reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniówki 2010!!!

Marudy, przecież wiosna tuz tuz.. zwłaszcza jak nas panowie zasypia w poniedziałek tulipanami i innymi wiosennymi ślicznościami :-D:-D
Nie potrafię opanować ziewania, po tych prochach na ciśnienie chodzę po ścianach, ale trzeba się dzielnie trzymać.. jak patrze na te maleńkie ciuszki i wszystko co już jest dla małej to jest strasznie budujące. Spakowane jesteście już do szpitala? - Ja jeszcze nie, chyba zrobię to w ten weekend :-)

reklama
u mnie kolejna nieprzespana noc, myslalam ze sie na smierc zadrapie tak mnie wszystko swedzi...szkoda gadac
zycze wszystkim milego dnia:-)
u mnie to samo:no:
witam się w iście wyśmienitym nastroju
ponieważ dziś mój suwaczek wskazał 9 miesiąc i odliczył 31 dni do porodu :)
to już naprawdę z górki
gratulacje tej 9tki!!!!!!!!!!!!!

Witajcie...
Nocka do dupy :wściekła/y:, spałam na w pół siedząco, o ile można to nazwac spaniem. Ból jest nadal, o leżeniu na bokach mogę pomarzyc, chodzic też nie mogę:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Jestem taka wściekła,że brak słów. Już wiem,że najbliższe dni jestem totalnie uziemiona, a we wtorek rano mam wizyte u gina, więc zobaczymy co powie.
biedna Kochana Wronka.... lacze sie w bolu, bo ja tez cala obolala na w pol siedzaco "sypiam":-(

mój dokładnie odwrotnie... gotować może i lubi ale sprzatanie... ehhh jak ja to określam jak już MUSI to zgarnie z widoku...
no, moj tez z tych wlasnie... do garow predzej, a o smieci na podlodze to sie nie potknie, tylko ominie... dopiero na moje biadolenie o to posprzata :dry:
nie moge uwiezyc jak patrze na swoj suwak... 3 tyg i 6 dni... ale najwazniejsze mamy juz pelne 36 tyg :-):-) Margolka oć do mamy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D
Super Dagsilka... u mnie 29 dni! boshe, jak blisko! nadal w to uwierzyc nie moge, ze to juz kazdego dnia moze byc TEN DZIEN!!!!!!!!!!

U nas noc standard, samopoczucie bez zmian. Tyle ze temperatury nie mam.
Pol nocy snilam o wypadajacych mi z buzi zebach, pluciu krwia itd,... Masakra. Teraz leze i sie martwie czy z corcia wszystko ok aby skoro mi sie takie rzeczy snia!!!!!!!!!!!!

zakupy udane - 2 biustonosze do karmienia, 2 "normalne" i jeszcze majteczki do nich:-D

Widze, ze tamet tatusiow poruszony. Ja tam na swojego Sz narzekac nie moge :biggrin2: gotuje zajesmacznie (w przeciwienstwie do mnie - nawet wode przypalic potrafie:tak::-p) i zmywa!! a zmywanie to jest to, czego tygryski baaardzo nie lubia!!:no:
Ze sprzataniem no coz... jak sie mu przypomni, to ogarnie mieszkanie, ale sam z siebie to sie nie czesto zdarza, tak jak Katik Twoj - przeszkody z podlogi ominie, ale nie podniesie:no: ale to akurat mi nie przeszkadza, bo i tak nie posprzatalby tak dobrze jak ja, bo mam troche swira na tym punkcie, wiec to nawet dobrze, ze nie rwie sie do sprzatania, bo i tak pewnie bym poprawiala, nawet jakby nie bylo czego poprawiac, taka szajbnieta jestem:-D

Marudy, przecież wiosna tuz tuz.. zwłaszcza jak nas panowie zasypia w poniedziałek tulipanami i innymi wiosennymi ślicznościami :-D:-D
Nie potrafię opanować ziewania, po tych prochach na ciśnienie chodzę po ścianach, ale trzeba się dzielnie trzymać.. jak patrze na te maleńkie ciuszki i wszystko co już jest dla małej to jest strasznie budujące. Spakowane jesteście już do szpitala? - Ja jeszcze nie, chyba zrobię to w ten weekend :-)

prawie spakowalam
jeszcze tylko trzeba "dopieścić" :)
no i nie szykowalam jeszcze ubran na wyjsice dla dzidzi i dla mnie tylko na razie do szpitala

U nas noc standard, samopoczucie bez zmian. Tyle ze temperatury nie mam.
Pol nocy snilam o wypadajacych mi z buzi zebach, pluciu krwia itd,... Masakra. Teraz leze i sie martwie czy z corcia wszystko ok aby skoro mi sie takie rzeczy snia!!!!!!!!!!!!

a mi sie snilo ze urodzilam i mowilam sobie no tak pobolewal mnie wczoraj brzuszek to pewnie byl znak
i snilo mi sie ze pisze do Wronki smsa zeby Wam podala to info na forum i zastanawialam sie jak Was zdziwie ta informacja, bo pierwsza w kolejce nie bylam :)
ech te sny i marzenia... :)

a mi sie snilo ze urodzilam i mowilam sobie no tak pobolewal mnie wczoraj brzuszek to pewnie byl znak
i snilo mi sie ze pisze do Wronki smsa zeby Wam podala to info na forum i zastanawialam sie jak Was zdziwie ta informacja, bo pierwsza w kolejce nie bylam :)
ech te sny i marzenia... :)

TO sie dopiero nazywa uzaleznienie od BB ;-)

Widzę, że nie tylko ja miałam przekichaną noc. O 2:40 obudził mnie tępy ból w podbrzuszu, tak jakby jajnik. Bolało jak na okres. Doczołgałam się ledwo po no spę i wzięłam od razu dwie. Co mi niespecjalnie pomogło, bo zasnęłam około 6 nad ranem. Teraz jestem nietomna. Chce mi się spać, a brzuch jak boli tak bolał. Chyba spakuję dziś torby do szpitala. Zwłaszcza, że w nocy wyraźnie czułam, że dziecko zmienia pozycję w brzuchu i teraz czuję jego głowkę bezpośrednio nad kanałem rodnym, a nie z boku jak wcześniej :shocked2:.
no to odpoczywaj i lez. a przed kolejke prosze sie nie wyrywac ;-);-);-)
A jak to bylo w lipcu/sierpniu jak dopiero zaczynala sie nasza przygoda z brzuchem? ;-) Ktoras to w ogole jeszcze pamieta? ;-)
mi sie wydaje to tak dawno....
jak widzialam na bb laski z suwaczkami na 9ty miesiac to myslalam: toz to cala wiecznosc przede mna... a teraz juz jestem na koncowce!!!!!!!

bo i tak nie posprzatalby tak dobrze jak ja, bo mam troche swira na tym punkcie, wiec to nawet dobrze, ze nie rwie sie do sprzatania, bo i tak pewnie bym poprawiala, nawet jakby nie bylo czego poprawiac, taka szajbnieta jestem:-D
hahaha, no to ja tak samo... najpierw sie dre ze ma poodkurzac, a potem cisnienia dostaje bo jakiegos paprocha ominal, albo pod krzeslem nie przejechal :-D:-D:-D:-D:-D:-D

cześć dziewczynki :-)
wczoraj byłam na usg, szczegóły w kwietniówki u lekarza. Moja koleżanka (wczoraj potwierdziła już ostatecznie że jest w ciąży - 6-7 tyd) a dwie moje przyjaciółki planują zajść w ciążę w przyszłym roku... mam chyba zły wpływ na kobiety ;-)

reklama
Do góry