reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

ba - chyba nieraz tak jest z tymi dziecmi, pare dni spokojne a potem szaleja nie wiadomo czemu, moze za grubo ja ubralas do tego wozka...

reklama
Zielona nam położna mówiła,że jak brzuchol u góry się twardy robi, a nie na dole to właśnie to. Kochana pakuj tą torbę :)))

olapolap - serdeczne gratulacje i witamy kolejna ksiezniczke!!

dziewczyny olapolap miala planowana cesarke na dzis, juz od dawna planowana. jeszcze wczoraj jej pisalam i zyczylam zeby wszystko dobrze poszlo. fajnie ze jej mala juz jest na swiecie.

I mamy kolejną kinder niespodziankę. To ci numer nam zrobiła olapop. Rano jeszcze była, a wieczorem urodziła. Ale mi się zrymowało.
A śledzctwo pierwsza klasa.:-D:-D:-D Jesteście niesamowite.

Kurcze jak mnie boli krocze, coraz częściej. Może mała już się pakuje do wyjścia. I właśnie sobie uświadomiłam, że poród to będzie potworny ból. Ale na razie jeszcze się nie stresuję i nie boję.

Ostatnia edycja:
jejuuuu,ja znów jakieś schizy mam...taki tępy ból i ciągnięcie w pachwinie.tylko gdy chodzę.tylko w prawej.i prawe udo do tego...i nie wiem czy tak ma być czy znów zakrzep się robi:-:)-:)-( przecież biorę te cholerne zastrzyki...:-( nie może być kilku dni spokoju...:-(

Ale jaja.Ladnie sie olapolap kryla ze nic nie powiedziala.Mogla sie przypomniec,ze dzisiaj ma cesarke.Ale niewazne wazne zeby wszystko bylo dobrze i nic innego sie nie liczy.A wy z tym sledztwem to faktycznie jestescie the best:-D:-D:-D

zielona no to szykuj sie szykuj zeby Cie z zaskoczenia nie wzielo:tak:

waniliowa a co Ty masz problemy zakrzepowe???

Dobranoc dziewczynki slodkich snow.Ciekawe kto bedzie jutro??:-):-):-)

O! Kolejne dzieciątko :) ale fajnie :) ...Też mi jakoś umkneło że na dziś jakaś cesarka była planowana...

Tymczasem Moje Dziecię nakarmione (oczywiście głównie butlą :/), ja poodciągana ze wszystkiego co w cycach było i czas spać...

Dobrej nocki :)

reklama
O jeny, a to ci niespodzianka :-)
Dobrze, że jeszcze przed spaniem zaglądnęłam

olapolap gratuluję ogromnie!

Ella trzymam kciuki za Twoją laktację

Spokojnych i słodkich snów mamusie!

Do góry