dziendoberek...
a ja nie dostałam zadnej wiadomosci i mi smutno :--
-(.......................................
Monia, ja tez nie dostalam, ale twardom trzeba byc nie mietkom ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziendoberek...
a ja nie dostałam zadnej wiadomosci i mi smutno :--
-(.......................................
Zielona - a ja mysle, ze mozesz ja tez otrzymac (zaraz Ci posle), tyle, ze z racji tego gdzie mieszkasz zostalas pominieta . Taaa, skomplikowana sprawa hahahahha
eh to chyba zaraźliwe te kłótnie z mężami ja z moim też się wczoraj pożarłam i zanosi się na parę dni cichych, bo mnie wkurzył na maksa![]()
dzień wcześniej pokłóciliśmy się o maluszka bo ciągle mi mówi że coś przy nim źle robię, a dokładnie był na mnie zły że nie wyszłam z małym na spacer, na to ja odpowiedziałam ok ale nie będzie wtedy obiadu bo nie dam rady iść na spacer i ugotować jednocześnie obiadu (zawsze jak wraca z roboty czeka na niego świeżo ugotowany).
No i wczoraj wrócił z roboty i ja zażartowałam że obiadu nie ma - i co obraził się jak chciałam mu podać obiad to jaśnie pan odparł że jak dla niego mogę wcale nie gotować i on jeść nie będzie, zjadł parę kanapek - efekt nie rozmawiamy ze sobą chyba że o dziecku bo do małego muszę przyznać garnie się - wczoraj też zabrał małego na całe popołudnie.
Bo nie dość że zajmuję się dzieckiem, sprzątam na bieżąco, piorę, prasuję i gotuję to jeszcze mu źle - takiemu to nie dogodzi
Noc - koszmarna......... Wstawalam co chwilke sprawdzac czy Polcia po szczepionkach nie goraczkuje, i przed 3 odkrylam ze jest cala rozpalona - 38.9... Syropek, zimny oklad na czolko, i hop do naszego wyrka. Wiec do 3 spalam z przerwami, a od 3 juz tylko czuwalam.
cale szczescie temperaturka spadla, a teraz Polus wesola.