jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ja chce juz trzymac Bobo na raczkach !!!!!!!!!!!!!
ahhh....
ahhh....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Brak mi słów jak czytam o kobietach, które pozbywają się z domu kota (np. wywożąc go lub oddając do schroniska) - wystarczy zachować podtawowe środki ostrożnosci (i czystości) i zagrożenia nie ma.
Moje koty wrócą do salonu po ciąży - teraz nie mogą bo nie mam serca zrobić z nich niewychodzących, nie polujących domatorów ;-)
ej kochane mam krwiaka ... bylam dzisiaj w szpitalu i masakra.... widzialam jak maluszek sie obracal z jednego boku na drugi na USG .... boooomba
Moje dziecko samo chodzi , wczoraj pierwszy raz mu się udało , myslałam że do dziś zapomni ale gania jak szalony /..Ale słodki widok jak buja się tak śmiesznie na tych nóżkach ;-)
Dziewczyny co sadzicie o piciu zielonej herbaty i jedzeniu pasztetu?
ja chce juz trzymac Bobo na raczkach !!!!!!!!!!!!!
ahhh....
Kochana ja mam tak codziennie od jakiegos czasu.... same bebe sny... i cala roztrzesiona chodze .... straszne to wszystko jest.... a jezeli te sny cos mowia??!!
Ja tak samo sprzątam od lat. mam przeciwciała toksoplazmozy w organiźmie, ale zakażenia nie mam, ale tak jak i u Ciebie na wszelki wypadek kuwetami zajmuje się mój mężczyzna