reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam dziewczyny:-)

Dzieciątko mi zasnęło więc wpadłam na chwilkę:tak: bo dzisiaj urwanie głowy bo jadę z chłopakami do dentysty oczywiście sama bo mężuś ma wyjazd służbowy:-( Mam tylko nadzieję że Maniek bez problemu usiądzie na fotelu stomatologicznym.

Pogoda u nas do kitu i ze spacerku nici:-( wtachałam jednak wózek na moje 4 piętro i zamierzam werandować Helenkę na tarasie jak będzie taka pogoda:tak:

Agnieszka masz rację z tą wizytą u lekarza bo ewidentnie musi Mareczka coś boleć:-( Przytulaski

Nata fajnie że udało wam się załatwić miejsce w żłobku:tak: a o polityce prorodzinnej to szkoda gadać:wściekła/y:

Magda widzę ze już odliczasz dni do powrotu do pracy, współczuję

Dobra lecę po kawkę i muszę ogarnąć trochę domek:tak:

Miłego dnia:-)

reklama
Nata u nas to samo - raz po kaszy śpi do 5-6, a raz budzi 1-2 i je. Kaszy zawsze tyle samo, taka sama gęstość, nie wiem od czego to zależy.

Agnieszka- wiem, że nie ten watek, ale i tak zapytam tutaj :-p bo nie wiem, czy Ty w tym 'młynie' masz czas na inne wątki :tak: Jak z qupsztalkami Mareczka? Bo może to jednak brzuchol??? Może mu coś ostatnio nie leży?

U nas jak zwykle OK. W nocy jedno budzenie o 4:30, potem o 7:30, teraz znowu śpi... hm... A ja chyba pójdę odgruzować trochę pokój Kuby, bo o 11:00 mamy babskie plotki kawowe :-)

Magda- z tym rannym wstawanie, to mnie zestresowałaś!!! Bo my niejako razem z robotą startujemy (18/09).

nie no po prostu bomba... forum skasowało mi mój avatar i wrzuciło mi avatar z FB pomimo, że to odhaczałam... no pięknie... coś się wali dzisiaj na maxa

Witam
Coś mi się BB zawiesiło. Nie pokazuje dzisiejszych postów. Myślałam, że jeszcze nikt dziś nic nie napisał, ucieszyłam się, że chociaż 1 raz będę pierwsza :-D:-D:-D

Kurcze u nas leje od wczoraj od 16 i ma tak lać do czwartku :szok: Porażka

Witam
Coś mi się BB zawiesiło. Nie pokazuje dzisiejszych postów. Myślałam, że jeszcze nikt dziś nic nie napisał, ucieszyłam się, że chociaż 1 raz będę pierwsza :-D:-D:-D

I teraz nie wiem czy udało mi się coś tutaj napisać Wrrrrrr

Witam

I teraz nie wiem czy udało mi się coś tutaj napisać Wrrrrrr

reklama
Witamy po weekendzie
Aga właśnie się zastanawiałam jak tam twoje chłopaki, a tu znowu nocka do bani:-(. Ewidentnie go coś boli, koniecznie lećcie do lekarza, bo wszyscy się strasznie męczycie. Może coś w diecie mu nie pasi?

Wronia jak tam po imprezce?

U nas nocka standardowa. Jedna pobudka po 2, potem o 6 i do 7 jeszcze sobie pospała. Ja wstałam o 6 - lubię tą poranną ciszę w domciu, poza tym trzeba stopniowo organizm zacząć przyzwyczajać do rannego wstawania, za dwa tygodnie przed 5 trzeba się będzie zrywać:baffled:

Od rana leje więc siedzimy w domu. Pewnie za jakieś porządki się wezmę

Ale co? Odstawiłam i kaszkę, i gluten, obiadki i owocki je tylko te co przed tymi jazdami... a jest coraz gorzej... Ale co ciekawe... zjadł w przerwie między ryczeniem a czopkiem i potem dopiero o 7 :eek:
Właśnie Wronia jak tam przeniesienie Boryska do siostry? No i jak impreza?

Kurcze nie pokazuje mi nowych postów w ogóle... ostatni post mam ... z wczoraj od kwiatuszka... coś nie bangla na bb u mnie tylko czy u was też?

Agnieszka- wiem, że nie ten watek, ale i tak zapytam tutaj :-p bo nie wiem, czy Ty w tym 'młynie' masz czas na inne wątki :tak: Jak z qupsztalkami Mareczka? Bo może to jednak brzuchol??? Może mu coś ostatnio nie leży?
Kupy normalne
U nas jak zwykle OK. W nocy jedno budzenie o 4:30, potem o 7:30, teraz znowu śpi... hm... A ja chyba pójdę odgruzować trochę pokój Kuby, bo o 11:00 mamy babskie plotki kawowe :-)

Magda- z tym rannym wstawanie, to mnie zestresowałaś!!! Bo my niejako razem z robotą startujemy (18/09).
No właśnie...cos u mnie z bb się złego dzieje bo dopiero teraz mi muuultum postów wskoczyło...

pieprzy się dzisiaj na całego to bb...

Ostatnia edycja:
Do góry