reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
powodzenia na zakupach. Moja rodzina lobbuje, żebyśmy sie pozbyli kota. Ale nigdy - Miecio zostaje!!! To moje pierwsze, nieformalne dziecko;).

ja mam trzy koty ;) w tym jeden prawie zawsze na dworzu, drugi raz tu raz tu a trzeci typowo domowy wychodzi tylko na smyczy na dwór. Jakby mi ktoś z rodziny zrobił uwagę na ich temat to bym mu nasłała... przecież moje kotki są jak dzieci... to ja je wychowywałam i o nie zawsze dbam :D a rodziny się nie wyrzuca!! :crazy:

Dziewczyny,
co do ZIELONEJ HERBATY rozmawiałam o tym z moją gin bo ja uwielbiam zieloną herbatę. wręcz mi ją zaleciła!!! powiedziała, że jest idelanym zamienikiem kawy i dobrze wpływa na organizm kobiety! także bez obaw PIJCIE!!

No właśnie co z tym ciśnieniem? Trzeba mierzyć codziennie?
Czuję się świetnie i jeszcze nie mierzyłam:zawstydzona/y:
No, ale nigdy nie miałam z ciśnieniem problemu, więc teraz pewnie też wszystko ok;-)

mnie meczyly zle sny... pojechalam do szpitala i dowiedzialam sie ze buduje sie krwiak tuz nad Bobo....
wiec niekiedy takie sny moga ale nie musza o czyms swiadczyc :)!

no oby nic nie oznaczały... :|

ale miałaś jakieś obijawy tego krwiaka ? bo ja się świetnie czuję... zero mdłości, żero jakichkolwiek problemów. dlatego lekarka nie robiła mi ostatnio USG tylko dopiero za 4 tyg. Badanie wykazało ciążę w normie, więc też nie miała powodów do zmartwień, a sny... ja faktycznie dużo myślę... może to od tego :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny, sny są odzwierciedleń naszych lęków, marzeń i pragnień.
Poza tym często wszystko działa na zasadzie samospełniającej się przepowiedni, więc głowa do góry i myśleć POZYTYWNIE!!
A i sny będą piękniejsze;-)

Aniołku, słyszałam, że tego typu krwiaki często się wchłaniają, więc odpoczywaj, uśmiechaj się częściej i będzie dobrze!!:tak:

Do góry