reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Sorki za znikniecie, ale cały weekend nie włączałam kompa bo lataliśmy tu i tam bo M ma urlop :D
Teraz wpadłam tylko na chwilkę się zameldować że zyjemy.... M kąpie małą ale musze pomóc trochę ;)

Agnieszka- przykro mi bardzo z powodu synka...mam nadzieje że jednak wszystko się ułozy...

100lat dalo Emilka :)

reklama
Witam wieczorkiem:-)
W imieniu Emilka dziękuje kochane za życzenia:tak:
Impreza się udała, chłopcy zostali z tatusiem na wsi bo muszą wypróbować nowy sprzęt Emila czyli jego lunetę byle tylko niebo nie było zachmurzone:tak:
Helenka już śpi a ja marzę o wannie pełnej gorącej wody:-D

Monia witaj.Super że wakacje udane:tak:

Katik ja też uwielbiam sierpień, tyle fajnych wspomnień mam związanych z tym miesiącem:-p

Agnieszka twój kot to jakiś nadpobudliwy chyba jest:-D

Iza najlepszego dla 3 miesięcznego Samuelka:happy:

Kici twój mąż to taki sam jak ja:tak:Potwornie boję się pajaków i nawet najmniejszy w moich oczach ma rozmiar tarantuli:szok:Kiedyś pół nocy nie spałam tylko siedziałam na ławie bo na ścianie był gigantyczny pająk i biedny mój mąż musiał 20km specjalnie w nocy do mnie przyjechać aby go zabić bo o wyrzuceniu nie ma mowy bo przecież może przyjść jeszcze raz:-D

Uciekam do wanny póki dziecko śpi:tak:
Miłego wieczorku;-)

witam wieczorkiem

jednak wróciłam do domu, Igora zostawiłam z babciami i dziadkiem i trochę mam wyrzuty sumienia, ale kurde muszę popracować, a on się tam świetnie bawi z kuzynem.
Plus całej sytuacji taki, że B już ciocię na jutrzejszy wieczór do Alicji skołował i idziemy świętować rocznicę ślubu, mamy ją co prawda w sobotę, ale wtedy będzie kinderbal i inni goście. W ogóle to mnie bardzo zaskoczył zaproszeniem:szok:
Jutro muszę tort zamówić i za prezent przelew puścić.
spadam dalej pracować, a tak mi się nie chce

Witam się wieczorową porą :)
Po wczorajszej impreze lenistwo z rana. U nas dziś pogoda śliczna więc cały dzień w rozjazdach. Mieliśmy na space po plaży pojechać,ale chyba zmian turnusu była i korki niesamowite więc w połowie drogi zrezygnowaliśmy i do znajomych pojechaliśmy.
Maja dziś jakaś niespokojna, chyba przez ten upał. W nocy mocno zwymiotowała,a w ciągu dnia bardzo mało jadła.... bidulka moja.

Aga jeszcze się zgadamy co do dnia, ja może też sama z Mają wpadnę do Sarbinowa, bo mąż teraz na urlopie do 15. 20 jedzie na mecz do Szczecina (bo on oprócz pracy to jeszcze piłkarsko się rozwija, a raczej kończy karierę piłkarską, hihi),ale może w niedzielę grilla byśmy u nas zrobili. A od kiedy wy jesteście?

Gosieńka wszystkiego najlepszego dla twojego Emilka!

Kolorowych snów i do juterka :)

Ostatnia edycja:
A gdzie wszystkie zniknęły?
U nas super nocka. Bartula pospał do 6:00 (od 19:00), szamnął mleczko i kima dalej :-D
Kubula pospał do 8:00, zjadł śniadanko i pobiegł z dziadkiem na basenik.
A mamusia kawusię pije i kombinuje coby tu zrobić, żeby się nie zarobić :laugh2:

hej hej

ja jestem, ale tylko na chwilke- poczytam co taam naskrobane wieczorem albo jutro, bo dzisiaj moj czas zarezerwowal sobie K.

mielismy pojechac do zoo, ale zostajemy l-ca, bedziemy razem gotowac i polazimy sobie po parku

a teraz uciekma na zakupy, co by jakies przysmaki kupic :-)

buziaki

reklama
Do góry