Też ostatnio myślałam o fioletach, ale ostatecznie pozostałam przy ciemnym brązie:-)Postanowiłam zaszaleć na wiosnę :-) i kupiłam farbkę do włosów głęboki burgund. Oczywiście nie mogłam się zdecydować czy iść w czerwienie czy w fiolety. Ale jak już dotarłam do sklepu wybór padł na fiolety.
Teraz muszę poczekać na święta, aż przyjedzie mama z siostrą i mnie zafarbują. Bo sama nie jestem w stanie ufarbować się z moją ilością włosów.
reklama
mąz mnie troche wkurza bo ja sobie planuje w weekend rodzic a on chce jechac z rodzicami w sobote do Łodzi (oni maja sklep odziezowy i jezdza tam po towar)
maz chce sobie kupic buty na wiosne, koszule, spodnie
i chce mi tu tescia na weekend zalatwic zeby ktos ze mna byl
a on wroci w niedziele na noc
Mój jeździ w delegacje i jexdzić będzie chyba już do tego przywykłam i mnie to nie rusza że jedzie 400km dalej .
Katik - kurde niech coś postanowią bo naprawde ile można Ciebie tak męczyć
Wronka - nie wiem co Ty chcesz od siebie ale po Tobie naprawdę kg nie widać .
Sospetosa - a ja bym nie ruszała postu męża to poród jego oczyma i niech tam sobie zostanie . To opis ze strony osoby która nie może pomóc bliskiej osobie mimo że chce . Dwa pisany na świerzo co się więc mu dziwić
Ja dziś byłam u lekarza ale o tym nie tutaj
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Zgadziam się z Aniam post męża powinnas Spspettosko zostawić i opisać jeszcze raz ze swojego punktu widzenia...
A tak w ogóle to witaj w domku !!
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Ja tylko na chwilke, przywitac sie. Nie dam rady przeczytac zaleglych stron, bo oczywiscie oczy mi sie zamykaja. Juz od kilku dni budze sie i od razu jestem spiaca. W dodatku Konstancja postanowila odbic sobie te miesiace, podczas ktorych byla najcudowniejszym maluszkiem pod sloncem i od wczoraj wieczorem trenuje boks na mojej watrobie...
Lece zasiasc przed telewizorem. Pewnie te glupoty, ktore daja do obejrzenia zadzialaja na mnie jak niezawodna tabletka na sen
Lece zasiasc przed telewizorem. Pewnie te glupoty, ktore daja do obejrzenia zadzialaja na mnie jak niezawodna tabletka na sen
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
wygarnelam mezowi co mysle i jak na razie mi ustapil
annaoj kce
podziwiam Cie ja bym sie z 3 tygodniowym dzieckiem na bank nie wybrała w taka podróż nawet z mama
tym bardziej ze nie wiadomo jakie tam sa warunki
annaoj kce
podziwiam Cie ja bym sie z 3 tygodniowym dzieckiem na bank nie wybrała w taka podróż nawet z mama
tym bardziej ze nie wiadomo jakie tam sa warunki
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
tez tak uwazamZgadziam się z Aniam post męża powinnas Spspettosko zostawić i opisać jeszcze raz ze swojego punktu widzenia...
justa ja nadal uwazam ze ich sprzety zanizyly troche wage Twojej córeczki
na pewno jak bedzie przy Tobie to nabierze jeszcze wiecej cialka
super macie z Ella ze zaraz po weekendzie startujecie
a my juz wiemy na bank ze od poczatku tygodnia bedzie komu kibicowac i poszerzy sie lista
nie moge sie juz doczekac
a moze jeszcze ktos Was wyprzedzi?
np ja w weekend
dzien dobry dziewczynki!
dzisiaj jakos przespalam ta noc... z przerwami oczywiscie... wszystko jeszcze gorzej mnie swedzi i juz na brzuch dobrze sie rozchodzi... a mala tak szalala mi w brzuchu ze az sie przestraszylam czy wszystko ok...
zaraz kolezanka przyjezdza do mnie na sniadanie, ide wszystko przygotowac.
ladny ten dzisiejszy poranek, bedzie ladna pogoda dzisiaj! milego dnia!
dzisiaj jakos przespalam ta noc... z przerwami oczywiscie... wszystko jeszcze gorzej mnie swedzi i juz na brzuch dobrze sie rozchodzi... a mala tak szalala mi w brzuchu ze az sie przestraszylam czy wszystko ok...
zaraz kolezanka przyjezdza do mnie na sniadanie, ide wszystko przygotowac.
ladny ten dzisiejszy poranek, bedzie ladna pogoda dzisiaj! milego dnia!
bry
ja dzisiaj sie nawet wyspałam jednak moim marzeniem jest zobaczyc swoje kostki u nog
dzisiaj mam ambitny plan - wyprac ostatnie czesci poscieli do łózeczka Niuni i ubranka do szpitala, zrobic liste gdzie co jest - tzn ściaga dla K. , naszywuje ubranka dla mnie, co by mnie maz w pidzamie odbierac nie musial ;-), no i jedziemy z K. na policje w zwiazku z ostatnim wypadkiem - zobaczymy co wymyslili...
teraz ide sobie owocki z jogurcikiem naszykuje, a pozniej moze jeszcze zdaze mala drzemke zrobic
milego dnia
ja dzisiaj sie nawet wyspałam jednak moim marzeniem jest zobaczyc swoje kostki u nog
dzisiaj mam ambitny plan - wyprac ostatnie czesci poscieli do łózeczka Niuni i ubranka do szpitala, zrobic liste gdzie co jest - tzn ściaga dla K. , naszywuje ubranka dla mnie, co by mnie maz w pidzamie odbierac nie musial ;-), no i jedziemy z K. na policje w zwiazku z ostatnim wypadkiem - zobaczymy co wymyslili...
teraz ide sobie owocki z jogurcikiem naszykuje, a pozniej moze jeszcze zdaze mala drzemke zrobic
milego dnia
reklama
i ja się witam!!!
spałam ze 3 godziny może,jejuuu...:-( muszę pojechać do biblioteki i po odbiór zastrzyków(sprowadzają je dla mnie z płocka-w łodzi nie ma:-))...idalka chyba śniadanka się domaga:-)
miłego dnia,dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i oby nic nie bolało!!!
spałam ze 3 godziny może,jejuuu...:-( muszę pojechać do biblioteki i po odbiór zastrzyków(sprowadzają je dla mnie z płocka-w łodzi nie ma:-))...idalka chyba śniadanka się domaga:-)
miłego dnia,dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i oby nic nie bolało!!!