reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aha, zapomnialam napisac. Mojemu dziecku wyrżnął się ząb :-D.......................................................................................................................................Nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że nie temu mlodszemu, a starszemu:szok::szok:. Narzekala coś dzisiaj ,że boli ją dziasełko na dole, pewnie od jabłuszka. Powiedzialam,ze moze ząbek się rusza i niedługo wypadnie i poprosiłam by podeszla. sprawdziłam, ząb faktycznie się rusza, ale bardzo slabo, a za nim już wyrznięty stały:szok::szok:. Bedę musiała z nią do dentysty jechac,żeby ten z tyłu nie był krzywy. Cos czuje,że córcia zęby po mamie odziedziczyła, oby nie, bo mi mleczaki nie wypadały, tylko trzeba było wyrywac...:-(

reklama
widzę, że wkurzanie rodziców, to ostatnio nowe hobby naszych pociech :)

Z wiekiem osiągają w tym coraz większą perfekcję:baffled:, ale i tak są najukochańsze na świecie:-).

Wreszcie wróciłam z dworu nie uduszona, spocona, mam nadzieję, że upały już nie wrócą tego lata.

P po rozmowie wrażenia ma dobre, w piątek dadzą mu odpowiedź. Buziaki dla wszystkich trzymających kciuki

13 od razu widać kto ma nadmiar czasu na szukanie różnych różności w necie:-p:-)

wita się Matka Polka Pracująca :-)
wbić się w szpile i kostium po tylu miesiącach było extra :-D:-D
cholernie sie ciesze, ze wrocilam do roboty, a dziecko powitalo mnie uśmiechami na całą buzię.

Czuje w sobie tyle energii i pomysłów, że jak mi jakiś palant powie że młoda matka nie myśli (np. taki Korwin Mikke) to dostanie po japie :-D:-D:-D:-D:-D

wita się Matka Polka Pracująca :-)
wbić się w szpile i kostium po tylu miesiącach było extra :-D:-D
cholernie sie ciesze, ze wrocilam do roboty, a dziecko powitalo mnie uśmiechami na całą buzię.

Czuje w sobie tyle energii i pomysłów, że jak mi jakiś palant powie że młoda matka nie myśli (np. taki Korwin Mikke) to dostanie po japie :-D:-D:-D:-D:-D
Matko jaka optymistka!! Chyba jesteś jedyną zadowoloną pracującą matką :-D
13x13 zawsze znajdzie odpowiedź na te najtrudniejsze pytania :-):-)
Ella1 rozumię Cię doskonale. Adas tak ma od niedzieli :-( Oj wystawiają na próbę nasze charaktery

Forget- no wyobraziłam sobie Ciebie, jak dajesz w japę Korwinowi :laugh2:

Wszystko spakowane, dzieciarnia upchnięta w łóżeczkach, mąż kąpiel szykuje, a rano ruszamy w drogę. Pertraktacje z Kubą zakończone sukcesem- tir jest niepotrzebny. Gosieńka- JAK TY TRÓJKĘ SPAKOWAŁAŚ??? Pełen szacun!!!

Matko jaka optymistka!! Chyba jesteś jedyną zadowoloną pracującą matką :-D
13x13 zawsze znajdzie odpowiedź na te najtrudniejsze pytania :-):-)
Ella1 rozumię Cię doskonale. Adas tak ma od niedzieli :-( Oj wystawiają na próbę nasze charaktery

to ja się dołączam do zadowolonych pracujących mam, na razie tylko troszeczkę pracujących, ale te dwa razy w tygodniu są super. A wracam tak stęskniona, że dla starszaka mam więcej cierpliwości, i Młodej marudzenie też mi nie wadzi:-)

reklama
Do góry