reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
a ja mam pytanko trochę z innej beczki....wiem, że to nie dzieciolkach, ale chyba tu bedzie najlepiej jak spytam....czy macie jeszcze odchody poporodowe ? Ja jestem 11 dni po cc, po około 7-miu dniach przestałam plamić i dziś znowu zaczęłam...no i się wystraszyłam na maxa, bo myślałam, że ten temat mam juz za sobą....a jak mi coś tam źle zrobili ? :szok::szok::szok:

Kwiatuszku dokładnie pobrać mocz od dziewczynek to duże wyzwanie. Widziałam jak się to odbywa w szpitalu. Woreczki na mocz mamy już zakupione. Jutro nad ranem będę próbować pobrać. Życzcie mi powodzenia.

Sab simplex - ja daję 12 kropelek do każdego jedzenia lub na łyżeczce przed jedzeniam :) ale wydaje mi się, że chyba Lefax lepiej działa niż sab... ale może to zbieg okoliczności ;)

Wpadłam poczytać co słychać :) Nie ma weny za bardzo na pisania bo znów niewyspana jestem, ale za to się z wami przywitam :)

Współczuję, wszystkim jeszcze oczekującym- oby szybko dzieciaczki się zdecydowały! :)

Pozdrawiam Was wszystkie gorąco :)

ja wlasnie wrocilam z ktg lezalam 40min, bo na boku maluch przysnął wiec kazali mi leżeć na plecach kolejne 20min.

Noc masakryczna ból kręgosłupa i bioder niedozniesienia i pachwin wy też tak macie?
skurce mam nale ani sie nierobia wieksze, strasznie nieregularne.. moze to juz..moze juz by na swiat zechcialo wyjsc

Pijecie herbatki na laktacje? Jakie polecacie? Mam hippa tą w granulkach i niedługo kończy mi się opakowanie. Może polecicie mi coś innego

reklama
hej :tak:
widze ze powracają na forum rozpakowane mamusie bo troche tu naskrobałyscie:tak:

nie bardzo mam siłe odpisywac dokladnie...:zawstydzona/y:
napisze wiec krotko: w czwartek rano ide do szpitala... beda robic probe oxy ....:zawstydzona/y:boje sie jak diabli....
jutro ostatni dzien w domku bez dzidzi,,,
dzis pojawily sie jakies skurczyczki, ale wątpie żeby sie rozruszało coś.... najwyrazniej jestem skazana na oxy:-(
uciekam spac bo padam na twarz.....
buziaki
ps. trzymam mocno kciuki za wszystkie nierozpakowane mamusie

Paulka wiecej optymizmu:tak,bedzie dobrze i byc moze juz w czwartek bedziesz corcie przy sobie:-) Pamietaj nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo;-)

Do góry