no ale uzywalas go juz przy Weronice? dobry jest? ja mam od avent (ale dostalam uzywany, ale po prostu mnie obrzydza i chce nowy) i nie wiem jaki kupic, a ze wszystko mam od TT to raczej go kupie..justa ja mam laktator TT i napewno katik ma.
ja tez.....Justka - no ja mam laktator z TT, ale reczny. Mam nadzieje ze wystarczy...
tez mam taka nadzieje
Swoja droga czy Wy wszystkie ju zmacie zapowiedzi mleczka? U mnie nadal ZUPELNIE nic, zadnej siary, zadnych wyciekow...Nawet rrozmiar nie wiekszy tylko te troszke co uroslo na poczatku, a teraz nic. Myslicie ze jest jeszcze szansa, ze mleczko bedzie? Kurde juz sie zaczynam martwic :-(
ja dokladnie tak samo... dobrze ze dziewczyny nas troche tu pocieszyly, takze mysle ze bedziemy karmic, damy rade:-)
Z pozycjami oczywiscie jak zwykle - lewy bok, i nic wiecej. Malo tego, zauwazylam, ze jak chce sie odwrocic z boku np na wznak to musze to zrobic mega powoli, bo corcia w brzuszku nie nadaza. Tzn cale cialo jakby sie odwraca, a brzuch i Polcia wisi i boli jak doabel. Nie wiem czy tez tak macie, ale to doslownie niesamowite uczucie.
mnie tez bardzo boli brzuch przy przewracaniu... a ze ciagle sie przewracam bo mnie wszytsko boli...i ciagle do kibelka musze wstawac...
Juz chce rodzic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja to mam, wogole mi sie pomaga - a nawet przeszkadza...to jest tylko dla ludzi, ktorzy potrafia cala noc w bezruchu przespac, nie odrwacaja sie wogole, a ja sie krece w nocy chyba bardziej niz moja dzidzia w brzuchu... licze tylko na to ze moze przy karmieniu mi sie przyda ta poducha, bo moja tania nie byla...Dziewczyny, może to gdzies juz było i ktoś polecał, ale jako że jestem początkująca i nie dałam rady przeczytać wszystkiego, to się pochwalę swoim sposobem na nocne niewygody w łóżku. Ja zakupiłam kilka miesięcy temu taki fajny kojec do spania dla cieżarówek (Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl) i na początku - jak brzuchol był mały - to ekscytacji nie było, ale teraz to jest naprawdę coś. Układam się tak jak ta pani na zdjęciu i kręgosłup tak nie boli. No oczywiście nie jest to całkowity lek na nasze doleglowości ale wierzcie mi - mi pomaga - szczególnie jak się ma kościstego M :-). Mało tego moja córa się w kojcu zakochała i ostatnio musiałam kupić drugiego -.