reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dzisiaj nawet było spokojnie i wyszłam z małym na mały spacerek wieczorem bo upały doskwierają. Komary niestety dają za wygraną gryzą niesamowicie. Dziewczyny co polecacie przeciw komarom dla maluszka? Coś w aptece? Jutro też ma być tak samo tzn. cały lipiec i sierpień upalny.
Aniez musimy się jakoś chłodzić: lody, herbata mrożona i dużo wody pijemy to podstawa. A Albert w pampersach bo inaczej się nie da, bez body a i tak poci się niesamowicie no ale cóż musimy to jakoś przetrzymać..... Pozdrawiam.........

gdzies czytałam że dziecko w taki upał nie powinno być nago tylko właśnie w czyms z bawełny bo bawełna wchłania super pot . moja lezy w sukienusi czy body i przebieram ze trzy razy dziennie

reklama
Cześć Dziewczyny!

Ella 100lat 100lat:-D A u nas tez dzis święto- 3MIESIĄCE ! :-)

My wczoraj byłysmy na szczepieniu- niestety tym razem stan podgorączkowy-gorączka pół nocy więc zmęczona dziś na maksa a że też wróciłam do pracy(od 2tygodni) to myslałam że dziś tam usnę ale się udało przeżyć;-)
My też wybieramy się na basen ale mój M nie chce iść na szkółkę i zastanawiam się czy takie samodzilne wyjście na basen z takim maluszkiem czy to dobry pomysł.
Czytałam że wskakujecie a raczej wasze bobaski;-) w spacerówki. U nas jeszcze sporo miejsca w gondoli a w te upały i tak wogóle w wózku nie leży więc jeszcze troszkę myślę że posłuży.
Muszę się pochwalić że od przyszłego tygodnia zaczynamy Laurce wprowadzać jedzonko:-) zaczynamy od jabłuszka. Aha i nasza kruszynka nadal malutka: waga 5300 długa:58,5. Jak czytałam ile niektóre dzieciaczki już ważą to nasza dalej noworodek hehehe.
Uciekam spać bo padam, miłej nocki!

Waniliowa - zaprosilam Cie na faceboku. Dolacz mnie ekspresem, bo nie moge sie doczekac poogladania Idki! Boszzzz, jaka ona sliczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wstałyśmy o 7 dziś...idzia spała od 24,całe 7 godzin:-) o 4 tylko raz się przebudziła i krzyczała ,żeby dać jej smoczka i pieluszkę:-)
za oknem szaro i deszczowo,a jak bardzo ta szarość była mi potrzebna...po ciążowych ekscesach z krzepliwością krwi mam zakaz ciepłych kąpieli i wychodzenia na słońce...więc z opalania nici.ponadto mieszkam na poddaszu i w domu wieczorami mam 32 stopnie...od dziś trochę pooddycham:-) nooo i w taką pogodę spokojnie mogę gwiazdę w chuście nosić...bo z wózkiem do tramwaju nie wsiądę,a mało jest takich,którzy chcą pomóc...

po raz kolejny spróbuję wrzucić fotki na zamknięty...wczoraj jakoś mi się nie udało:-/
DZIEŃ DOBRY

czesc Kochane
ja się tylko witam i od razu uciekam
wieczorkiem wejde i postaram się ponadrabiac zaleglosci.... :-)
buziaki

wstałyśmy o 7 dziś...idzia spała od 24,całe 7 godzin:-) o 4 tylko raz się przebudziła i krzyczała ,żeby dać jej smoczka i pieluszkę:-)
za oknem szaro i deszczowo,a jak bardzo ta szarość była mi potrzebna...po ciążowych ekscesach z krzepliwością krwi mam zakaz ciepłych kąpieli i wychodzenia na słońce...więc z opalania nici.ponadto mieszkam na poddaszu i w domu wieczorami mam 32 stopnie...od dziś trochę pooddycham:-) nooo i w taką pogodę spokojnie mogę gwiazdę w chuście nosić...bo z wózkiem do tramwaju nie wsiądę,a mało jest takich,którzy chcą pomóc...

po raz kolejny spróbuję wrzucić fotki na zamknięty...wczoraj jakoś mi się nie udało:-/
DZIEŃ DOBRY

Musisz poprosić aniam o przywrócenie bo jakiś czas temu została zaktualizowana lista

basia,dzięki już się udało...prawie bezbłędnie,hihihihihi

idka gadała godzinę bez przerwy i znów''w kimono''.pakuję stworka w chustę i na ryyyynek!!!!!!!!!!!!do później!!!!!!!!!:-)

reklama
My tez sie witamy, i na zakupy spadamy :-)

Nie ma to jak dobry rym od rana :-D:-D:-D

Milego dnia, bede potem to napisze wiecej! Teraz mezulo jajeczniczke podaje, leeeeecem!!!!!

Do góry