reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Aneczka 77 wspolczje z calego serca. Poplakalam sie potwornie, i do teraz lzy ciekna mi po twarzy...
A na dodatek ja dzis do pracy nie poszlam, bo brzuch mnie boli potwornie, jak jeszcze w ciazy nie bolal........:-:)-:)-(

reklama
13x13
wszystkie badania krwi tak to miałam zrobione. wyniki ponoć bardzo dobre. tylko badanie moczu muszę powtórzyć. dzięki za dodanie otuchy.

Kochana Aneczko! Jestem z Tobą w tym, co Cię spotkało... Nie mogę opanować łez, odkąd przeczytałam Twoją wypowiedz.. Sama przeżyłam podobną sytuację rok temu. Długo by opisywać...
Ale trzymałam się tego, że już po pierwszej miesiączce od poronienia można starać się o następnego Maluszka. Więc obsesyjnie czekałam do miesiączki,do ropoczęcia nowego cyklu, by znowu zacząć staranka i zapełnić w jakim stopniu tę pustkę i ból i ponownie poczuć pod sercem życie. W praktyce wyszło inaczej, bo musieliśmy odłożyć na jakiś czas te plany, przez zmianę mojej pracy, ale w tym najgorszym okresie to mi dawało siłę, by to przetrwać.

Dziewczyny wy też macie problemy ze snem ?
ja praktycznie co noc budzę się i nie mogę zasnąć. Albo rano dużo przed budzikiem i już nie mogę znowu odpłynąć do krainy Morfeusza. :-(

a tak to drugi dzień męczy mnie kolka czy to też normalne ?

dziewczyny mam takie pytanko jaka macie temperature teraz dalej podwyzszona,bo ja mam ostatnio caly czas 36.6,a naczytalam sie,ze musi byc kol 37 stopni...

Aneczko Kochana... jest mi tak niesamowicie przykro, że aż trudno to opisać... dziwnie to wyglądało w pracy jak siedziałąm przed kompem i nagle sie popłakałam.... tak mi przykro.... Żadne słowa otuchy nie złagodzą Twojego bólu, ale wiedz, że myślami jesteśmy wszystkie z Tobą i z całęgo serca życzymy Ci wszystkiego najlepszego- oby następne maleństwo pojawiło się szybko, złagodziło ból i stratę i dało wam wielkie szczęście, o którym marzycie.
Trzymaj się ciepło i bądź dzielna.... pozdrawiam!

kwiatuszku w tym przypadku prawo nie działa wtecz, jest powiedziane że kobieta która urodzi dziecko po 1 listopada 2009 r. musi miec zaświadczenie od lekarza, że była pod opieka od 10 tygodnia.

ticker.php

Witam wszystkie kwietnióweczki:) U nas dzisiaj ciężki dzień- rano egzamin a o 17. wizyta u gin- jeden stres większy od drugiego. Pozdrawiam!

reklama
Kici69
Też mam problem ze snem, trudno mi zasnąć, a w nocy mam różne dziwne sny i budzę się kilkakrotnie. Nawet biorę Hydroxyzynę przed zaśnięciem,ale niewiele pomaga. Ale damy radę, to wszystko minie, prawda :-)
Aga
Faktycznie stresujący dzień, ale skończy się na pewno dobrze. Daj znać po wszystkim.

Do góry