reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniówki 2010!!!

Witam się i ja

Pierwszy raz od dawna przespałam prawie całą noc ale co z tego jak jestem i tak bardziej zmęczona niż zawsze....

Wronka współczuje ale już niedlugo...

Katik Ty masz sie oszczedzac wiec lezec ladnie, ja tez wole wszytsko sama zrobic ale nie mozna to koniec gadania i tyle

Paula to faktycznie poszalals ale ja tez przesadzilam i juz wiem ze nie zdaze wszytskiego ubrac ale co tam raz sie zyje:-D

Ja tez sie przyznam ze juz nie moge doczekac sie wiosny ktora teraz kojarzy mi sie juz tylko ze spacerkami z Nasza Niunia juz tak bardzo chce kwiecien!!!! :) A z druiej strony jak pomysle ze to juz niedlugo to jestem przerazona jak ja zdaze ze wszytskim do tego czasu... :)

reklama
hej laski, jaki super dzien dzisiaj! za oknem swieci slonce, ocieplilo sie, u lekarza bylam (o tym na watku) i swiat wyglada inaczej:-)

wronka - strasznie mi przykro, nie znam tego ale moja kuzynka w ciazy tez to miala, ponoc okropienstwo, trzymam kciuki zeby puscilo:tak:
akaata - sliczne imie
kwiatuszek - fajnie ze u twojej Hani juz lepiej
paulka - super, najwyzej potem posprzedajesz i jeszcze zarobisz:tak:

Fajne imie :tak: Mialam z nim zwiazane dobre skojarzenia (do czasu studiow :szok:). Tez juz bym chciala miec za soba rozmowe z mezem o imionach :-p U nas nadal temat tabu
:eek:

no u nas dyskusji to chyba nie było aż takiej, od początku były 2 typy: Ola i Zuzia, z tym że Zuzia T. nie bardzo odpowiada, no ale myślę że jakbym sie uparła to by się zgodzil, ale i mi jakoś ostatnio Oleńka bardziej się podoba :-D ciekawe co powie moja mama bo ona jest pewna że będzie Zuzia...

A my chyba zdecydowaliśmy o imieniu naszej córeczki. I chyba będzie :-)

U mnie też będzie Ola:-D ja juz kilka lat temu sobie wymyśliłam że jak córcia to Ola i koniec kropka zreszta ja jestem od wybierania imion - Szymon to tez moje dzieło

Wronka - kurde współczuje ale cóż oby do przodu skoro nie da sie z tym nic zrobić :-(

dobra dziewczyny ja zmykam.
lecę się pakować, szykować bo jedziemy na weekend do mojej mamci :-D
no i obiad robić...
życzę udanego weekendu, tylko nie nasmarujcie dużo bo czlowiek nie nadrobi tego w poniedziałek :-)

reklama
eh to nasze zdróweczko...

Wronka
trzymaj się kochana, straszny ten ból jest, a może spróbuj jakaś maścią rozgrzewającą sie smarować na noc i trochę masować, ja tak robiłam przez ostatni tydzień bo nie wyrabiałam też w nocy i rano i jakoś teraz mniej boli.

A my możemy w ciązy jakies masci??? Pleccie cos bo zwariuje. Po domu poruszam sie o kuli, która i tak G***o daje, wzięłam apap, tez nic nie pomogl...ach

Do góry