reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc Dziewczyny:-)
witam sie po 2 tyg przerwie - czytalam, ale nie pisalam, bo bylismy z Sz u jego mamy, a tam net tylko przez komorke, wiec otwieral sie jakby chcial a nie mogl:-(
dzis Sz polecial spowrotem do Irl, a my wrocilismy do moich rodzicow, wiec bede juz bardziej na biezaco:tak:
teraz biore sie za obiadek, a pozniej sprobuje nadrobic jeszcze to, co pozostalo na innych watkach nieprzeczytane:-D

Cześć Mamusie:-)
Będę może ciut rzadziej piszać, bo M ma urlop i spędzamy razem dużo czasu;-)Czytać będę jak najczęściej i zaglądać, bo napewno zawsze coś ciekawego dziać się będzie:cool2:
A tymczasem tak na szybko:

Dagusia
- WSZYSTKIEGO WSPANIAŁAEGO Z OKAZJI ROCZNICY!!!!- DUUUUUUUUUŻO MIŁOŚCI!!!! :-D bo radości i optymizmu u Was aż nadtto a miłości nigdy nie za wiele :-D:-D:-D

Katik
- współczuję...bardzo współczuję..:baffled: u nas też coś się dzieje ale zębów nie widać-p może poprostu dziąsełka zaczynają swędzieć bo np wczoraj mała nagle obudziła się wieczorem z wrzaskiem jakiego nie słyszałam :szok:i uspokoił ją dopiero porządnie ssany smoczek i rytmiczne bujanie w bujaczku...mineło pół godziny- dziecko anioł...:confused:

Olapolap-
ja 3x sprawdzałam czy napewno Twoje suwaczki widze ;-) prosimy i wyjaśnienia :-)

Teraz uciekam obiadek robić- do miłego!

Agnieszka- BO TY JESTEŚ NAJWSPANIALSZĄ MAMĄ NA ŚWIECIE :laugh2::laugh2::laugh2:
Daga- stu lat szczęścia i pociechy z męża :rofl2:

Forumowe CSI w natarciu :-p się Olapolap będzie tłumazyć :sorry::confused2:

Kuba po basenie śpi, Bartula działa w leżaczku, a mamusia idzie kwiatki przesadzić, bo mi w jedenej doniczce woda stoi, mąż zapomniał dziurek zrobić :angry:

HEJ A NAM ZNOW ODLACZYLI NA 4 DNI NETA....
JUZ JESTEM I OBIECUJE BYC NA BIEŻĄCO.
DZIS BŁAM NA SZCZEPIENIU , MAŁY TROCHE PŁAKAŁ ALE I TAK BYŁ DZIELNY, W NAGRODE DOSTAŁ ZESTAW DO OBIADKÓW. BO JUZ NIEBAWEM COS BEDZIEMY PODJADAC.
TYLKO CHYBA ZLE ZNOSI TE SZCZEPIENIE BO JAK WRÓCILISMY DO DOMU TO POPLAKIWAL CO CHWILA AZ W KONCU GO JAKOS ULULAŁAM I SPI MI JUZ Z 3 GODZ AZ DZIWNE W CIAGU DNIA.
olapolap- PROSIMY O WYJASNIENIA;-)
DAGA- wSZYSTKIEGO NAJ Z OKAZJI ROCZNICY

HMM u nas w planach wyjazd nad morze, miał byc skład 6 osobowy, ale ze ekipa zawoidła to pewnie sie wybierzemy w trójke : maż, ja i Kacperek. jak sie uda to moze jescze przed 15sierp. troche tylko sie boje tej jazdy autem....

Mam dość... dzieć darł mi się godzinę...
cyc beee butelka beee smoczek beee leżenie na brzuchu beee na plecach beee na rękach beee w wózku bee...
Jeeeessssu
łzy jak grochy...

Posmarowałam dziąsła źelem i padła...
ale przez sen popłakuje.... już nie wiem jak jej pomóc....

reklama
13x13 no bidna mała :-( ząbek daje popalić :-( a masażyk dziąsełek?

Aniez ja ciągle sobie tłumaczę ze za wcześnie na ząbki raczej....
Już zakupiłam gryzaki do lodówki (uwielbia je i tylko wymieniam na zimny co jakiś czas), szczoteczki silikonowe (ale jak tylko dotykam to płacze...:(), no i ten żel...
Sama nie wiem czy to zęby...

Do góry