reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

ba - chyba nieraz tak jest z tymi dziecmi, pare dni spokojne a potem szaleja nie wiadomo czemu, moze za grubo ja ubralas do tego wozka...

reklama
Zielona nam położna mówiła,że jak brzuchol u góry się twardy robi, a nie na dole to właśnie to. Kochana pakuj tą torbę :)))

olapolap - serdeczne gratulacje i witamy kolejna ksiezniczke!!

dziewczyny olapolap miala planowana cesarke na dzis, juz od dawna planowana. jeszcze wczoraj jej pisalam i zyczylam zeby wszystko dobrze poszlo. fajnie ze jej mala juz jest na swiecie.

I mamy kolejną kinder niespodziankę. To ci numer nam zrobiła olapop. Rano jeszcze była, a wieczorem urodziła. Ale mi się zrymowało.
A śledzctwo pierwsza klasa.:-D:-D:-D Jesteście niesamowite.

Kurcze jak mnie boli krocze, coraz częściej. Może mała już się pakuje do wyjścia. I właśnie sobie uświadomiłam, że poród to będzie potworny ból. Ale na razie jeszcze się nie stresuję i nie boję.

Ostatnia edycja:
jejuuuu,ja znów jakieś schizy mam...taki tępy ból i ciągnięcie w pachwinie.tylko gdy chodzę.tylko w prawej.i prawe udo do tego...i nie wiem czy tak ma być czy znów zakrzep się robi:-:)-:)-( przecież biorę te cholerne zastrzyki...:-( nie może być kilku dni spokoju...:-(

Ale jaja.Ladnie sie olapolap kryla ze nic nie powiedziala.Mogla sie przypomniec,ze dzisiaj ma cesarke.Ale niewazne wazne zeby wszystko bylo dobrze i nic innego sie nie liczy.A wy z tym sledztwem to faktycznie jestescie the best:-D:-D:-D

zielona no to szykuj sie szykuj zeby Cie z zaskoczenia nie wzielo:tak:

waniliowa a co Ty masz problemy zakrzepowe???

Dobranoc dziewczynki slodkich snow.Ciekawe kto bedzie jutro??:-):-):-)

O! Kolejne dzieciątko :) ale fajnie :) ...Też mi jakoś umkneło że na dziś jakaś cesarka była planowana...

Tymczasem Moje Dziecię nakarmione (oczywiście głównie butlą :/), ja poodciągana ze wszystkiego co w cycach było i czas spać...

Dobrej nocki :)

reklama
O jeny, a to ci niespodzianka :-)
Dobrze, że jeszcze przed spaniem zaglądnęłam

olapolap gratuluję ogromnie!

Ella trzymam kciuki za Twoją laktację

Spokojnych i słodkich snów mamusie!

Do góry