reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ech, następna Matka Polka....a gołąbki, pulpety, fasolka ze słoika to nie łaska ?
albo mrożona pizza ?
wiesz jakby tęsknił ?
a tak to nie doceni, że wróciłaś....;-)

poczytałam trochę, ale przyznaję bez bicia, że nie daję rady na wszystkich wątkach...

Daga, zachodzę w głowę, jak Ty mnie na facebooku znalazłaś, hę ???????????????
MAGIA... :-D :-D :-D

Ty MNIE O TAKIE RZECZY NIE PYTAJ, BO JA NADAL NIE WIEM CO TAM ROBIE I KOMU CO WYSYŁAM - DZISIAJ CHYBA WSZYTKIM BUZIAKI I USCISKI PRZESLAĄŁM :-D

ALE WYDAJE MI SIE ZE TO PRZEZ MAILA.... CHOC MOGE SIE MYLIC :-D

A CO, NIE CHCESZ MNIE :-D?

reklama

Ty MNIE O TAKIE RZECZY NIE PYTAJ, BO JA NADAL NIE WIEM CO TAM ROBIE I KOMU CO WYSYŁAM - DZISIAJ CHYBA WSZYTKIM BUZIAKI I USCISKI PRZESLAĄŁM :-D

daga...ja tez nie wiem o co kaman na FB, zwłaszcza ze ja niestety analfabeta językowy jestem:zawstydzona/y::-(

Jak Wy tak na tym facebooku wymiatacie? ja owszem fotki dodałam ale to byłoby na tyle mojej wiedzy o tym portalu ;)

Love- cieszę sie bardzo ze powoli wszystko sie układa, teraz już będzie tylko lepiej :)

A co do końca świata to coż- my planujemy braciszka lub siostrzyczkę dla Juleczki na 2012 wiec o zadnym szerokopojetym end of the world slyszec nie chce :D

Mała śpi a ja czytam...dzień minął średnio bo mała marudna jakaś była...zara i ja pewnie spac sie udam ;)

Daga kompa kukurydzą oplułam przez ciebie.
Ja i tak jestem lepsza od ponad roku mam konto, nie mam pojęcia o co tam chodzi bo z lenistwa nie chciało mi się eksplorować tego fejsbuka. Mam NK i oprócz Wroni nikogo nie znalazłam.

O właśnie Wronka do tablicy. Kochana widziałam Twoje zdjęcie z Weroniczką z lutego, wyglądałaś suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper a nam marudziłaś! Kochana nie masz powodów aby się nie pokazywać na zamkniętym, jutro chcemy zdjęcie, prawda kwietnióweczki???

Aniez ja chcem przepis na sernik bez sera!!!!!

A ja dziś trochę kwiatów w doniczkach od mamy pożyczyłam (hehe:-D) co by ładniej w ogródku było jak przyjdą z gminy. Wiem przegięłam,ale ta nawałnica mi tyle kwiatów zniszczyła,że coś musiałam wykombinować.

Daga kompa kukurydzą oplułam przez ciebie.
Ja i tak jestem lepsza od ponad roku mam konto, nie mam pojęcia o co tam chodzi bo z lenistwa nie chciało mi się eksplorować tego fejsbuka. Mam NK i oprócz Wroni nikogo nie znalazłam.

O właśnie Wronka do tablicy. Kochana widziałam Twoje zdjęcie z Weroniczką z lutego, wyglądałaś suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper a nam marudziłaś! Kochana nie masz powodów aby się nie pokazywać na zamkniętym, jutro chcemy zdjęcie, prawda kwietnióweczki???

Aniez ja chcem przepis na sernik bez sera!!!!!

A ja dziś trochę kwiatów w doniczkach od mamy pożyczyłam (hehe:-D) co by ładniej w ogródku było jak przyjdą z gminy. Wiem przegięłam,ale ta nawałnica mi tyle kwiatów zniszczyła,że coś musiałam wykombinować.
kitteczku kochany, ale ja od lutego do kwietnia 15kg przytyłam...;-(

I udało mi się przebrnąć i nadrobić dniówkę.
Byłam dzisiaj pierwszy dzień w pracy i było bardzo miło. Wszystko jakoś się fajnie poukładało, więc już teraz optymistycznie patrzę. Nawet sobie pomyślałam, że może lepiej tak, bo będę dwa dni i w jeden jeszcze coś online machnę, a pozostałe dni tylko dzieciaczki, B i bb:-)

Kfiatek - witaj w klubie!
Moj Ł to juz chyba wszystkie dostepne filmy na temat 2012 widzial i tez jest swiecie przekonny, ze zmieni sie biegunowosc ziemi i wogole bedzie sajgon. No bo inaczej byc nie moze jesli Ziema ma sie zatrzymac, i zaczac krecic w druga strone............
:-D

Kurczaczki w ziolach i czosnku, kurczaczki w marynacie miodowej, pulpeciki w sosie pomidorowym, pulpeciki w koperkowym - w zamrazarce, placek z truskawkami a`la Aniez - to na popoludnie
teraz dokanczam obiadek na dzis. Czas spedzony w kuchni dzis to maximum normy.

Katik robisz konkurencję Dagsili;-). Szkoda, że tak z tym urlopem tak wyszło, nieźle Was załatwili. A już liczyłam na zobaczenie Polci i tego ząbka w realu miałam popodziwiać.

MONIA przepraszam że na tym wątku ale jak byłaś nad morzem to jakiego kremu używałas dla małej coby ją :-)słoneczko nie przypiekło.
Poratuj:-D

Ja używałam z PENATENU 50+ i Alicja bielutka wróciła ;-)

idę włoski suszyć

reklama
ech, następna Matka Polka....a gołąbki, pulpety, fasolka ze słoika to nie łaska ?
albo mrożona pizza ?
wiesz jakby tęsknił ?
a tak to nie doceni, że wróciłaś....;-)
co racja to racja...
ale jakby sie mamusi poskarzyl, ze go o z takim zarelkiem zostawilam, to gadania by bylo co niemiara;-)

1)O właśnie Wronka do tablicy. Kochana widziałam Twoje zdjęcie z Weroniczką z lutego, wyglądałaś suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper a nam marudziłaś! Kochana nie masz powodów aby się nie pokazywać na zamkniętym, jutro chcemy zdjęcie, prawda kwietnióweczki???

2)Aniez ja chcem przepis na sernik bez sera!!!!!

3)A ja dziś trochę kwiatów w doniczkach od mamy pożyczyłam (hehe:-D) co by ładniej w ogródku było jak przyjdą z gminy. Wiem przegięłam,ale ta nawałnica mi tyle kwiatów zniszczyła,że coś musiałam wykombinować.
3x TAK :-D:-D:-D

Katik robisz konkurencję Dagsili;-). Szkoda, że tak z tym urlopem tak wyszło, nieźle Was załatwili. A już liczyłam na zobaczenie Polci i tego ząbka w realu miałam popodziwiać.
4 tygodnie do 1 tygodnia mi sie okroily, a planow bylo co niemiara
ale tak czy siak do Babci na Piotrowicka w ktorys dzien na bank podjade, wiec jest szansa, ze jesli czas pozwoli to sie zobaczymy choc na pol godzinki ;-)

Do góry