reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam przyszłe mamusie, jak cudownie dołaczyć do grupy przyszłych mamuś.
Przedstawiam Wam moje dwie kreseczki :-)

To moje drugie szczęście, wg. ostatniej miesiaczki termin wychodzi na 11 kwietnia :-)

reklama
Witam kolejne kwietniówki!
Ja zapisałam się już do innego lekarza ale dopiero na 20.08. Z resztą i tak pewnie teraz nic nie widac bo to 5 tydzień.

ja z corka bylam u gina w 5 tygodniu i bylo widac babelka, gin potwierdzil ciaze i zalozyl karte, babelka zmierzyl i powiedzial ze dziecka jeszcze nie widac, aczkolwiek wiem od wielu dziewczyn ze niektorzy gin nie zakladaja karty w pierwszych 10 tyg ani nie robia usg widac ja mialam jakiegos dziwnego po prostu

Przy pierwszym dziecku pierwsze usg miałam robione w 8 tygodniu, a karte miałam założoną w 10 tygodniu, teraz do lekarza jescze nie wiem kiedy pojde, bo bede dopiero jutro dzwonic sie rejestrowac.

p.s. przy pierwszej ciazy nie miałam żadnych dolegliwosci,oprocz tego,ze bolały mnie piersi, teraz i bola mnie piersi, i mam mdłosci, i boli mnie brzuch, jestem senna - makabra:angry:

Ja miałam robione usg juz na pierwszej wizycie (wczoraj) aby potwierdzić ciaże, gin nie założył mi karty ale skierował na podstawowe badania krwi i mocz i za dwa tygodnie mam sie znowu zgłosić z wynikami i wtedy ma mi zakładać karte. Jak narazie niemam mdłości i też nie biegam do wc bola mnie tylko piersi i czasami pobolewa brzuch.

Witam wszystkie przyszłe mamusie.Dowiedziałam sie wczoraj,że mogę do Was dołączyć:-)tz, mam termin poródu na 1 kwietnia!!!To moje drugie szczęście:)Mdłości mnie dopadły jak w poprzedniej ciąży,ale damy radę.

hej kochane... jestem tutaj nowa ale juz pare kobietek znam z forum starajacych sie ktore zafasolkowaly... patrzylam sobie na date porodu i wychodziloby tak ok 14 kwietnia... tak wiec czekamy :tak::tak: ja pierwsze usg bede miec dopiero po 12tc... wiec sobie troszke poczekam...

reklama
Do góry