AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
rudzia witamy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nas specjalistka od laktacji już w szpitalu uczulała na podawanie butli jeśli chcę karmić piersią. Podobno dziecko ma specjalnie do piersi podniebienie dopasowane i twardy smoczek może wszystko zepsuć i maluch nie będzie chciał ssać. No i podawanie smoczków (w jakiejkolwiek formie) skraca okres karmienia o 30%.Aga, mój też się tak czasem spina, jakby się czegoś wystraszył.
My naszego po karmieniu piersią dokarmialiśmy butelką z moim sciągniętym mlekiem i się doprawiliśmy :-( Malutki zrobił dziś protest song przy piersi i krzyczał z mlekiem w buzi. Za to na smoka zareagował ładnymm ssaniem..
Aniez, współczuje....chociaż 39 st. przy bólach wzrostowych - pierwsze słysze....aczkolwiek może Kubuś szybko rośnie... a może to jakieś grypsko się zaczyna, albo angina....a kości bolą od gorączki - ja tak przynajmniej mam...
trzymajcie sie tam jakoś i daj znać, co w wynikach wyszło....
Co oznacza ten śluz w kupce???
już któraś pisała ale nie doczytałam...
cos z nabiałem odpada -nie jem wcale...