reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Mam nadzieję że to z powodu tej pogody... kurde nic nie mogę zrobić bo jak zaczyna płakac to od razu aż się zanosi płaczem i sinieje na buzi :szok:
Chwilowo znalazłam na niego sposób. Wsadziłam w nosidełko samochodowe i pohuśtałam... zasnął!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze niech już w tej firmie męża kupuja ten leżaczek bo osiwieje :-p

reklama
Mam nadzieję że to z powodu tej pogody... kurde nic nie mogę zrobić bo jak zaczyna płakac to od razu aż się zanosi płaczem i sinieje na buzi :szok:
Chwilowo znalazłam na niego sposób. Wsadziłam w nosidełko samochodowe i pohuśtałam... zasnął!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kurcze niech już w tej firmie męża kupuja ten leżaczek bo osiwieje :-p
Aga....u mnie nawet leżaczek jest beeee. No trafił mi sie drugi taki sam egzemplarz, a myslałam,że jak corcia była kolkowa i strasznie absorbujaca to synus bedzie inny, a tu dooopa. Mam powtórke z rozrywki. Nie dosc ze tacy podobni wizualnie to jeszcze charakterki takie same i te cholerne kolki....:(

Aga....u mnie nawet leżaczek jest beeee. No trafił mi sie drugi taki sam egzemplarz, a myslałam,że jak corcia była kolkowa i strasznie absorbujaca to synus bedzie inny, a tu dooopa. Mam powtórke z rozrywki. Nie dosc ze tacy podobni wizualnie to jeszcze charakterki takie same i te cholerne kolki....:(
podpisuje sie pod tymi slowami
u mnie tez oboje podobni
-kolki
-łóżeczko beee
-cyc co godzina w dzien w nocy co 2 godziny

U mnie jest inaczej.
Jaś strasznie kolkował - Marek nie ma kolek - uffffffff
Jaś potrafił godzinami leżeć spokojnie w łóżeczku i podziwiac świat - Marek nie - Łeeeeeeeeeeeeeeee :-(
Tak więc jak widać Marek jest ogólnie na NIE ;-)

ale leżaczek pierwsza klasa! mały przesypia 3,5 h:)

no tak:) u nas leżaczek z wibracjami skutecznie małą usypia...
staram się jej nie przyzwyczajać -wystarczy że tatuś to robi...

Dziewczyny dlaczego jestem zmęczona...
moje dziecię jest dla mnie łaskawe,
śpię codziennie 8h...
a mimo to są godziny gzie schodzi ze mnie powietrze...
i to właśnie między 19 a 20 -a kąpiel się zbliża

Alicja dziś cały dzień ze smokiem się przyjaźni...

reklama
Dziewczyny dlaczego jestem zmęczona...
moje dziecię jest dla mnie łaskawe,
śpię codziennie 8h...
a mimo to są godziny gzie schodzi ze mnie powietrze...
i to właśnie między 19 a 20 -a kąpiel się zbliża

.
mam tak samo, moge uciac sobie godzinnna drzemke w ciagu dnia a o 22 juz padam..
ale nie da sie niestety wyspac na zapas...
moj Tato mnie "pocieszył" ostatnio: "nie martw sie uczucie zmeczenia bedzie Ci jeszcze długo znanym uczuciem":p
teraz moj Ł spi zebym ja mogla wieczorkiem klapnac i tak sie wymieniamy czasem

moj przesypia prawie cale dnie i ja nie mam na nic czasu nei wiem jak to jest...
na szczescie nie muszę gotować uff to troche odciazona jestem
teraz musze wszystko pozalatwiac pesele becikowe a mieszkam poza centrum i mam kawał gdziekolwiek nawet do apteki bo u mnie na wiosce to wszystko po 1szt jest i to jakis ubogi asortyment...

wasze dzieci po kapieli tez sa rozbudzone?? bo tak to chrapie caly dzien a po kapaniu jazda do 23

Do góry