reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

to dobrze :)
cieszę się
dziś rano mój mąż się poddał i jednak sam zainicjował przytulanko (a tak się bał wcześniej :)
no to liczę że moje 1,5 cm się powiększy...
ech te nadzieje...

Kwiatuszku, ja nie chcę nic mówić, ale dziś jest pierwszy dzień wiosny, więc jako nasz Kwiatuszek - rozkwitaj Dziewczyno, rozkwitaj ... :tak::tak::tak:

... może któraś jest chętna do prasowania, bo to moja najmniej ulubiona zabawa:tak::confused:
...

ja też tego nie lubię, wczoraj jak zobaczyłam moją stertę do prasowania, to się prawie popłakałam, a na pocieszenie stwierdziłam, że muszę mieć nowe żelazko, żeby zacząć prasować ...no i znów w ten sposób temat odwlekłam, hihihi...

Zapraszam na "rozpakowane mamy", możecie podziwiac sliczną Polcie katikową:)...

Polcia jest sweet, jakie ma cudne pulchne łapki...Mamusia się naprawdę spisała na medal....

reklama
witam dziewczynki w pierwszy dzień wiosny niestety Białystok dzisiaj pochmurny i deszczowy ale mam nadzieje że słoneczko jeszcze do nas dzisiaj zawita! U mnie chyba zaczęły się skurcze przepowiadające od 4 dni wieczorami ściąga mi brzuch i ciągnie w podbrzuszu podobnie boli jak się ma zapalenie pęcherza hmmm narazie nic z tym nie robię bo skurcze nie są regularne i nie dokuczają mi za mocno...
Paulka super że z mężem wszystko ok a samochodem niech się nie przejmuje nie ten to inny najważniejsze że jemu nic się nie stało
Katik zrobiła nam nielada niespodziankę dobrze że w końcu urodziła i nie musi się już męczyć
teraz uciekam pooglądać nasze marcowe słodkości już się nie mogę doczekać ...

Witam wiosennie :-):-):-) W końcu

Polcia to kawał ślicznej kobitki :-)

Nie dziwię się, że później kobietki wpadają w depresję poporodową, jak takie głupie położne traktują kobiety jak Sospentosse.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Można dostać niezłego doła.

Dziwne, że na razie nasze dziewczyny mają problemu z karmieniem. Może to przez CC. Bo przecież jak się rodzi SN wydzielają się hormony (oksytocyna). I może wtedy nie ma takich kłopotów z karmieniem :baffled:

Witam się wiosennie!!!

Oglądam zdjęcia Poluni i Adasia i nie mogę się napatrzyć. Dziewczyny mają tak fajnie,że mogą tulić swoje maleństwa. Ja moją niunie głaszczę po stópkach/ kolankach tak fajnie je wystawia :)))

Kwiatuszku czyżby dziś była twoja kolej? Super by się złożyło tak w pierwszy dzień wiosny :-)

Mój mąż mi wczoraj zrobił niespodziankę, sama nie wiem czy się cieszyć. Na święta chce przyjechać jego brat z moją ukochaną szwagierką. Z jednej strony się cieszę bo dawno się nie widzieliśmy, nawet na ich wesele nie mogliśmy pojechać w październiku bo mieszkają w górach 900km od nas i lekarz mi nie pozwolił. Zastanawiam się jednak czy ja będę miała ochotę na gości... w 38 tyg:baffled:

Witam pierwszego Dnia Wiosny:-)
Nocka u nas wyjątkowo spokojna, Lenka w brzuchu teraz szaleje, a ja postanowiłam dziś trochę nad angielskim posiedzieć:-)
Poza tym w planach mamy spacer.
Teraz rozwaliłam się na sofie i wcinam michałki:-)
Miłej niedzieli wszystkim życzę!!

Marlenka poproś Aniam o zaproszenie na zamknięty. Tam masz na nas namiary a i my na ciebie w razie czego będziemy miec

Polunia to piękna kobietka i jaka sluszna... i teraz mam pytanie retoryczne... po co oni Katik chcieli trzymać do 40 tc żeby dopiero cc robić? Ile Pola by ważyła??

Wykąpałam się i umyłam włosy bo tak się w nocy spociłam ze szkoda słów...i kurcze wyszłam taka padnięta spod tego prysznicu że padłam na łóżko jaś scięta...
U nas niebo się przejaśnia i widac piękny błękit, słonko co raz to wychodzi zza chmur. Lodówki (moja i teściowej) pełne jedzenia które zostało z wczoraj także dzisiaj ciąg dalszy imprezy ale już w groni stricte rodzinnym. A obiadów to długo gotować nie będe musiała... ehhh zacisnę zęby na odgrzewane i będę szczęśliwa że nie musze gotować... zwracam honor dziewczynki

pola jest cudowna!!!!!!!!!!
przede mną jeszcze 21 dni,równiutkie 3 tygodnie............:-(

spałam dziś tylko 5 godzin...obudziłam się bardziej obolała niż przed zaśnięciem,zaraz prysznic i na spacerek...pięknie za oknem,pomimo nocnej ulewy...
miłej niedzieli...czekam oczywiście na info o naszych nowych mamusiach...kwiatek???dagsila??? :-) która z was następna?:-)

reklama
witam wiosenno-niedzielnie:)

sliczne te nasze maluszki!!

my już po małym spacerku, słoneczko piękne świeci, mmmm:-)

sospettosa takie traktowanie w szpitalach to niestety norma, bardzo mi przykro że musiałaś przez to wszystko przejść, na szczęście już po, teraz dopiero możesz odpocząć, Adaś na pewno wynagrodzi Ci wszystkie cierpienia

uciekam się na chwilkę wyciągnąć na łóżeczku miłego dnia dziewczynki

Do góry