reklama
toola
Fanka BB :)
ja z corka bylam u gina w 5 tygodniu i bylo widac babelka, gin potwierdzil ciaze i zalozyl karte, babelka zmierzyl i powiedzial ze dziecka jeszcze nie widac, aczkolwiek wiem od wielu dziewczyn ze niektorzy gin nie zakladaja karty w pierwszych 10 tyg ani nie robia usg widac ja mialam jakiegos dziwnego po prostu
Coyote
Mama Gracjana i Mateusza!
Przy pierwszym dziecku pierwsze usg miałam robione w 8 tygodniu, a karte miałam założoną w 10 tygodniu, teraz do lekarza jescze nie wiem kiedy pojde, bo bede dopiero jutro dzwonic sie rejestrowac.
p.s. przy pierwszej ciazy nie miałam żadnych dolegliwosci,oprocz tego,ze bolały mnie piersi, teraz i bola mnie piersi, i mam mdłosci, i boli mnie brzuch, jestem senna - makabra
p.s. przy pierwszej ciazy nie miałam żadnych dolegliwosci,oprocz tego,ze bolały mnie piersi, teraz i bola mnie piersi, i mam mdłosci, i boli mnie brzuch, jestem senna - makabra
Ja miałam robione usg juz na pierwszej wizycie (wczoraj) aby potwierdzić ciaże, gin nie założył mi karty ale skierował na podstawowe badania krwi i mocz i za dwa tygodnie mam sie znowu zgłosić z wynikami i wtedy ma mi zakładać karte. Jak narazie niemam mdłości i też nie biegam do wc bola mnie tylko piersi i czasami pobolewa brzuch.
sandrahaha
Nasz Kochany Sean :)
hej kochane... jestem tutaj nowa ale juz pare kobietek znam z forum starajacych sie ktore zafasolkowaly... patrzylam sobie na date porodu i wychodziloby tak ok 14 kwietnia... tak wiec czekamy ja pierwsze usg bede miec dopiero po 12tc... wiec sobie troszke poczekam...
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Witam nowe dziewczyny:-).
Sandrahaha bardzo się cieszę że Ci się w końcu udało, wielgachne gratulacje:-).
Sandrahaha bardzo się cieszę że Ci się w końcu udało, wielgachne gratulacje:-).
reklama