reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
=kwiatuszek.pregnet;5219729]Aga jak dobrze że jest to forum
mozemy jakoś się wspierać psychicznie
i człowiek czuje się lepiej jak wie że nei jest jedyną osobą na ziemi która właśnie przeżywa taki stan :)[/QUOTE]

JA CHCE CHOLERA URODZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skóry mi już brakuje na brzuchu ciągle szczypie a kolejne rozstępy to pojawiają sie stadami. Boli jak cholera. Mam dość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:sad::realmad::angry::crazy::no::wściekła/y::wściekła/y::-(

w pelni sie solidaryzuje......

Tego wątku to na pewno nie nadrobię, spróbuję może istatnie kilka stron :-)

u nie dlA odmiany się nie sprawdziła strasznie się lepi tak samo jak ta mustella co się ją w ciązy używa.
Ja jestem Mustelą zachwycona - smarowałam, smarowałam i po przytyciu 20 kg nie mam ani pół rozstępu - jedynie 3 maleńkie czerwone kropki na lewym boku.

wiec co....zostalo miec nadzieje ale watpliwa sprawa skoro te koty tam chodza to pewnie i do piachu robia.....boje sie...nie wiem co zrobic
czy kazdy kot roznosi toksoplazmoze?wiecie cos laski na ten temat?
H E L P !!!!!!!!!!!

Pauli nie martw się na zapas - ja całe życie z kotami i nie zaraziłam się toxo. Poza tym toxo największe zagrożenie niesie dla dziecka w I trymestrze, teraz nawet gdybyś się jakimś cudem zaraziła nie powinno być większego problemu. Na wszelki wypadek możesz zrobić test - może dogadaj się w laboratorium i poproś o zrobienie badania na cito?

Stdiujacamama - mojemu meżowi piękne skórzane wiśniowe buciki od Baty (za 400 pln) popekały już w połowie zimy - skóra była tak kiepska że cała popekała od soli (mimo że niewiele miał z nią kontaktu, bo w siada w samochód w garażu w domu i wysiada pod firmą). Nawet nie próbowaliśmy reklamować.

Tyz jestem tego zdania . to samo z centrami handlowymi nie unikam nie unikałam , unikac nie będę .. chodziłam na basen , jeździłam autobusami itp. mały zdrowy ma się dobrze
Aniam kiedy zaczęłaś wypady z Młodym do centrów handlowych? Po szczepieniu na rota czy jeszcze przed? Ja już się nie mogę doczekać jak będę wychodzić, ale najpierw chyba zaszczepię.

U nas powoli do przodu... Od wczoraj walczymy z socjalizacja psa z dzidzia, i kiepsko to idzie.
Mam dola, bo cholera nie wiadomo co zrobic z tym fantem.
Katik powodzenia! My przyzwyczajamy kocury, też nie jest łatwo...

A tak w ogóle to ja sie czuje po operacji super- co raz mniej panadolu i rana nie ciągnie nie piecze nie boli- spoko ;) jak zdejmą szwy we wt to bedzie luzik ;)
Ella zazdroszczę Ci. Mnie jeszcze dziś boli - ale nie biorę od drugiej doby nic przeciwbólowego... Blizna mnie swędzi i ciągnie. I cały czas biorę codziennie zastrzyki przeciw zakrzepom, zostało jeszcze 5...

Dagsila, Kwaituszek, Agnieszka - trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie :tak:

dziewczynki nie będę się zgłębiać w szczegóły
ale właśnie tak mnie przeczyściło że ledwie dobiegłam do wc
dawno nie widziałam czegoś takiego :)
dodam ze nie jadlam dzisiaj zadnych eksperymentów :)
"Dzień przed lub już w dniu porodu możesz odczuć silne skurcze jelit. Stolce stają się luźne i częste. To nie są objawy zatrucia pokarmowego – w ten sposób organizm kobiety samoistnie oczyszcza się przed porodem. Dzięki temu, puste jelita nie będą stanowiły przeszkody dla napierającej główki noworodka"
kurcze aż się boje robić sobie nadzieje :)

Ostatnia edycja:
dziewczynki nie będę się zgłębiać w szczegóły
ale właśnie tak mnie przeczyściło że ledwie dobiegłam do wc
dawno nie widziałam czegoś takiego :)
dodam ze nie jadlam dzisiaj zadnych eksperymentów :)
"Dzień przed lub już w dniu porodu możesz odczuć silne skurcze jelit. Stolce stają się luźne i częste. To nie są objawy zatrucia pokarmowego – w ten sposób organizm kobiety samoistnie oczyszcza się przed porodem. Dzięki temu, puste jelita nie będą stanowiły przeszkody dla napierającej główki noworodka"
kurcze aż się boje robić sobie nadzieje :)
kochana.....trzymam kciuki mocno....aby to było to:)

Kwiatek, Kwiatek, Kwiatek!!!!! Normalnie ci kibicuje... może nas w końcu ruszy. Obyś jeszcze dziś w nocy urodziła coby mąż nie pojechał na ten wyjazd... trzymam kciuki!!!!

ps. moze i nas z Dagą ruszy...a Wesoła to też czeka jak na szpilkach bo przecież ma termin na 3-go kwietnia

Słuchajcie a co z dopajaniem?? Bo chyba skoro Dzidzia dojada butelką to powinnam choc troche jej czegoś podać, nie????????

Pozdrawaim Was wszystkie najserdeczniej :)

Nie dopajaj tym bardziej nie teraz jak toczysz walkę o mleczko . dzieciaki na modyfikowanym się dopaja ale np. w upał a tak to nie ma takiej potrzeby :)

reklama
forget, dużo tych zastrzyków dostałaś?miałaś zwiększoną gęstość albo krzepliwość krwi wcześniej czy heparyne dają ci zapobiegawczo?pytam,bo ja już dwa miesiące biorę zastrzyki na rozrzedzenie...i do dziś nie umiem ich dobrze robić:-( też będę miała cesarkę.i właśnie boję się cholernie zakrzepów i zatoru...przygotowywali cie jakoś pod kątem krzepliwości do cesarki?masz żylaki?odpisz jak znajdziesz chwilkę...:-)

dziewczyny, czekałam i się doczekałam-bluzeczki od mleka popaprane......leci z obu...cieszę się...:-)

Do góry