reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Weszlam przed chwilka poczytac co u Was a tu taka niespodzianka... szok tym bardziej jak przeczytalam ze planowana cesarka a jakos nie widzilam wczesniej zeby cos o tym pisala...
ale fajnie nowa Dzidziulka:)

Widze ze dzis biometr u wiekszosci niekorzystny, u mnie tez. Z tego wszytkiego stwierdzilam ze koniec lezenia plackiem amm dosc tym bardziej ze dobrze sie czuje i bylam dzis w sklepie z moim M troche pochodzilam i plecy teraz tak bola ze musze isc polezec:-D
Ale humor sie troche poprawil a wszczegolnosci dlatego ze kupione pyszne lody czekoladowe:-D
Uciekam przed tv (moj z piwkiem a ja z lodami i ogladamy mecz:-))
Milej nocki dziewczynki!!!

reklama
Fajnie, że mamy kolejnego Bobaska:-)
Ja wieczór przespałam, wcześniej brzuchem trąciłam szufladę w komodzie aż lampka z niej spadła, abażur szklany taki śliczny potłukłam:-(
Kupiłam ta lampkę w Niemczech na targu, przewiozłam rowerem do domu, później 850km do PL gdzie kilka miesięcy cieszyła moje oczy a dziś przez brzuch się potłukła.. Szkoda:-(
Teraz w ramach poprawienia sobie nastroju lody koktajlowe wciągam i oglądam Barcelonę:-)

według suwaczka miała termin na 9 kwietnia ale jeszcze rano pytała dziewczyn jak się czuły po CC ? czyżby wiedziała że to dzisiaj i się nie pochwaliła;-)

Olapop miała mieć cesarkę,ale chyba nie na dziś bo pisała,że nie wie kiedy i dlatego była zła,że jej mąż może nie zawieźć po piwku.:baffled: A dziś rano rzeczywiście pisała na lekarskim:baffled:

No też mam MEGA szok... Faktycznie rano była na lekarskim i pytala o wiele rzeczy...

Kurcze Daga, Kwiatek, Wesoła...chyba musimy jakoś się zająć czymś innym zeby nie myśleć o porodzie to pójdzie nam szybciej

reklama
A to ci niespodzianka, kolejny bobasek jest:tak::-). A z tym śledzctwem od kogo ta dzidzia to mnie strasznie rozbawiłyście:-D:-D:-D. No i na koniec dnia tak mi się nastrój poprawił:-):-D. No dziewczyny zapowiada się na to że nas faktycznie wszystkie po kolei powyprzedzają a my będziemy tak siedzieć i czekać nie wiadomo do kiedy na te nasze uparciuszki:-D;-).

Do góry