reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

aniez, moze mlody nie bedzie ssal kciuka. tak mi sie zdaje, ze jesli z odsmoczkowaniem trafi sie na moment, gdy dziecko przestaje miec silna potrzebe ssania, wowczas nie ma problemow. latwo mi mowic, bo moja niesmoczkowa, ale byl moment gdy ssala paluszki. jak szybko ten zwyczaj sie pojawil, rownie szybko zniknal. teraz podgryza sie :D

reklama
Kwiatek - ja chodzę z Julką do yamahy u mnie w mieście na zajęcia Niemowlaki w krainie muzyki. Są to zajęcia 30 minutowe, program to piosenka zajęcia z instrumentami, muzyka klasyczna. Jak na razie Julce się podoba

W jukeju w bibliotekach organizowane byly i pewnie sa poranki dla mam z niemowletami. Tatusiow pewnie by za drzwi nie wywalono :D
W trakcie tych porankow mamy spiewaly jakies pioseneczki dla brzdacow i bawily sie z nimi. Maluszki wygladaly na bardzo, ale to bardzo zadowolone.

Witam wieczorkiem:-)

Wizyta u dentysty zaliczona nie ma to jak dentysta z powolania:tak:

Kittek:-):happy2::-):happy2::-):happy2:

Kwiatuszkuczasami jest tak ze niby zabki wygladaja na zdrowe a gdzies jakas dziurka sie robi.Warto dzieciaczki oswajac z dentysta.Mateuszek jezdzil z nami i na poczatku tylko siadal na fotel a potem pomalutku otwieral buziaka a teraz to nie ma juz problemu i dzisiaj mial pierwszy raz wiercony zab:szok: i nawet nie pisnal:tak:

Aniezmoj wozio to kawal kloca wiec wnosze go na raty :-p
Pogratulowac mamusi odsmoczkowania syneczka:tak:

Annasuper ze juz na swoim i najlepszego dla coreczki na te 5 miesiecy:happy2:

Katikduzo zdrowka:tak:

Izanajwazniejsze aby antybiotyk zadzialal, zdrowka zycze

Zielonamam nadzieje ze dzisiejsza noc bedzie spokojniejsza

Kingunia bedzie dobrze zobaczysz

Kamisia ja zauwazylam i juz chcialam pisac na priv gdzie cie wzwialo

Normalnie jestem w szoku bo chyba palic zaczeli:-D Super bo zaczyna mocno wiac i caly czas pada:no: i w domku zimnica juz byla.

Ide polozyc potworki:tak:

Milego wieczorku:-)

Ostatnia edycja:
kittek ja też się cieszę :-)
Maja łamaczka serc ;-) hehehehe
no my wczoraj byliśmy na pierwszych zajęciach na basenie :-) poza Kubusiem była jeszcze jedna dziewczynka, no ale co się dziwić że w niedziele o 9:30 mało ludzi ;-)

Ooo a gdzie na basen chodzicie??? Tylko w niedzielę są zajęcia??? Bo też się wybieramy tylko nie wiemy gdzie. Także wszelkie info wskazane ;-)

Nadeszła moja ulubiona pora dnia - dzieciarnia zaśnięta:-)

Gosieńka super, że wizyta u dentysty udana, najważniejsze to na początku trafić na fajnego i nie zrazić dziecka.
Z Olą pierwszy raz byłam jak skończyła 2 latka i od razu dwie plomby, za pół roku 2 następne
Kwiatek - Hania na pewno byłaby zachwycona zajęciami z dziećmi, na pewno coś znajdziesz w jakimś klubie malucha albo domu kultury.

Miłego wieczoru

Cześć Dziewczyny..
Poczytałam, co u Was ale odpisywać mi się nie chce, bo doła załapałam.
Chyba będę biuro zamykać, bo wynajmuję je od teściów i płacę 1400zł miesięcznie a okazało się dziś, że siostra mojego M., która zajmuje 3 razy tyle metrów co ja w tym samym miejscu płaci jedynie 1100zł/miesiąc. Akcja się niezła z tego zrobiła i mamy teraz nieciekawy klimat w domu.
Biuro mi w zasadzie zbędne, bo i tak pracuję głównie w oparciu o net i telefon, więc wielkiej tragedii nie ma, ale dziwnie nam z tym, że siostra M. jest aż tak faworyzowana. Ehh..
W ramach akcji-reakcji zakupiłam kilka szmat na allegro a teraz idę się karmi napić i paczkę delicji otworzyć;-)
Spokojnej nocy!

wpadłam powiedzieć dobranoc:tak:
Spokojnej nocki dla mam i dzieci:-)

a ja przez to całą przeprowadzkę przegapiłabym fakt, że moje dziecie dziś 5 miesięcy skończyło:zawstydzona/y::zawstydzona/y:, kiedy to przeleciało.

Nie przegapiłaś:-)
Sto lat sto lat...:-D
Kiedy to zleciało??? nie wiem -to jakieś oszustwo jest...:baffled:

Załączniki

• tort_urodzinowy_10_400x400.jpg
    tort_urodzinowy_10_400x400.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 20
witjcie wieczorowa pora:-)

Annaoj Kce - najlepszego dla bąka :-)

Nata i Kingunia - wspolczoje, ja nie wiem jak to przezyje jak mi przyjdzie Ole w zlobku zostawic.... juz mam zalamke...

Katik kuruj sie bo cos nam ostatnio kichasz i rychasz na bb

Aniez - gratulacje dla bezsmokowca. my mamy klopocik bo Olć ssie kciuka ile wlezie, kupilam 4 smoka i tez jest beee, na szczescie jeszcze kilku producentow jest wiec a noz widelec...

Gosia, wrrrrrrrrrr... dentysta... wrrrrrrrrrrr

Elvie, hmm... znam ten bol faworyzajcji.... mam nadzieje ze sie ulozy - u mnei nieststy sie sprawdza ze z rodzina na zdjeciu a nie w biznesie...powodzenia..

Czynacha, za chwile bedzie po bolu, pozniej przerwa i łan mor tajm, przerwa, łan mor tajm i tak do usr*** smierci :-D

buziamy wszytkie mamy, a Kfiatuszkowi zazdraszczamy sernika :-)

reklama
Kwiatek - ja chodze na rutmike z Szymkiem do domu kultury zajęcia po 30 min 30 zł miesięcznie kosztują Szymek bardzo lubi i nawet próbuje tańcować z dziećmi .

Elvie - no to nie za ciekawie niezbyt miło ze strony tesciów .

magda - u mnie tez już natała ta dobra pora he he .

Ja się ogarniam po wyjeździe znaczy próbuje wyprac tą sterte ciuchów którą przywiozłam , wakacje ogólnie bardzo udane spędzone na nic nie robieniu . My już tam byliśmy w tym rejonie włoch więc teraz sobie darowaliśmy zwiedzanie .
Cieplutko było a tu cholerka zimnica się teraz robi . ja to na zime powinnam emigrować do ciepłych krajów , nie nawidze takiej pogody bbuu

Do góry