reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Weszlam przed chwilka poczytac co u Was a tu taka niespodzianka... szok tym bardziej jak przeczytalam ze planowana cesarka a jakos nie widzilam wczesniej zeby cos o tym pisala...
ale fajnie nowa Dzidziulka:)

Widze ze dzis biometr u wiekszosci niekorzystny, u mnie tez. Z tego wszytkiego stwierdzilam ze koniec lezenia plackiem amm dosc tym bardziej ze dobrze sie czuje i bylam dzis w sklepie z moim M troche pochodzilam i plecy teraz tak bola ze musze isc polezec:-D
Ale humor sie troche poprawil a wszczegolnosci dlatego ze kupione pyszne lody czekoladowe:-D
Uciekam przed tv (moj z piwkiem a ja z lodami i ogladamy mecz:-))
Milej nocki dziewczynki!!!

reklama
Fajnie, że mamy kolejnego Bobaska:-)
Ja wieczór przespałam, wcześniej brzuchem trąciłam szufladę w komodzie aż lampka z niej spadła, abażur szklany taki śliczny potłukłam:-(
Kupiłam ta lampkę w Niemczech na targu, przewiozłam rowerem do domu, później 850km do PL gdzie kilka miesięcy cieszyła moje oczy a dziś przez brzuch się potłukła.. Szkoda:-(
Teraz w ramach poprawienia sobie nastroju lody koktajlowe wciągam i oglądam Barcelonę:-)

według suwaczka miała termin na 9 kwietnia ale jeszcze rano pytała dziewczyn jak się czuły po CC ? czyżby wiedziała że to dzisiaj i się nie pochwaliła;-)

Olapop miała mieć cesarkę,ale chyba nie na dziś bo pisała,że nie wie kiedy i dlatego była zła,że jej mąż może nie zawieźć po piwku.:baffled: A dziś rano rzeczywiście pisała na lekarskim:baffled:

No też mam MEGA szok... Faktycznie rano była na lekarskim i pytala o wiele rzeczy...

Kurcze Daga, Kwiatek, Wesoła...chyba musimy jakoś się zająć czymś innym zeby nie myśleć o porodzie to pójdzie nam szybciej

reklama
A to ci niespodzianka, kolejny bobasek jest:tak::-). A z tym śledzctwem od kogo ta dzidzia to mnie strasznie rozbawiłyście:-D:-D:-D. No i na koniec dnia tak mi się nastrój poprawił:-):-D. No dziewczyny zapowiada się na to że nas faktycznie wszystkie po kolei powyprzedzają a my będziemy tak siedzieć i czekać nie wiadomo do kiedy na te nasze uparciuszki:-D;-).

Do góry