iza813
mama Szymka i Samuela
Dzien dobry
Obudzilam sie jakies 30 minut i spac nie moge:-(
Obudzilam sie jakies 30 minut i spac nie moge:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, jesteście rewelacyjne.... śledztwo z numerem tak mnie rozbawiło, że aż mnie brzuchol teraz od śmiechu boli... Daga, uwielbiam Horejszio :-) więc uważaj ;-) hehehe olapolap pamiętam jak rano pytała się dziewczyn o to czy po cesarce mogły od razu dźwigać i w ogóle... hmm, ale faktycznie dziwne, że nic się nie pochwaliła... ale co napisała w tym smsie ?? mam nadzieję, że wszystko bez problemowo poszło.
I mamy kolejną kinder niespodziankę. To ci numer nam zrobiła olapop. Rano jeszcze była, a wieczorem urodziła. Ale mi się zrymowało.
A śledzctwo pierwsza klasa. Jesteście niesamowite.
Kurcze jak mnie boli krocze, coraz częściej. Może mała już się pakuje do wyjścia. I właśnie sobie uświadomiłam, że poród to będzie potworny ból. Ale na razie jeszcze się nie stresuję i nie boję.
patrze na ten swoj suwak, ze dzis narodziny mojego dziecka... i szmutno troche bo nic a nic sie nie rusza ( nadal wierze w porod sn)... no ale nic to... ktos musi od rana zamieszanie wprowadzac na bb i prowadzic male centrum dowodzenia :-)
Daga a może Margolka czeka na ten termin który najwcześniej podałaś czyli 5 kwietnia??
A Maonka to się chce załapać na srebro w kategorii poród SN i złoto w kategorii pierwsze KWIETNIOWE dziecko :-d