reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Biedna Juleczka. Niech juz jej przejdzie ta temperaturka, bo mama sie stresuje za bardzo!

Nooo, to mlode i jurne te prababcie;-);-)
Polka ma jedna prabacie, ma 81 lat i niestety coraz gorzej ze zdrowiem....

no u nas prababcia Kubusia ma już 76 lat i też coraz gorzej ze zdrowiem... heh... pomimo tego liczę, że jeszcze trochę pożyje.

u nas nocka kiepska... Q obudził się o 1 dałam mu herbatkę, a ten nie chciał spać.... o godzinie 2:55 kiedy dalej nie spał skapitulowałam i daliśmy małemu butle mleka... wydoił całą jednym haustem i poszedł natychmiast w kime... a natka sadystka głodziła Glutka... heh :-(
myślałam, że rano sobie pośpimy, ale robotnicy przyjechali po 8 i psy niezwłocznie postanowiły nas o tym poinformować ujadając... no i obudziły Q i nie było już spania...

Daga no bo jak się rozpędzę to tak jakoś zamiast w jednym to robię kilka postów ;-)

też się witam
u mnie noc - koszmar - Julka gorączkowała a ja nawkręcałam sobie niesamowitych historii, więc noc nieprzespana.
teraz mała zjadła i zasnęła, gorączka zelżała, ale nadal mamy stan podgorączkowy. Pediatra nam wczoraj powiedziała, że taki stan może się utzrymać przez trzy dni
biedna Juleczka, oby te powikłania poszczepienne szybko zniknęły. My w środe na zaległe szczepienie i juz się boje, bo Borysek mi pokasłuje...wwrrr
Moje dzieci mają dwie prababcie i jednego pradziadka
Prababcie są w wieku:
67 i 69 lat wiec mam nadzieje ze jeszcze dluuuuugo pozyją :)
ło jeju, ale młode prababcie. Moje dzieciatka maja tylko dwie prababcie jedna ma 77, druga 81 lat, pradziadka niestety juz zadnego bo mój dziadek zmarl dwa lata temu. Babcie tez maja dwie no i niestety jednego dziadka...;-(
U nas noc standardowa ostatnio- pobodka o 24, cycek i w kimono.... nieeeee, zadnego spania. Spiewanie. Do 1.30 mruczala i spiewala. Dzizas wymiekam, nie wiem jak sobie z tym poradzic.
hehehe Polunia chce Ci poprostu przekazac ,że swą przyszłośc wiąże z operą, a ty masz już zbierac kasę na jej edukacje w tym kierunku ;-)

Kici - potrzebujesz jeszcze Queen Bee do pasieki? Mam jedna do oddania, zglos sie jak bedziesz na fv, to Ci posle, a Ty zgarniesz.

kurde gapa ze mnie
pochwalilam sie rodzina z mojej strony a zapomnialam o mezu
z jego strony jest jeszcze prababcia 89 lat ktora robi wokol siebie wszystko, mieszka sama gotuje sprzata a jedyny problem zdrowotny to podwyzszone cisnienie
w tym wieku to chyba nic nadzwyczajengo
no i jeszcze jeden pradziadek kolo 80

reklama
Do góry