reklama
a ja mam pytanko trochę z innej beczki....wiem, że to nie dzieciolkach, ale chyba tu bedzie najlepiej jak spytam....czy macie jeszcze odchody poporodowe ? Ja jestem 11 dni po cc, po około 7-miu dniach przestałam plamić i dziś znowu zaczęłam...no i się wystraszyłam na maxa, bo myślałam, że ten temat mam juz za sobą....a jak mi coś tam źle zrobili ?
Kwiatuszku dokładnie pobrać mocz od dziewczynek to duże wyzwanie. Widziałam jak się to odbywa w szpitalu. Woreczki na mocz mamy już zakupione. Jutro nad ranem będę próbować pobrać. Życzcie mi powodzenia.
Ella1
Fanka BB :)
Wpadłam poczytać co słychać Nie ma weny za bardzo na pisania bo znów niewyspana jestem, ale za to się z wami przywitam
Współczuję, wszystkim jeszcze oczekującym- oby szybko dzieciaczki się zdecydowały!
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco
Współczuję, wszystkim jeszcze oczekującym- oby szybko dzieciaczki się zdecydowały!
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
dodałam Młodego w Galerii
marysia868
mama Macieja
ja wlasnie wrocilam z ktg lezalam 40min, bo na boku maluch przysnął wiec kazali mi leżeć na plecach kolejne 20min.
Noc masakryczna ból kręgosłupa i bioder niedozniesienia i pachwin wy też tak macie?
skurce mam nale ani sie nierobia wieksze, strasznie nieregularne.. moze to juz..moze juz by na swiat zechcialo wyjsc
Noc masakryczna ból kręgosłupa i bioder niedozniesienia i pachwin wy też tak macie?
skurce mam nale ani sie nierobia wieksze, strasznie nieregularne.. moze to juz..moze juz by na swiat zechcialo wyjsc
reklama
iza813
mama Szymka i Samuela
hej
widze ze powracają na forum rozpakowane mamusie bo troche tu naskrobałyscie
nie bardzo mam siłe odpisywac dokladnie...
napisze wiec krotko: w czwartek rano ide do szpitala... beda robic probe oxy ....boje sie jak diabli....
jutro ostatni dzien w domku bez dzidzi,,,
dzis pojawily sie jakies skurczyczki, ale wątpie żeby sie rozruszało coś.... najwyrazniej jestem skazana na oxy:-(
uciekam spac bo padam na twarz.....
buziaki
ps. trzymam mocno kciuki za wszystkie nierozpakowane mamusie
Paulka wiecej optymizmu:tak,bedzie dobrze i byc moze juz w czwartek bedziesz corcie przy sobie:-) Pamietaj nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo;-)