reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Postanowiłam zaszaleć na wiosnę :-) i kupiłam farbkę do włosów głęboki burgund. Oczywiście nie mogłam się zdecydować czy iść w czerwienie czy w fiolety. Ale jak już dotarłam do sklepu wybór padł na fiolety.
Teraz muszę poczekać na święta, aż przyjedzie mama z siostrą i mnie zafarbują. Bo sama nie jestem w stanie ufarbować się z moją ilością włosów.
Też ostatnio myślałam o fioletach, ale ostatecznie pozostałam przy ciemnym brązie:-)

reklama
mąz mnie troche wkurza bo ja sobie planuje w weekend rodzic a on chce jechac z rodzicami w sobote do Łodzi (oni maja sklep odziezowy i jezdza tam po towar)
maz chce sobie kupic buty na wiosne, koszule, spodnie
i chce mi tu tescia na weekend zalatwic zeby ktos ze mna byl
a on wroci w niedziele na noc

Mój jeździ w delegacje i jexdzić będzie chyba już do tego przywykłam i mnie to nie rusza że jedzie 400km dalej .

Katik - kurde niech coś postanowią bo naprawde ile można Ciebie tak męczyć :(

Wronka - nie wiem co Ty chcesz od siebie ale po Tobie naprawdę kg nie widać .

Sospetosa - a ja bym nie ruszała postu męża to poród jego oczyma i niech tam sobie zostanie . To opis ze strony osoby która nie może pomóc bliskiej osobie mimo że chce . Dwa pisany na świerzo co się więc mu dziwić :)

Ja dziś byłam u lekarza ale o tym nie tutaj

Zgadziam się z Aniam post męża powinnas Spspettosko zostawić i opisać jeszcze raz ze swojego punktu widzenia...
A tak w ogóle to witaj w domku !!

Ja tylko na chwilke, przywitac sie. Nie dam rady przeczytac zaleglych stron, bo oczywiscie oczy mi sie zamykaja. Juz od kilku dni budze sie i od razu jestem spiaca. W dodatku Konstancja postanowila odbic sobie te miesiace, podczas ktorych byla najcudowniejszym maluszkiem pod sloncem i od wczoraj wieczorem trenuje boks na mojej watrobie...

Lece zasiasc przed telewizorem. Pewnie te glupoty, ktore daja do obejrzenia zadzialaja na mnie jak niezawodna tabletka na sen :)

wygarnelam mezowi co mysle i jak na razie mi ustapil :)

annaoj kce

podziwiam Cie ja bym sie z 3 tygodniowym dzieckiem na bank nie wybrała w taka podróż nawet z mama
tym bardziej ze nie wiadomo jakie tam sa warunki

Zgadziam się z Aniam post męża powinnas Spspettosko zostawić i opisać jeszcze raz ze swojego punktu widzenia...
A tak w ogóle to witaj w domku !!
tez tak uwazam

justa
ja nadal uwazam ze ich sprzety zanizyly troche wage Twojej córeczki
na pewno jak bedzie przy Tobie to nabierze jeszcze wiecej cialka
super macie z Ella ze zaraz po weekendzie startujecie
a my juz wiemy na bank ze od poczatku tygodnia bedzie komu kibicowac i poszerzy sie lista
nie moge sie juz doczekac
a moze jeszcze ktos Was wyprzedzi?
np ja w weekend :zawstydzona/y::tak:

jaka produkcja :-D;-) ciężko nadrobić

Aniez cieszę się, że Kubuś lepiej się czuje :*
Sospettosa dobrze, że już w domku :-D

My dziś z bolącym brzuchem ale damy radę. Muszę się w końcu wziąć za pofarbowanie włosów :-p

dzien dobry dziewczynki!
dzisiaj jakos przespalam ta noc... z przerwami oczywiscie... wszystko jeszcze gorzej mnie swedzi i juz na brzuch dobrze sie rozchodzi... a mala tak szalala mi w brzuchu ze az sie przestraszylam czy wszystko ok...
zaraz kolezanka przyjezdza do mnie na sniadanie, ide wszystko przygotowac.
ladny ten dzisiejszy poranek, bedzie ladna pogoda dzisiaj! milego dnia!

bry:biggrin2:

ja dzisiaj sie nawet wyspałam :biggrin2: jednak moim marzeniem jest zobaczyc swoje kostki u nog :-D

dzisiaj mam ambitny plan - wyprac ostatnie czesci poscieli do łózeczka Niuni i ubranka do szpitala, zrobic liste gdzie co jest - tzn ściaga dla K. :biggrin2:, naszywuje ubranka dla mnie, co by mnie maz w pidzamie odbierac nie musial ;-), no i jedziemy z K. na policje w zwiazku z ostatnim wypadkiem - zobaczymy co wymyslili...

teraz ide sobie owocki z jogurcikiem naszykuje, a pozniej moze jeszcze zdaze mala drzemke zrobic :-D

milego dnia :biggrin2: :biggrin2: :biggrin2:

reklama
i ja się witam!!!
spałam ze 3 godziny może,jejuuu...:-( muszę pojechać do biblioteki i po odbiór zastrzyków(sprowadzają je dla mnie z płocka-w łodzi nie ma:-))...idalka chyba śniadanka się domaga:-)

miłego dnia,dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i oby nic nie bolało!!!

Do góry