reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

jezu jak wieeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!
:szok::szok::szok:
normalnie jakby jakas trąba powietrzna gdzies obok przechodziła. Masakra!!!!!!!!!
Pewnie zaraz przywieje jakąś nawałnice..........
kurde jak ja nie lubie takich zjawisk atmosferycznych, niech sobie spokojnie pada a nie jakieś burze czy coś.

reklama
Dobry wieczor

Wronia niech Borysek szybko zdrowieje
magda ciosek ja rowniez trzymam kciuki aby twoj malz dostal ta prace :)
Katik wszystkiego najlepszego !!!!

U nas ok,moj maly tez marudzi,dzisiaj po kapieli,przed zasnieciem,znow wojowal z cycem,ale sie poddal i poszedl spac.Wedlug mnie ida mu zeby

Aniez też o tym myślę bo Ala właściwie już tylko wieczorem smoka ciągnie do zaśnięcia. W dzień jak jest zmęczona to nieważne gdzie -zasypia bez... hmmm ale jak to zrobić:eek:

Annaoj są dni kiedy śpi mało -ale idą lepsze czasy bo chłodno:-D a Ona uwielbia chłód:tak: a i mam patent -kiedyś jak zasypiała o 10 to spała max 30 min ale -okazało się ze cyc skutecznie przedłuża tą drzemkę:-D więc zamiast od razu do Niej gadać -podchodzę, daję cyca i śpi dalej:-D

Kittek
-póki co nie... niech sama sobie do tego dojdzie -nie będę winna Jej bólu:-p poza tym niewygodnie Jej będzie spać na boku -ja nie śpię w kolczykach więc Ali też nei zmuszę:sorry:

Wronka.... biedactwo malutkie:-( :-(

Zielona u nas póki co teoria się sprawdza tfu tfu tfu -a na termach byliśmy w wiatr i chłód z mokrym dziecięciem po tym wietrze chodziliśmy i odpukać nic się nie
przyplątało...

Magda
kciuki zaciśnięte &&&&&&

Ella1 sprytna bestyjka:-D

Aniez
ja spakowałam wszystko jak leci:-D

Katik gratuluję pełnoletności i nawet piwa się nie możesz napić pomimo ze 18stka już na karku:-D

Uciekam -może jutro dzieć z racji ochłodzenia pośpi do 10:-D i da pospać mamusi:-);-)
Dobranoc mamuśki

dobrywieczór dziewczynki witam się po weekendzie spędzonym w augustowie :-):-) (chciałam wstawić fotki ale coś ten mój złom się wiesza).
Dzisiaj Natalcia 2 raz była na basenie czy wasze maluchy też po 15 minutach zaczynają marudzić?? bo u nas na początku jest super uśmiech machanie nogami a po 10-15min zaczyna się krzywić...

Wronka dużo zdrówka dla Boryska biedulek malutki
Katik 100 lat !!!!
Kittek ja też się zastanawiałam nad kolczykami ale jeszcze się waham może jak mała skończy roczek hmm sama nie wiem
Magda mam nadzieje że twój mąż dostanie tą pracę &&&&

łiiiiiiiiiiiii i cisza............
wiało wiało i ucichło... troche deszczu spadło i jest ttroche lepsze powietrze,
nic zmykam spać.

13x13- z 3latkiem to nie da się już zapakować wszystkiego jak leci, bo na same zabawki potrzebowałabym tira ;D Dzisiaj negocjowaliśmy rowerek... tzn. rowerek jedzie, ale część aut może zostać... ufff... jutro musimy omówić kwestię ksiązeczek, bo najchętniej zabrałby cały regał z zawartością... No a Bartka i nas to spakujemy metodą 'jak leci', a jak o czymś zapomnimy, to się dokupi :DDD

Witam jako pierwsza:-)

Nareszcie lekkie ochłodzenie... odpoczniemy od tych upałów:tak: a dzieciaczki pewnie dają Wam pospać mamusie:tak:

Katik, witaj w kraju... świetnie się spisałyście w podróży
No i wszystkiego najlepszego kochana, dużo pociechy z dzieci, radości i miłości każdego kolejnego dnia:-)
IM, dużo pozytywnej energii:tak: 3maj się kochana:-)
Agata, a co Cię tak połamało... mam nadzieję, że to nic poważnego... widzę, że u Oli takie same 2 perełki jak u Justki:tak:
Witam :D
O spaniu było... Bartek w dzień śpi mało- jakoś w sumie ze 2 godziny, ale mi to nie przeszkadza :tak: ten typ tak ma, to co ja będę go zmuszała.
Odsmoczkowujemy się... postanowiłam zrobić to stopniowo i na razie udało się odstawić smoka do zasypiania na noc (w nocy i tak nigdy nie brał) oraz na spacerku. Jeszcze zostało zabranie smoczka do spania w domu w ciągu dnia, ale to chyba zrobimy we wrześniu, jak Kubulek będzie w przedszkolu.
Już... u nas chyba jeszcze poczekam, bo przez te ząbki byłoby strasznie bez "monia":-p:tak:
Mamusie córeczek planujecie przekłuć uszka swoim księżniczkom? Maja dostała piękne malutkie kolczyki i zastanawiam się kiedy jej je założyć.
Ja poczekam aż dzieć będzie starsza i sama mnie namówi... Jola też jeszcze nie ma:tak:
Wronka, buziaczki dla chorego Boryska :* niech szybko wraca do zdrówka:tak:
Magda, 3mam mocno kciuki &&

Dziewczyny, mam problem... rozwozimy zaproszenia na chrzest (podwójny i na 60 osób), a Justka jak tylko wchodzimy do czyjegoś domu od razu uderza w ryk... w sobotę płakała bite 40 minut, a w niedzielę już tylko 20 minut z przerwami:baffled: a przecież jak chodziłyśmy na szczepienia nie miała takich faz... widzi też często nowe twarze, chociaż zawsze dzieje się to w domu lub miejscu jej dobrze znanym... macie jakieś pomysły????

Beti moja tak miała jak zapraszaliśmy chrzestnych, normalnie aniołek, a tam darła się z pół godziny, P uważa, że to dlatego, że u nich było strasznie gorąco, ale teraz ciągle jest gorąco i dziecko spokojne. Też nie wiem co ją wtedy napadło.

Wreszcie chłodniej, czekam aż młoda wstanie z porannej drzemki, starsza przeżuje śniadanie (jej tempo jedzenia doprowadza mnie do szału:baffled:) i spadamy na dwór

Ale wspaniała pogoda:-D
20 stopni wiaterek słoneczko miodzio:-D
Spałyśmy do 9.40 -w końcu;-)
Teraz jem śniadanie, ogarnę się i na spacerek:-)

Mamusia u nas nuda jest po 30 minutach -cóż widać te aktywne 15 minut musicie wykorzystywać . Woda bardziej męczy, wyciąga więc i zmęczenie szybciej przychodzi... moze jakieś zabawki do wody???

Anez -fakt dorobek 3latka tonei to co dorobek 4 miesięcznego brzdąca:-p

Beti hm... może wnoscie ją na rękach -może nagle wszyscy zaczynają jej się drzeć nad uchem -jaka piękna jaka śliczna:confused2: może nie czuje się swojo i bezpiecznie?? nie mam pojęcia... próbujcie

Magda
bo młoda degustuje -je jak prawdziwa modelka:-)

Do później mamuśki

reklama
Do góry