reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
,dziewczyny co to za laska nam poród opisała
Nie mam pojecia też się zastanawiałam…
Aniash możliwe … ale mogą to też być po prostu zwiększone upławy… czop to taka galareta raczej zabarwiona na różowo…
Katik
...jestem mamą...
dziewczyny co to za laska nam poród opisała
hmmm... moze to niemilo zabrzmi, ale laska nie jest od nas, i moze sie poprostu walnela z watkami...
jestem za tym by to usunac, bo nijak sie ma do opowiesci z porodowek KWIETNIOWEK!
Marlenka 2233
Fanka BB :)
Oj ja to dzisiaj troszkę przesadziłam, wybrałam się z mamą do sklepu bo brakowało mi papućków do szpitala, potem byłyśmy w Lidlu kupić coś na obiadek, no i rodzice chcą tapetować kuchnie więc weszłyśmy jeszcze do sklepu z tapetkami. Ledwo się do domku doczłapałam bo kręgosłup i brzuś bolał. Przynajmniej mała była zadowolona bo się wybiegała za wszystkie czasy. Ech już nie dla mnie takie latanie po sklepach. No i teraz się męczę:-(, normalnie wszystko mnie boli. Na dokładke mama jak zobaczyła mój brzuch że jest tak nisko to stwierdziła że daje mi tydzień góra dwa na rozpakowanie, wcale bym się nie obraziła:-). Moja doktórka na wizycie tydzień temu też stwierdziła że dzidziuś będzie szybciej na świecie, miałam rozwarcie na jeden palec więc maluszek się już powolutku szykuje do wyjścia:-). Zobaczymy jak to będzie. Idę się położyć bo już wysiedzieć nie daje rady. Mała właśnie poszła z tatusiem na spacerek więc muszę korzystać z chwili spokoju bo przy niej to poleżeć raczej się nie da.
reklama
basia0412
Fanka BB :)
jeszcze raz się was zapytam bo natrafiłam z pytaniem na moment rozpoczynających się gratulacji:-)
Czy ta biała wydzielina gęsta to może być czop??
raczej chyba nie czop to wydzielina śluzu owszem ale z krwią o ile dobrze pamiętam
Ja dzisiaj świeżo po wizycie u ginki więc przenoszę się na wątek lekarski ale prawdopodobnie urodzę w ciągu tygodnia do półtora
Ostatnia edycja: