reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
A no i zapomnialam napisac, ze jak mi tak bebenek opadl, to moje ciazowe gacie zrobily sie za ciasne i teraz zrobily sie jak biodrowki...
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
A no i zapomnialam napisac, ze jak mi tak bebenek opadl, to moje ciazowe gacie zrobily sie za ciasne i teraz je nosze jak biodrowki...
olapolap - serdeczne gratulacje i witamy kolejna ksiezniczke!!
dziewczyny olapolap miala planowana cesarke na dzis, juz od dawna planowana. jeszcze wczoraj jej pisalam i zyczylam zeby wszystko dobrze poszlo. fajnie ze jej mala juz jest na swiecie.
dziewczyny olapolap miala planowana cesarke na dzis, juz od dawna planowana. jeszcze wczoraj jej pisalam i zyczylam zeby wszystko dobrze poszlo. fajnie ze jej mala juz jest na swiecie.
I mamy kolejną kinder niespodziankę. To ci numer nam zrobiła olapop. Rano jeszcze była, a wieczorem urodziła. Ale mi się zrymowało.
A śledzctwo pierwsza klasa. Jesteście niesamowite.
Kurcze jak mnie boli krocze, coraz częściej. Może mała już się pakuje do wyjścia. I właśnie sobie uświadomiłam, że poród to będzie potworny ból. Ale na razie jeszcze się nie stresuję i nie boję.
A śledzctwo pierwsza klasa. Jesteście niesamowite.
Kurcze jak mnie boli krocze, coraz częściej. Może mała już się pakuje do wyjścia. I właśnie sobie uświadomiłam, że poród to będzie potworny ból. Ale na razie jeszcze się nie stresuję i nie boję.
Ostatnia edycja:
jejuuuu,ja znów jakieś schizy mam...taki tępy ból i ciągnięcie w pachwinie.tylko gdy chodzę.tylko w prawej.i prawe udo do tego...i nie wiem czy tak ma być czy znów zakrzep się robi:---( przecież biorę te cholerne zastrzyki...:-( nie może być kilku dni spokoju...:-(
Ale jaja.Ladnie sie olapolap kryla ze nic nie powiedziala.Mogla sie przypomniec,ze dzisiaj ma cesarke.Ale niewazne wazne zeby wszystko bylo dobrze i nic innego sie nie liczy.A wy z tym sledztwem to faktycznie jestescie the best
zielona no to szykuj sie szykuj zeby Cie z zaskoczenia nie wzielo
waniliowa a co Ty masz problemy zakrzepowe???
Dobranoc dziewczynki slodkich snow.Ciekawe kto bedzie jutro??:-):-):-)
zielona no to szykuj sie szykuj zeby Cie z zaskoczenia nie wzielo
waniliowa a co Ty masz problemy zakrzepowe???
Dobranoc dziewczynki slodkich snow.Ciekawe kto bedzie jutro??:-):-):-)
Ella1
Fanka BB :)
O! Kolejne dzieciątko ale fajnie ...Też mi jakoś umkneło że na dziś jakaś cesarka była planowana...
Tymczasem Moje Dziecię nakarmione (oczywiście głównie butlą :/), ja poodciągana ze wszystkiego co w cycach było i czas spać...
Dobrej nocki
Tymczasem Moje Dziecię nakarmione (oczywiście głównie butlą :/), ja poodciągana ze wszystkiego co w cycach było i czas spać...
Dobrej nocki
reklama
mm&sm
Fanka BB :)
O jeny, a to ci niespodzianka :-)
Dobrze, że jeszcze przed spaniem zaglądnęłam
olapolap gratuluję ogromnie!
Ella trzymam kciuki za Twoją laktację
Spokojnych i słodkich snów mamusie!
Dobrze, że jeszcze przed spaniem zaglądnęłam
olapolap gratuluję ogromnie!
Ella trzymam kciuki za Twoją laktację