reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
czesc Laski, nie bylo mnie pol dnia a tu takie newsy!! az sie przerazilam powiem Wam, ze "to" juz sie dziejeo:szok: znaczy wiedzialam przeciez ze Ba jest w szpitalu i ze to juz tylko kwestia godzin, bo nawet nie dni, ale jakos nie dotarlo to do mnie az do teraz:zawstydzona/y: Super, ze ma to juz za soba:tak:
Ja dzis urwanie glowy mialam w pracy. Niestety wiekszosc dnia musialam siedziec przy kompie i plecy mnie bola jak nie powiem co, ale juz tylko 11 min i uciekam do domku, to sobie odpoczniemy z Sebciem. Acha, bo w koncu wybralismy imie dla Synka i bedzie Sebastiam:-) szybcy jestesmy, nie?:-D
Sz dzis do Pl leci i wraca w sobote, juz z mama swoja. Ciekawe jak nam sie bedzie razem mieszkac...
Acha, dowiedzialam sie, ze przyjaciolka mojej siostry (a moja kolezanka) jest w ciazy!! Az sie poplakalam jak mi napisala, bo starali sie z mezem 7 lat, leczyli na rozne sposoby przez ostatnie 5 czy cos kolo tego. Teraz jest z 7 tyg wiec jeszcze jest bardzo niespokojna co do rpzyszlosci, bo to dopieto poczatek, ale na pewno bedzie dobrze!! Ale sie ciesze, normalnie jakby to mnie sie udalo:-)

mam zgode Ba, wiec moje kochane, pragne Wam przedstawić najpiekniejsza półwłoszke na swiecie o imieniu Vanessa Isabelle

ŚLICZNOŚCI!!! GRATULACJE DLA BA!!!

Łe szkoda :-) Tera to będę się wszystkiego doszukiwała!! Też już chce rodzić!!:-(

Hihihi- przyjdzie i Twój czas :-D Ale czop nie musi być podbarowiny na różowo. Jeśli jest podbarwiony krwią, znaczy że poród w miarę blisko.

ja odświeżona ciepłą kąpielą (dzięki Bogu nie wywaliłam jeszcze z domu wanny, bo chciałam wymienic na kabinę, a taka wanna to istny raj :)
no i po zabiegach depilacyjnych
okazalo sie ze nei mamy lusterka malego w domu i maz odmontowal jedne drzwiczki z szafki lustrzanej nad zlewem i jakos dalam rade
w ogóle sprawnie mi poszlo bo rewelacyjny okazal sie ten depilator z nakladka golącą, tzn. nie wyrywałam włosków tylko przyciełam i zgoliłam ale tak rach ciach, jednorazówką pewnie było by gorzej
i macie racje dziewczyny... to co tam u nas sie teraz dzieje nei wygląda sexy :no::baffled:
teraz czekam na męzulka bo pojechal po swoja siostre do opieki nad Hania i lecimy do gina :-)

Witam wieczorkiem:-):-):-)
Ale wspaniałe wiadomości że mała Ness jest już na świecie:-):tak:
Ba gratulacje dla ciebie i tatusia:-):-):-)
Śliczna ta wasza córeczka:happy2::happy2::happy2:

Witam wszystkie kwietnioweczki.Mnie tez nie pamietacie,bo sie nie udzielalam,ale po dzisiejszej wiadomosci w koncu sie odwazylam,bo oczywiscie was czytam regularnie.Super ze jest juz jedna dzidziulka sliczna i tez bardzo ale to bardzo zazdroszcze juz Ba.Wybaczcie ze tak nic nie pisalam ale jakos mi tak glupio bylo,bo wy od poczatku razem,a ja to taki dzik troche jestem.

ja odświeżona ciepłą kąpielą (dzięki Bogu nie wywaliłam jeszcze z domu wanny, bo chciałam wymienic na kabinę, a taka wanna to istny raj :)
okazalo sie ze nei mamy lusterka malego w domu i maz odmontowal jedne drzwiczki z szafki lustrzanej nad zlewem i jakos dalam rade
w ogóle sprawnie mi poszlo bo rewelacyjny okazal sie ten depilator z nakladka golącą, tzn. nie wyrywałam włosków tylko przyciełam i zgoliłam ale tak rach ciach, jednorazówką pewnie było by gorzej
i macie racje dziewczyny... to co tam u nas sie teraz dzieje nei wygląda sexy :no::baffled:
teraz czekam na męzulka bo pojechal po swoja siostre do opieki nad Hania i lecimy do gina :-)

tak tak:tak: kwiatuszek...wanna to istny raj ..zwłaszcza zimą, dlatego ja mam i wannę i prysznic:)

a co do golenia, ja ostatnio walczyłam z lusterkiem i tak sie pozacinalam, że szok, krew mi po udach ciekla:szok::sorry2:

Pomysłowy Dobromir :-p
Ja celuję na oślep pod brzuchem a później sprawdzam jak wychodzi :-p Z lusterkiem jeszcze nie próbowałam ale wszystko przede mną :-)

Ostatnia edycja:
tak tak:tak: kwiatuszek...wanna to istny raj ..zwłaszcza zimą, dlatego ja mam i wannę i prysznic:)

a co do golenia, ja ostatnio walczyłam z lusterkiem i tak sie pozacinalam, że szok, krew mi po udach ciekla:szok::sorry2:
no wlasnie tez sie tego obawialam
ale elektryczna golarka nie zatnie bo ma ochronna siateczke i nie ma bezposredniego styku z nozykami

reklama
Do góry