reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
Brak mi słów jak czytam o kobietach, które pozbywają się z domu kota (np. wywożąc go lub oddając do schroniska) - wystarczy zachować podtawowe środki ostrożnosci (i czystości) i zagrożenia nie ma.
Moje koty wrócą do salonu po ciąży - teraz nie mogą bo nie mam serca zrobić z nich niewychodzących, nie polujących domatorów ;-)

No ja swojego całkiem eksmitowałam na podwórko w 1 ciąży.
I tak już został.
Jakoś boję się, żeby mi Izy pasożytami nie zaraził.
Ale wygląda na całkiem zadowolonego :-)

ej kochane mam krwiaka :(... bylam dzisiaj w szpitalu i masakra.... widzialam jak maluszek sie obracal z jednego boku na drugi na USG :D.... boooomba :)

Cieszę się, że wszystko w miarę ok.
Oby krwiak szybko się wchłonął.

Moje dziecko samo chodzi , wczoraj pierwszy raz mu się udało , myslałam że do dziś zapomni ale gania jak szalony /..Ale słodki widok jak buja się tak śmiesznie na tych nóżkach ;-)

GRATULACJE!

Dziewczyny co sadzicie o piciu zielonej herbaty i jedzeniu pasztetu?

Pierwsze słyszę....
jeszcze herbatę to mogę zrozumieć, ale pasztet????

Cześć Dziewczyny :-)

Dzieki za 3manie kciuków ;-) Byłąm wczoraj na tym USG genetycznym i tak jak przypuszczałam- wszystko jest OK :-):-):-) Małe Cudo rośnie zdrowo- ma już 5,5 cm :szok: Serducho bije miarowo, a reszta tych wszystkich norm też jest prawidłowa. Narazie nie widać żadnych wad- oby tak dalej! :-)
No i mój M pierwszy raz widział Maleńśtwo- był zachwycony! :-D
Śmiał się że widział naszego małego "Alien'a" :-D Mnie najbardziej urzekły maleńkie paluszki w rączkach które tak uroczo zaciskało w piąstkę- rozkoszne! No i mała stópka któa też nam pomachało!:-D Generalnie było super!
Chociaż pewnie powinnam to napiscć na forum "Kwietniówki u lekarza" ;-)

Poza tym wczoraj mi powiedziała koleżanka o teście z wahadełkiem, zeby zrobić sobie taką "wróżbę" któa ma niby zdradzić płeć- no i wychodzi dziewczynka :-) bardzo bym chciała! Z tego chińskiego kalendarza księżycowego co tu krążył po forum jakiś czas temu też wychodzi dziewuszka, więc zobaczymy czy sie sprawdzi :-D

Tymczasem pozdrowienia dla Was Wszystkich! :-)

reklama
Do góry