reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Dżizas jak ja mam wrócić do wawy powiedzcie mi???:baffled::confused::-)
Tutaj full wypas -obiadek śniadanko kolacyjka zrobione podane dziecię zajęte -mamuśka na słoneczku siedzi i się smaży a Alicja w wózeczku kima... jak ja się odzwyczaję od tych luksusów???;-)

Pozdrawiam serdecznie z południa Polski;-)

PS dziewczyny mi się ciągle śni że w ciąży jestem... masakra jakaś;)

13 tobie sie sni, a ja sie schizuje co chwile hehe.. Tak w realu:) Po pierwszej dzidzi co miesiać "byłam" w ciąży :) hehehe Buziaki

reklama
gdzies tu byla gadka o pierogach, juz nie wiem na ktorym watku, ale powiem wam jedno: jutro przyjezdza moja mamcia do nas i tak bedzie u nas: na sniadanie pierogi, na obiad pierogi i na kolacje pierogi ewentualnie gibos albo leczo, a pierogi to beda ze wszystkim, najpierw ruskie, potem z truskawkami, jagodami i co tam jeszcze mamcia wymysli, no to na tyle:-)
spijcie dobrze

o rety... czyli jak skutecznie wprowadzic zamieszanie na forum o godz. 22.....

13- Ty nie wracaj, daj tylko adres, a tez przyjedziemy :-D

upał, ze olaboga....

Olka maruda, ja najchetniej to bym spod prysznica nie wylazila, bo cala sie topie

no i uwaga uwaga- moje dziecie zaczyna siadac:tak::tak::tak::tak::tak: podnosi sie jak ja karmie butla a jak ja za lapki zlapie to podciaga sie ze hoho:tak::tak::tak::tak: tacy jestesmy z niej dumni z K. ze jejujeju :-):-):-):-):-)

ide wieszac pranie, bo dzisiaj dzien prania wszystkic kolder poduszek i kocy - jedno pranie koncze a drugie juz na balkonie suche i tak pewnie bede w nieskonczonosc:-):-):-):-);-)

Witam
My już po chrzcinach. Wszystko wypadło super, ale w kościele Alicja narobiła tyle krzyku, że aż ksiądz musiał przerwać. Wpadła w jakąś histerię. Aż nie mogłam jej uspokoić. Pozwolił mi pokarmić małą.
Powiedział, że pierwszy raz zdarzył mu się taki przypadek. Po karmieniu Alicja już była spokojna i tylko krótko zapłakała przy polewaniu główki.
Po chrzcie ksiądz się śmiał, że już jej nie będzie męczył szatan.
Całe szczęście chrzciny mieliśmy po mszy, więc byliśmy sami w kościele.

Dziś masa sprzątania po imprezie. I w końcu powrócę na BB ;)

to teraz wyobraź sobie to samo podczas mszy rocznicowej dzieci komunijnych
tak wyglądał chrzest mojej Hani
darła się w niebogłosy
wyszłam ją nakarmic na stojąco przed kościół a tu chrzestny ojciec przyszedł i mówi ze juz ksiadz nas woła
dzieci rocznicowe coś tam spiewaja wierszyki mówią a Hanka ryk i konkuruje kto jest głośniejszy
masakara
nasz ksiądz powiedzial ze diabel nie chcial wyjsc :baffled:

hej dziewczyny.
Przepraszam, ze tak sie wcinam w rozmowe.
Jestem mama marcowego alergika i niestety kupujac mleko w aptece zamiast mleka dla alergikow Pani farmaceutka sprzedala nam NAN HA 1. Jezeli, ktoras bylaby chetna to napiszcie na priv. Oddam to mleko za darmo. No, tylko prosilabym o pokrycie kosztow przesylki.

Pozdrawiam i zycze przespanych nocek :-)

to teraz wyobraź sobie to samo podczas mszy rocznicowej dzieci komunijnych
tak wyglądał chrzest mojej Hani
darła się w niebogłosy
wyszłam ją nakarmic na stojąco przed kościół a tu chrzestny ojciec przyszedł i mówi ze juz ksiadz nas woła
dzieci rocznicowe coś tam spiewaja wierszyki mówią a Hanka ryk i konkuruje kto jest głośniejszy
masakara
nasz ksiądz powiedzial ze diabel nie chcial wyjsc :baffled:

Kwiatek, bo ja słyszałam, ze Hanki to mega huliganki ;-)

i jakby cos w tym jest...przynajmniej u mnie :sorry2:

Obrazkow z Meksyku ciag dalszy...

O zastosowaniu spacerowki.

Idziemy sobie cala rodzina, patrzymy, a tu pomyka inna rodzina. Typowa meksykanska rodzina: matka, ojciec, dwoje wiekszych dzieci i malenstwo w spacerowce. Spacerowka, jak spacerowka: cztery kola, uchwyt, siedzonko/lezonko, a pod nim kosz. W koszu co? zakupy? Nieeee. Zabawki? Nieeee. Kot? ee Pies? nieeeee. Odpowiedz brzmi: starsze dziecko...

Idziemy sobie cala rodzina, patrzymy, a tu pomyka inna rodzina. Typowa meksykanska rodzina: matka, ojciec, dwoje wiekszych dzieci i malenstwo w spacerowce. Spacerowka, jak spacerowka: cztery kola, uchwyt, siedzonko/lezonko, a pod nim kosz. W koszu co? zakupy? Nieeee. Zabawki? Nieeee. Kot? ee Pies? nieeeee. Odpowiedz brzmi: starsze dziecko...

O matko padłam :-D

ale czad, buahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...

reklama
Do góry