reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

reklama
dziękuję dziewczyny za powitanie. też się zastanawiałam co z tym becikowym, bo trochę namieszali.
ewka84 samopoczucie mam dobre, mdliło mnie przez tydzień a od dwóch mam spokój. cieszymy sie z tego, że zostaniemy rodzicami.

dziewczyny mam takie pytanko jaka macie temperature teraz dalej podwyzszona,bo ja mam ostatnio caly czas 36.6,a naczytalam sie,ze musi byc kol 37 stopni...
z tego co ja wiem to temperatura musi sie tylko utrzymywac na poziomie wyzszych temperatur a nie dla każdego to oznacza to samo. u mnie np. temperatury wyższe zaczynaja sie od 36,36 25ff5a Ovulation Charts

Ewka, no uczymy się uczymy. Staram sie być dzielna. A ta w ogóle do tych pań co ciągle śpią, właśnie w książce przeczytałam, że to od hormonów jest.

Witam mamy kwietniowe;-) Piszę do Was ponieważ czuję, ze mam misję - chcę Was ostrzec przed kremem na rozstępy- z linii perfecta mama. Smarowałam się nim od 8tc regularnie , 2 razy dziennie. A to jedno wielkie oszustwo . W ciągu tygodnia stałam się zebrą - uda , piersi, brzuch od spodu(zajrzałam tam dziś lusterjkiem). Nie wiem czy tylko na mnie tak on zadziałał(a właściwie nie zadziałał). W każdym razie ja nie polecam.
Powodzenia:-)

I niestety nie jest tak kolorowo- ciąża podwyższonego ryzyka, okazało sie, że mam 2 komory w macicy i dzidzia jest w jednej z nicg- na razie wszystko jest ok ma ponad 2 cm i serduszko bije:) Ale obawiam się, że nie uda mi się donosić ciąży....:-(

hej dziewczyny, dwa dni mnie nie bylo i juz tak duzo napisane...i tyle sie wydarzylo u was, i tak nas tu duzo!!!
bardzo mnie wzruszyl post od Aneczki, :-(tak strasznie mi przykro, dokladnie wiem przez co teraz przechodzisz..i zadne slowa tu nie pomoga, trzeba czekac az czas wyleczy rany...

Aga22 dziś chyba nie jest dobry dzień :-( Najpierw czytam o Aneczce, teraz Ty piszesz że dzidzia zagrożona... Przykro mi, choć jeszcze nic nie jest przesądzone- będę trzymać kciuki za Ciebie i Maleństwo i oby jednak wszystko poszło pomyślnie!

Mnie za to dziś szefowa zaczęła wytykać moją ciążę i żądać zaświadczenia od lekarza, że jestem w ciąży itp. Grrr!!!:wściekła/y: Niech się wypcha swoim wytykaniem! Ja tam jestem szczęśliwa! Tylko mi humor zepsuła, zdenerwowała i było mi później cały dzień bardzo niedobrze :baffled: Teraz wreszcie w domciu i będę odpoczywać :tak:

reklama
Do góry