dziewczyny co to za laska nam poród opisała![]()
aniam już ją usunęłam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziewczyny co to za laska nam poród opisała![]()
mam zgode Ba, wiec moje kochane, pragne Wam przedstawić najpiekniejsza półwłoszke na swiecie o imieniu Vanessa Isabelle
Łe szkoda :-) Tera to będę się wszystkiego doszukiwała!! Też już chce rodzić!!:-(
ja odświeżona ciepłą kąpielą (dzięki Bogu nie wywaliłam jeszcze z domu wanny, bo chciałam wymienic na kabinę, a taka wanna to istny raj
no i po zabiegach depilacyjnych
okazalo sie ze nei mamy lusterka malego w domu i maz odmontowal jedne drzwiczki z szafki lustrzanej nad zlewem i jakos dalam rade
w ogóle sprawnie mi poszlo bo rewelacyjny okazal sie ten depilator z nakladka golącą, tzn. nie wyrywałam włosków tylko przyciełam i zgoliłam ale tak rach ciach, jednorazówką pewnie było by gorzej
i macie racje dziewczyny... to co tam u nas sie teraz dzieje nei wygląda sexy
teraz czekam na męzulka bo pojechal po swoja siostre do opieki nad Hania i lecimy do gina :-)
Pomysłowy Dobromirno i po zabiegach depilacyjnych
okazalo sie ze nei mamy lusterka malego w domu i maz odmontowal jedne drzwiczki z szafki lustrzanej nad zlewem i jakos dalam rade
no wlasnie tez sie tego obawialamtak takkwiatuszek...wanna to istny raj ..zwłaszcza zimą, dlatego ja mam i wannę i prysznic
a co do golenia, ja ostatnio walczyłam z lusterkiem i tak sie pozacinalam, że szok, krew mi po udach ciekla![]()
no wlasnie tez sie tego obawialam
ale elektryczna golarka nie zatnie bo ma ochronna siateczke i nie ma bezposredniego styku z nozykami