reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Może to pogoda dzisiaj była taka, że samopoczucie do bani. Mi na szczęście doły i płacze przeszły. Mam tyle pracy, że nie wiem, gdzie ręce włożyć a oczywiście wszystko przed szpitalem muszę załatwić. Normalnie wyszło na to, że czasu na poród u mnie brak:-( Ehhh.. Najwyżej M. z laptopem będzie do mnie do szpitala wędrował;-)

Brzuh mnie znów pobolewać zaczął, jak często wieczorem, ale nic więcej się nie dzieje. Wzięłam prysznic, wydepilowałam się i kurcze bolą mnie cycki. Nigdy wcześniej mnie nie bolały, więc może jednak.. ?:-)

reklama
dziewczyny wymacalam sobie dzisiaj jeszcze szwy
myslicie ze to normalne po dwóch tygodniach ze sie nie rozpuscily
nie boli mnie nic i nie ciagnie
to moze powinnam czekac az sie rozpuszcza
jak myslicie?

Dziewczyny ja tylko na chwilkę, wróciłam ze szpitala od małej. Bilirubina spadła, została do jutra aby sprawdzić wyniki po lampach. Nawet nie dam rady was trochę nadrobić. Idę spać aby o 6 jechać do mojego skarbeczka. Ryczę jak mam wracać do domu. Nasz szpital jest jakiś nienormalny, wyobraźcie sobie,że mamy wcześniaczków są tak z dziećmi po kilka tygodni.
To się nadaje do gazety.

Nierozpakowanym życzę lekkiego porodu, mam nadzieję,że szybko będziecie tulić swoje maluszki.

Ja nadal się rozczulam i płaczę ze szczęścia jak tulę małą, to jest niesamowite uczucie i ogromny cud :)

Dobranoc

witam

dziewczyny jak się wkleja nowy suwaczek?? bo stworzyłam sobie nowy i próbuję kopiować ten adres URL tam gdzie trzeba i nic, jakiś błąd.POMÓŻCIE

wesola w tym samym miejscu gdzie wstawilas jakies 9 miesiecy temu suwaczek ciazowy:tak:
Wejdz w ustawienia na samej gorze i tam znajdziesz edytuj sygnaturke,skasuj link do suwaczka ciazowego i wstaw nowy :-)

Kwiatku jak pytałam położną to powiedziała że wewnętrzne szwy moga się i 6 tygodni rozpuszczać. Jeżeli ci nie przeszkadza to nie ma problemu ale jakby ci przeszkadzały albo gdyby ci się nie rozpusciły te szwy to poproś na kontrolnej wizycie u gina żeby je wyjął.

Ja też jeszcze trochę ciekne... ale to wygląda tak że np. 3 dni czysto a na czwarty mnie zalewa :-(

Kwiatku jak pytałam położną to powiedziała że wewnętrzne szwy moga się i 6 tygodni rozpuszczać. Jeżeli ci nie przeszkadza to nie ma problemu ale jakby ci przeszkadzały albo gdyby ci się nie rozpusciły te szwy to poproś na kontrolnej wizycie u gina żeby je wyjął.

Ja też jeszcze trochę ciekne... ale to wygląda tak że np. 3 dni czysto a na czwarty mnie zalewa :-(
no to mnie pocieszylas troche
wiele z Was tu pisze ze po tygodniu mialy sciagane szwy bo sie nie rozpuscily a ja juz 2 tygodnie z nimi latam i sie zmartwilam ale jak do 6 tyg to luz

Witam wciąż z Lenką w brzuszku:-)
Mam za sobą kiepską noc, ale wcale nie za sprawą bólu tylko chyba bardziej nerwów. Jakieś głupoty mi się śniły związane z porodem, zagubieniem szpitalnej torby, odchodzeniem wód itd. Miejsca sobie w łóżku znaleźć nie mogłam.
Dziś jest TEN dzień na który czekałam a Lena wychodzić nie zamierza:-(
Znów się tylko leniwie przeciąga, skurczów najmniejszych nawet zero, czasem tylko brzuch mi się postawi.
Zjem śniadanko i zgodnie z zaleceniami gin. jadę na KTG, a jutro na wyniki i do lekarza..
Niech się ta Lenka już wreszcie urodzi!!

Tak sobie myślę, że w 38tygodniu miałam dwie takie noce, jakby się akcja porodowa zaczynała. Może się wtedy ze strachu zablokowałam i dlatego teraz jest jak jest..?

Miłego dnia Kwietnióweczki!! Odezwę się później;-)

pokłóciłam się dzisiaj z męzem tak że hej, juz dawno tak sie nie pozarlismy i kto by pomyslal ze z powodu.... NAKLEJEK
ostatnio moj maz poobklejal mlodej pokoj plakatami
hello kitty,
swinka peppa itp
potem ulozyli puzzle o kreciku i przykleili na sciane
wczoraj kupil jej gazete
byly naklejki z kubisiem puchatkiem i naklejil na sciane nad lozko i na meble
wpadlam w szal :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem taka ze wszystko musi byc po mojej mysli
nie znosze takiego klejenia po meblach i scianach maja byc czyste!!!
jest tablica korkowa gdzie mozna przyklejac *******y ale nie po scianach
potem mloda co przyniesie to bedzie obklejac
jak dla mnie to niechlujne niegustowne i wprowadza w pokoju wrazenie chaosu
tak sie tym przejelem ze nie moglam spac w nocy i wstalam w nocy i poszlam to odklejac
no i oczywiscie ze sciany zlazly razem z farba
i ma mloda plamy bialego tynku nad lozkiem
rano malz wstal
zobaczyl i sie wsciekl :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
no i sie pozarlismy ze niby ja jej dziecinstwo odbieram
nie wiem
naprawde nie wiem
czy ja na jakas nerwice natrectw cierpie
zeby nei spac przez naklejki
czy to jeszcze pociazowe hormony
ale ogolnie masakra

reklama
Kochane, mój mały ma 24 dni i wczoraj w ogóle nie zrobił kupki, tylko troszkę dwie pieluszki zabrudził (ale mało). Czy powinnam się martwić? Wiem,z e jak skończy miesiąc, może robić co 3 dni nawet kupę.

Do góry