Aha, zapomnialam napisac. Mojemu dziecku wyrżnął się ząb .......................................................................................................................................Nie byloby w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, że nie temu mlodszemu, a starszemu. Narzekala coś dzisiaj ,że boli ją dziasełko na dole, pewnie od jabłuszka. Powiedzialam,ze moze ząbek się rusza i niedługo wypadnie i poprosiłam by podeszla. sprawdziłam, ząb faktycznie się rusza, ale bardzo slabo, a za nim już wyrznięty stały. Bedę musiała z nią do dentysty jechac,żeby ten z tyłu nie był krzywy. Cos czuje,że córcia zęby po mamie odziedziczyła, oby nie, bo mi mleczaki nie wypadały, tylko trzeba było wyrywac...:-(
reklama
sospettosa
Fanka BB :)
Jestem.....i jestem wściekła...dziecko mnie wkurzyło bo marudzi cały dzień i nie śpi, mam okres, boli mnie głowa, spac mi się chce i..... no dobra wygadałam się...
widzę, że wkurzanie rodziców, to ostatnio nowe hobby naszych pociech
magda1978
widzę, że wkurzanie rodziców, to ostatnio nowe hobby naszych pociech
Z wiekiem osiągają w tym coraz większą perfekcję, ale i tak są najukochańsze na świecie:-).
Wreszcie wróciłam z dworu nie uduszona, spocona, mam nadzieję, że upały już nie wrócą tego lata.
P po rozmowie wrażenia ma dobre, w piątek dadzą mu odpowiedź. Buziaki dla wszystkich trzymających kciuki
13 od razu widać kto ma nadmiar czasu na szukanie różnych różności w necie:-)
Forget-me-not
wita się Matka Polka Pracująca :-)
wbić się w szpile i kostium po tylu miesiącach było extra
cholernie sie ciesze, ze wrocilam do roboty, a dziecko powitalo mnie uśmiechami na całą buzię.
Czuje w sobie tyle energii i pomysłów, że jak mi jakiś palant powie że młoda matka nie myśli (np. taki Korwin Mikke) to dostanie po japie
cholernie sie ciesze, ze wrocilam do roboty, a dziecko powitalo mnie uśmiechami na całą buzię.
Czuje w sobie tyle energii i pomysłów, że jak mi jakiś palant powie że młoda matka nie myśli (np. taki Korwin Mikke) to dostanie po japie
e.salamandra
Mama pełną parą
Matko jaka optymistka!! Chyba jesteś jedyną zadowoloną pracującą matkąwita się Matka Polka Pracująca :-)
13x13 zawsze znajdzie odpowiedź na te najtrudniejsze pytania :-):-)
Ella1 rozumię Cię doskonale. Adas tak ma od niedzieli :-( Oj wystawiają na próbę nasze charaktery
Forget-me-not
Matko jaka optymistka!! Chyba jesteś jedyną zadowoloną pracującą matką
hehehe, pewnie dlatego, że na pół etatu :-) I to mi pozwala spełniać się jako mama i wyżywać zawodowo :-)
aniez
Forget- no wyobraziłam sobie Ciebie, jak dajesz w japę Korwinowi
Wszystko spakowane, dzieciarnia upchnięta w łóżeczkach, mąż kąpiel szykuje, a rano ruszamy w drogę. Pertraktacje z Kubą zakończone sukcesem- tir jest niepotrzebny. Gosieńka- JAK TY TRÓJKĘ SPAKOWAŁAŚ??? Pełen szacun!!!
Wszystko spakowane, dzieciarnia upchnięta w łóżeczkach, mąż kąpiel szykuje, a rano ruszamy w drogę. Pertraktacje z Kubą zakończone sukcesem- tir jest niepotrzebny. Gosieńka- JAK TY TRÓJKĘ SPAKOWAŁAŚ??? Pełen szacun!!!
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Matko jaka optymistka!! Chyba jesteś jedyną zadowoloną pracującą matką
13x13 zawsze znajdzie odpowiedź na te najtrudniejsze pytania :-):-)
Ella1 rozumię Cię doskonale. Adas tak ma od niedzieli :-( Oj wystawiają na próbę nasze charaktery
to ja się dołączam do zadowolonych pracujących mam, na razie tylko troszeczkę pracujących, ale te dwa razy w tygodniu są super. A wracam tak stęskniona, że dla starszaka mam więcej cierpliwości, i Młodej marudzenie też mi nie wadzi:-)
reklama
Forget-me-not
Forget, a co zrobiłaś z dzidzią ? Masz nianię ?
Nie. Mam teściową i nie zawaham się jej użyć
Niania od listopada - jak wrócę na 4 dni w tygodniu