reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
Dzięki dziewczyny! Filonka no a u Was to widzę podwójna radość w rodzinie:-)
A co Wy mamuśki? nie pościcie dzisiaj??? :-) Teściowa podrzuciła mi do pracy zupę rybną i zaznaczyła, że to powinien być mój jedyny dziś syty posiłek! Syty!! jak?... po zupie ?? i to jeszcze rybnej
A co Wy mamuśki? nie pościcie dzisiaj??? :-) Teściowa podrzuciła mi do pracy zupę rybną i zaznaczyła, że to powinien być mój jedyny dziś syty posiłek! Syty!! jak?... po zupie ?? i to jeszcze rybnej
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
ja właśnie zjadłam makaron z brokułami , czosnkiem i serkiem topionym- takie szybkie danie - wszystko na patelni wymerdać, dodać łyżkę śmietany i gotowe.
Jak wróci Pioter z pracy usmażę rybkę- mamy fląderkę i leszczyka:-)
Jak wróci Pioter z pracy usmażę rybkę- mamy fląderkę i leszczyka:-)
kamisia1101
aaaa i gratuluję maluszka w rodzinie :-)ja też nie widziałam nigdy takiego maleńkiego dzidzia- takie 3 tygodniowe to najmniejsze. A jak sobie pomyślę że będę musiała takiego malca nakarmić, przewinąć i o zgrozo- wykąpaćto już się boje!
Poscic to ja bede po porodzie ;-) A zupke rybna moglabym zjesc ... gdyby ktos mi zrobil
filonka
Fanka BB :)
ja miałam przyjemność zajmować sie takimi bobaskami zaraz po powrocie ze szpitala mojej bratowej. raz dziewcz. raz chłopcz. wiec wprawe już mam, kompac tez kompałam , najbardziej tylko bałam sie ubierania maluszka bo to takie delikatne a te ciuszki nie zawsze tak sprytnie dadza sie włożyć....aaaa i gratuluję maluszka w rodzinie :-)ja też nie widziałam nigdy takiego maleńkiego dzidzia- takie 3 tygodniowe to najmniejsze. A jak sobie pomyślę że będę musiała takiego malca nakarmić, przewinąć i o zgrozo- wykąpaćto już się boje!
a co do postowania u mnie dzis z rana królowała makrela, ogólnie dzień rybkowy;-)
kamisia1101
Właśnie zajrzałam do marcówek- rozpakowują się dziewczyny na potęgę-wczoraj dwie urodziły:-)
ja już się boję.....oo ooo
ja już się boję.....oo ooo
Od 12:00 jestem ciotką małej Wiktorii, no może nie tak małej bo 3950 waży :-) Wybieram się po pracy obejrzeć to maleństwo :-) i przy okazji zerknę jak sale wyglądają w szpitalu, aczkolwiek w tym nie bedę rodzić, ale nie zaszkodzi. Pierwszy raz będę widzieć noworodka
Gratulacje ciotuniu!
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
gratulacje!!! my widzielismy ostatnio nasza nowa sasiadke Ingusię która ma tydzien, przespala cala wizyte i nie widzialam nawet jakie ma oczkaOd 12:00 jestem ciotką małej Wiktorii, no może nie tak małej bo 3950 waży :-) Wybieram się po pracy obejrzeć to maleństwo :-) i przy okazji zerknę jak sale wyglądają w szpitalu, aczkolwiek w tym nie bedę rodzić, ale nie zaszkodzi. Pierwszy raz będę widzieć noworodka
takie dzieciaczki sa grzeczne i slodziutkie, kurcze 3800 sie urodzila a taka malusia ze juz nie pamietam ze Hania taka byla mala a miala wage 3550
mniam mniamGratulacje dla cioteczki
Ja za 20 minut wychodze... na uczelnie. Trzymajcie kciuki zebym wysiedziala na zajeciach Jeszcze tylko zjem zapiekanke ze szpinakiem, ktora wlasnie konczy sie piec :-):-):-):-)
a ja dzis zapomnialam o poscie i spaghetti po bolonsku zapodalam
nie moge sie juz doczekac jka bedziemy sie chwalic na zamknietym watku fotkami naszych dzieciaczkow, ale bedzie fajna galeria :-) i to pytanie kto bedzie pierwszy???
reklama
ja też tam zaglądałam i tak samo się przeraziłam,...... za szybko ten czas leci , za szybko.....
dziewczyny które już rodziły..... czy ten POŁÓG jest naprawde taki straszny? czy naprawde ciągle leją sie hektolitry i nie można siedziec na pupci ? to naprawdę jest takie straszne? bo dla mnie to teraz jest gorsze niz sam porod jak sobie pomysle....po co ja te mega podpaski i podkłady kupowałam już....
ja powiem tak....nie chce Cie straszyc, ale jeżeli o mnie chodzi to porodu się aż tak nie boje, ale pologu niestety tak, jak sobie przypomne to....ech.......