reklama
beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam się nadal w ciąży, choć od rana mam mocne bóle, ale na razie nieregularne, więc czekam na rozwój sytuacji;-)
Widzę, że wybieracie się na badania... powodzenia życzę ja też miałam jechać na KTG, ale okazało się, że są zapisy, więc muszę najpierw zadzwonić...
Co do baranów, to ja mam jednego i wystarczy... teraz mam nadzieję, że będzie byczek
Ja na razie siedzę i wyszukuje info dotyczących zbliżających się objawów porodu... przede wszystkim czekam aż mi wody odejdą
Widzę, że wybieracie się na badania... powodzenia życzę ja też miałam jechać na KTG, ale okazało się, że są zapisy, więc muszę najpierw zadzwonić...
Co do baranów, to ja mam jednego i wystarczy... teraz mam nadzieję, że będzie byczek
Ja na razie siedzę i wyszukuje info dotyczących zbliżających się objawów porodu... przede wszystkim czekam aż mi wody odejdą
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
oj pamiętam ten etap czytania o objawach...
ja po raz w drugi w zyciu nie doczekalam sie odejscia wód
ale najwazniejsze ze szczesliwe rozwiazanie
cierpliwosci kochana...
magda1978
Fanka BB :)
Meldujemy się w domciu:-):-)
U nas póki na razie poza obolałymi cycochami wszystko super.
Zosia jest słodziutka, grzeczna, nic tylko śpi i je (mogłaby się tylko z takim zapałem nie przesysać i trochę mamę oszczędzić).
Pierwsza nocka udana, mała budziła się co trzy godzinki na jedzenie
Ola zareagowała super, buja siostrzyczkę w wózku, śpiewa kołysanki, wpatruje się w nią, całuje, głaszcze. Także na razie sielanka.
Teraz Olusia w przedszkolu, Zosiaczek najedzony śpi, tatuś biega po urzędach.
Wszystkim nierozpakowanym życzę cierpliwości
U nas póki na razie poza obolałymi cycochami wszystko super.
Zosia jest słodziutka, grzeczna, nic tylko śpi i je (mogłaby się tylko z takim zapałem nie przesysać i trochę mamę oszczędzić).
Pierwsza nocka udana, mała budziła się co trzy godzinki na jedzenie
Ola zareagowała super, buja siostrzyczkę w wózku, śpiewa kołysanki, wpatruje się w nią, całuje, głaszcze. Także na razie sielanka.
Teraz Olusia w przedszkolu, Zosiaczek najedzony śpi, tatuś biega po urzędach.
Wszystkim nierozpakowanym życzę cierpliwości
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
witamy się i my w stanie nie zmienionym....
miłego dnia.........
miłego dnia.........
Witam po tygodniu przerwy. We wtorek popołudniu poszłam do szpitala a w środę rano już miałam CC, bo okazało się, że rozchodzi się poprzedni szew. Także 14-04-2010 o godz. 9.50 z wagą 3650g i 56 cm długości urodziła się Anielka. Pozdrawiamy serdecznie i gratulujemy wszystkim Nowonarodzonym oraz ich Mamom i Tatom :-)
filonka
witamy sie słonecznie. malenki przytulony do mamy wiec moge pisac.
beti -no to zycze by akcja sie rozkreciła na dobre... i nastepne malenstwo dołaczy do nas.
magda - witaj w domku , super ze wszystko u Was dobrze, mozesz byc dumna ze swojej starszej pociechy. a co do twego porodu ..no no szybciutki. u nas tatus wczoraj biegał i dzis po urzedach.
kamisia- jeszcze troszke i Ty utulisz swojego Antosia.
a teraz uciekam na inne watki
beti -no to zycze by akcja sie rozkreciła na dobre... i nastepne malenstwo dołaczy do nas.
magda - witaj w domku , super ze wszystko u Was dobrze, mozesz byc dumna ze swojej starszej pociechy. a co do twego porodu ..no no szybciutki. u nas tatus wczoraj biegał i dzis po urzedach.
kamisia- jeszcze troszke i Ty utulisz swojego Antosia.
a teraz uciekam na inne watki
Zielona -u mnie cała okolica wie ze Alicja nie znosi kąpieli i przebierania bosze drze sie jakby ją ze skóry darli dlatego też między jednym cycem a drugim przewijam jej tyłek -to ją skutecznie wybudza...
Teraz jest po dłuższym ssaniu i leży z tatusiem -czytają bajkę hehe:-)
Noc mieliśmy ciężką (koniec sielanki?) -co mała poszła do łóżeczka to ryk:-( ale poprzytulała się i zasypiała na tyle twardo żeby w łóżeczku w końcu wylądować;-)
Teraz jest po dłuższym ssaniu i leży z tatusiem -czytają bajkę hehe:-)
Noc mieliśmy ciężką (koniec sielanki?) -co mała poszła do łóżeczka to ryk:-( ale poprzytulała się i zasypiała na tyle twardo żeby w łóżeczku w końcu wylądować;-)
studjujacamama
Na suchą skórę nam pomogło smarowanie małego oliwką na mokre ciało i wycieranie dopiero potem.
reklama
Maonka u nas też był duży problem z wysuszoną skórą. Kąpiemy ją w Oilatum, ale do każdej kąpieli dodajemy łyżeczkę oliwy z oliwek - wysuszona skóra zniknęła. Może spróbuj tej metody, nam bardzo pomogła.
Też słyszałam o tej metodzie. Będę musiała zakupić oliwkę z oliwek. Na razie smaruję małą po kąpieli zwykłą oliwką i w ciągu dnia kremem z oliatum