reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietnióweczki z Warszawy

reklama
Jeżeli chodzi o mnie to najprawdopodobniej czwartek 28 będzie ok, Zocha wraca do zdrowia, w pn na kontrolę idziemy, od środy najpóźniej mam nadzieję do przedszkola pójdzie więc czwartek miałabym wolny. Arkadia jak najbardziej pasuje

Mi tez pasuje czwartek :) Chyba ze jakims cudem zwolni sie jakis termin na wizyte u mojej endokrynolog, ale sie raczej nie zanosi.

magda ciosek wlasnie zauwazylam, ze mamy termin na ten sam dzien :) Tylko ja jestem debiutantka ;) 05.04 wychodzi Ci tez z USG, czy tylko z OM? Bo mi sie ta data na USG ciagle zmienia i tak sie dla zachowania rownowagi psychicznej trzymam tego 05.04 z OM ;)

Ostatnia edycja:
Dla mnie czwartek też może być :-) co prawda jutro mam usg a we wtorek wizytę, ale mam nadzieję, że tym razem nic nie stanie mi na przeszkodzie żeby się z Wami spotkać ;-)!

To jak dziewczyny kto sie piszę na czwartek na 10 w Arkadii koło Smyka????
Zróbmy wstępna listę proszę. Bo może lepszy byłby przyszły tydzień, przed Mikołajkami? Kupujecie już prezenty najbliższym z okazji Świat Bożego Narodzenia?

Ja wstępnie się mogę pisać, chociaż w czwartek jadę jeszcze na to dodatkowe usg ale lekarz jest między 11:00 a 15:00 więc powinnam dać radę :-)

ja tez :) ja tez :) czwartek na 10 :) bede miala jakies 2h to chetnie sie spotkam z Wami a i zakupki moze male zrobie przy okazji :)

reklama
Do góry