reklama
Kochana Aneczko! Jestem z Tobą w tym, co Cię spotkało... Nie mogę opanować łez, odkąd przeczytałam Twoją wypowiedz.. Sama przeżyłam podobną sytuację rok temu. Długo by opisywać...
Ale trzymałam się tego, że już po pierwszej miesiączce od poronienia można starać się o następnego Maluszka. Więc obsesyjnie czekałam do miesiączki,do ropoczęcia nowego cyklu, by znowu zacząć staranka i zapełnić w jakim stopniu tę pustkę i ból i ponownie poczuć pod sercem życie. W praktyce wyszło inaczej, bo musieliśmy odłożyć na jakiś czas te plany, przez zmianę mojej pracy, ale w tym najgorszym okresie to mi dawało siłę, by to przetrwać.
Ale trzymałam się tego, że już po pierwszej miesiączce od poronienia można starać się o następnego Maluszka. Więc obsesyjnie czekałam do miesiączki,do ropoczęcia nowego cyklu, by znowu zacząć staranka i zapełnić w jakim stopniu tę pustkę i ból i ponownie poczuć pod sercem życie. W praktyce wyszło inaczej, bo musieliśmy odłożyć na jakiś czas te plany, przez zmianę mojej pracy, ale w tym najgorszym okresie to mi dawało siłę, by to przetrwać.
Dziewczyny wy też macie problemy ze snem ?
ja praktycznie co noc budzę się i nie mogę zasnąć. Albo rano dużo przed budzikiem i już nie mogę znowu odpłynąć do krainy Morfeusza. :-(
a tak to drugi dzień męczy mnie kolka czy to też normalne ?
ja praktycznie co noc budzę się i nie mogę zasnąć. Albo rano dużo przed budzikiem i już nie mogę znowu odpłynąć do krainy Morfeusza. :-(
a tak to drugi dzień męczy mnie kolka czy to też normalne ?
studjujacamama
Fanka BB :)
A jaka jest nowa ustawa o becikowym?
Ella1
Fanka BB :)
Aneczko Kochana... jest mi tak niesamowicie przykro, że aż trudno to opisać... dziwnie to wyglądało w pracy jak siedziałąm przed kompem i nagle sie popłakałam.... tak mi przykro.... Żadne słowa otuchy nie złagodzą Twojego bólu, ale wiedz, że myślami jesteśmy wszystkie z Tobą i z całęgo serca życzymy Ci wszystkiego najlepszego- oby następne maleństwo pojawiło się szybko, złagodziło ból i stratę i dało wam wielkie szczęście, o którym marzycie.
Trzymaj się ciepło i bądź dzielna.... pozdrawiam!
Trzymaj się ciepło i bądź dzielna.... pozdrawiam!
reklama
Kici69
Też mam problem ze snem, trudno mi zasnąć, a w nocy mam różne dziwne sny i budzę się kilkakrotnie. Nawet biorę Hydroxyzynę przed zaśnięciem,ale niewiele pomaga. Ale damy radę, to wszystko minie, prawda :-)
Aga
Faktycznie stresujący dzień, ale skończy się na pewno dobrze. Daj znać po wszystkim.
Też mam problem ze snem, trudno mi zasnąć, a w nocy mam różne dziwne sny i budzę się kilkakrotnie. Nawet biorę Hydroxyzynę przed zaśnięciem,ale niewiele pomaga. Ale damy radę, to wszystko minie, prawda :-)
Aga
Faktycznie stresujący dzień, ale skończy się na pewno dobrze. Daj znać po wszystkim.