż tez ma siostre :)
Wronka a gdzie Twoja relacja z chrzcin?

Ostatnia edycja:
reklama
Dobrze, że już BB działa tak jak powinno.
Jednak wysłało to co napisałam rano, aż 3 razy :zawstydzona/y:

Kittek Witajcie, witajcie
gosienkag76 Dobrze, że już po wizycie u zębologa. A u nas jeszcze nie grzeją. Tak to jest jak się ma takiego ciecia za zarządce wspólnoty.
annaoj kce Najlepszego dla Alicji

Co do Yamahy to w takich momentach żałuję, że nie mieszkam w mieście. Te wszystkie możliwe atrakcje.

Dobranoc foremki

Do góry