reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

czesc laski,
widze ze tu gadka o ciazach:szok: ja nie planuje, oj nie...:no: na sama mysl robi mi sie slabo... ale moze kiedys zapomne, juz w sumie polowe zapomnialam jak sie patrze na moja kruszynke, nieraz sie zastanawiam czy moglabym pokochac jeszcze jedno dziecko tak samo jak alije? ja przeciez ja kocham najbardziej na swiecie, no nie wiem jak to jest jak sie ma wiecej dzieci, ale pewnie jak przychodza na swiat to kocha sie je tak samo jak te poprzednie.

kittek - ty powiedz mezowi zeby tak nie szalal i nie lowil tyle ryb bo kto to zje;-)

Justa powiem ci że jak sie urodził Emilek to też myślałam że kocham go najbardziej na świecie:-) ale kiedy pojawił się Mati pokochałam go tak samo mocno:-)Teraz tak samo kocham Helenkę:tak:Moim dzieciaczkom zawsze mówię ze moje serduszko mam podzielone na cztery częsci i każdy z nich ma swoją część , czwarta część należy do mojego M:-p

reklama
Witam wieczorkiem:-)
Nieźle u nas popadało:tak:
Mężczyźni wrócili do domu:tak: stęskniłam sie już za nimi.Ja tam wolę mieć wszystkich w domu:tak:

Kittek dobrze że mężuś cały i zdrowy, ale strachu się pewnie najadłaś:-(

Monia coś często masz te problemy z piersiami, zdrówka życzę

Aniez zdrówka dla syneczka i oby gorączka szybko spadła

Katik twoja Pola to mała mądrala, dzieciaczki tak robią celowo, wyrzucają zabawkę i czekają aż rodzic podniesie i tak wiele razy:-D

Zielona co za kraj;-)i co za ludzie:-D

Magda oj stęskniłaś się mamusia i pewnie jutro tak ją wycałujesz że:szok::-D

No i mężuś mi zasnął:-(
Spokojnej nocy dziewczyny.

hehe, to się Tatuś wybyczył: nie dość że pierwszy raz, to Go sztorm wybujał i bez ryb przyjechał...a On to na pewno na tych rybach był ??? ;-):rofl2:;-):-)
heheh
nie ma to jak dobra rada w dobrej wierze :-D

czesc laski,
widze ze tu gadka o ciazach:szok: ja nie planuje, oj nie...:no: na sama mysl robi mi sie slabo... ale moze kiedys zapomne, juz w sumie polowe zapomnialam jak sie patrze na moja kruszynke, nieraz sie zastanawiam czy moglabym pokochac jeszcze jedno dziecko tak samo jak alije? ja przeciez ja kocham najbardziej na swiecie, no nie wiem jak to jest jak sie ma wiecej dzieci, ale pewnie jak przychodza na swiat to kocha sie je tak samo jak te poprzednie.
Ja mam podobne odczucia...
Choc ostatnio powiedzialam Ł, ze takich slodkich i cudnych dzieciaczkow jak Polus to ja bym mogla miec i piatke.
Tylko kto by za mnie w ciazy chodzil????
Albo jak to zrobic, zeby "zaliczyc" tylko te dobre strony ciazy? Usg, motylki, kopniaczki ????....
ach......

Witam wieczorkiem:-)
Nieźle u nas popadało:tak:
Mężczyźni wrócili do domu:tak: stęskniłam sie już za nimi.Ja tam wolę mieć wszystkich w domu:tak:

No i mężuś mi zasnął:-(
Spokojnej nocy dziewczyny.
:-(
ale jutro jeszcze jeden dzien wolny, moze jutro sie soba nacieszycie

A jak tam Mateuszek? Juz lepiej z jego myslami i samopoczuciem?

Ostatnia edycja:
czesc laski,

kittek - ty powiedz mezowi zeby tak nie szalal i nie lowil tyle ryb bo kto to zje;-)

U mnie jest tak samo jak u gosi.I moje dzieci kocham taka sama miloscia i tym samym sercem:tak:
Osobiscie uwazam ze mamy nie powinny mowic dzieciom : ciebie kocham bardziej,a ciebie mniej bo np jestes niegrzeczny:szok::no: ( nie chce nawet myslec co takie dziecko czuje w tym momencie )

Witam szanowne panie :-)
Wczoraj po 19 jak się rozpętał wiatr (pewnie resztki tego co u Kittka burza przeszła z piorunami a co no i popadało. Ale tak fajnie nie wszsytko na raz tylko przez 3 godziny minimum ale w miarę delikatnie... i dziś słonka niet ale temperatura wreszcie do życia...
Noc z powodu duchoty tragiczna. Bo oczywiście jak tylko burza przyszła to wiatr ucichł i zero przewiewu a okna pootwierane na ościerz...
Miłego dnia

U mnie jest tak samo jak u gosi.I moje dzieci kocham taka sama miloscia i tym samym sercem:tak:
Osobiscie uwazam ze mamy nie powinny mowic dzieciom : ciebie kocham bardziej,a ciebie mniej bo np jestes niegrzeczny:szok::no: ( nie chce nawet myslec co takie dziecko czuje w tym momencie )
A zdarzylo mi sie to uslyszec u znajomej:szok:

Ewa super, że wreszcie do domciu:tak:

U nas rano takie chmurzyska szły, że jakiegoś armagedonu się spodziewałam, a tu trochę pomruczało, spadło parę kropli i tyle. Duchota dalej nieziemska.

no to straszne, takie dziecko bedzie sie zawsze czulo odrzucone...

reklama
Ewka - Bardzo się cieszę:).
Paulka ja generlanie robię wszystko razem z dzidzia, jak np. obieram zeimniaki, to mały jest ze mna w kuchni i mu opowiadam co robię. Tańczymy też do madonny;), czytam mu książki i śpiewam kosi kosi łapki i takie tam.

Do góry