reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

witam się z "rana" Qbek ciągle gada i gada, nie ma ochoty spać ;-) jutro śmigamy do wawy na spotkanie ze znajomymi więc wyrwiemy się na trochę z domku :-)
Miłego weekendu (chłodniejszego)

reklama
Cześć wszystkim

Nockę miałam dzisiaj okropną, Alicja się prawie co 2h budziła, nie wiem może to ten wiatr:baffled:
A my dzisiaj wracamy do domu. Trochę szkoda, chociaż już się stęskniłam, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej:-)
Skracamy pobyt o jeden dzień, bo pogoda się okropna zrobiła. B zabrał Igora do ruraparku, potem pakowanie, obiadek i w drogę. Mam nadzieje, że będzie znośniej niż w tą stronę. Jak tylko wrócę do domu to na wagę wskakuję i sprawdzam skutek wywczasów:blink:
Na jutro u mamusi zamówienie na pierożki z jagodami zrobiłam:-)
miłego dnia wszystkim życzę

aniez wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!

niestety nie mam szansy Was nadrobić:-(mam nadzieje ze wszystko oki!!

miłego dzionka!!

hej Mamusie, ja tylko na chwilkę zameldować, że prawdopodobnie znikam na jakiś tydzień...
będę mieć neta Orange, co chodzi jakby chciał a nie może, jak będę mieć chwilkę, to zaglądnę...no ale nie obiecuję....
a jak nie to do zobaczyska (chyba napisaniska, hahaha)....

helloo!!
Waniliowa podejrzałam Was na facebooku ;-)
pierożki z jagodami...kocham kocham kocham! :-D
A ja zażyczyłam sobie (jak zwykle :-) ) w prezencie dla Adasia gips, żeby sobie odbić stópkę i rączkę. No więc wczoraj jak zasnął o 20 to myk rozrobiłam. Na śpiocha trzeba , bo inaczej się nie da. Biorę łapkę, wciskam do gipsu, a ten jak zacisnął piastkę tak zgarnął masę w dłoń. Upaćkał się cały. Ja szybko wycieram, żeby do buźki nie brał, a tymczasem gips zasycha. Latałam jak głupia tam i z powrotem, mieszałam, wody dolewałam i doopa...Pozostało mi do 22 czyścić podłogi, ubranka i siebie. A na opakowaniu napisane, że "wykonanie bardzo proste"...

Oj dziś 3 miesiąc!!!!!!!!!!!!!

łaaaa, mamuśka Aniez ma urodziny !!!!

Aniezowa, duuuuuuuuużo szczęścia, zdrówka, miłości no i oczywiście pomarańczy !
Niech Ci mężuś nago tańczy, by Cię wyrwać co wieczora z przed telewizora !!!

Buziamy :-)

Na jutro u mamusi zamówienie na pierożki z jagodami zrobiłam:-)
miłego dnia wszystkim życzę

Ja też chcę pierożków z jagódkami....

U nas dziś wieje i leje, kwiaty znów mam powywracane, głowy z drzwi nie idzie wystawić. A z gminy dzwonili,że w sierpniu przyjdą robić zdjęcia na najładniejszy ogródek i co ja im pokażę po tych nawałnicach?

Maja śpi, wczorajszej doby przespała 18 godzin, nie wiem czy to dlatego,że jest osłabiona, czy o ta pogoda.. Radosna jest,ale po 30-40 minutach bawienia się chce smoka i zasypia.
Na szczęście nie wymiotowała.

my na basen dopiero od września bo zajęcia się dla maluszków skończyły i wznawiają po wakacjach - sama jakoś nie mam odwagi się wybrać.

A co do x-landera spacerówki - swojej nie rozkładałam, ale koleżanka już jeździ i nie rozkłada się zupełnie pionowo (na płasko) muszę u sibie zamontować i zobaczyć.

reklama
Do góry