reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Dziewczyny przepraszam, że znów zawracam głowę, ale zaczynam się martwić.
Od rana miałam delikatnie krew ze śluzem na papierze i myślałam, że to okres.. przez cały dzień nic się nie rozbujało. Tylko jak idę siku to mam ślady śluzu z niewielka ilością krwi na papierze.
Nigdy tak nie miałam.. zawsze okresy były bardzo mocne. :-/
Teraz się martwię co to może być.
Może jutro się rozbuja.
Jestem rozchwiana emocjonalnie.

Któraś z Was tak miała?
Miałam tak w tym cyklu, na drugi dzień normalnie przyszedł okres 🙂

reklama
Dziewczyny przepraszam, że znów zawracam głowę, ale zaczynam się martwić.
Od rana miałam delikatnie krew ze śluzem na papierze i myślałam, że to okres.. przez cały dzień nic się nie rozbujało. Tylko jak idę siku to mam ślady śluzu z niewielka ilością krwi na papierze.
Nigdy tak nie miałam.. zawsze okresy były bardzo mocne. :-/
Teraz się martwię co to może być.
Może jutro się rozbuja.
Jestem rozchwiana emocjonalnie.

Któraś z Was tak miała?
Ja teraz tak miałam. Pierwszy dzień delikatnie brunatny śluz, drugiego różowo a wieczorem rozkręciła się @, gdzie tego różowego etapu nigdy nie miałam. Zaczęło się 4 dni przed spodziewaną @.

Mialam tak ostatnie 3 cykle, jeszcze sie pocieszalam, ze moze to być implantacja, bo był to śluz zabarwiony na różowo, bo pojawiało się, znikało i pojawiało i tak 1,5 dnia, na koniec drugiego dnia krew na całego. Dwa dni przed terminem @.
No ale każdy przypadek może być inny 🤷‍♀️
Ja tak miałam w ostatniej ciąży. Plamilam,włożyłam tampona a na drugi dzień już nic... Po 5 dniach test pokazał 2 kreski🙂

Dziewczyny a powiedzcie mi czy macie jakikolwiek śluz - delikatniejszy bądź bardziej obfity po owulacji?? Tak z tydzień przed miesiączką? Czy odczuwacie ,, suchość,, ?

Dziewczyny a powiedzcie mi czy macie jakikolwiek śluz - delikatniejszy bądź bardziej obfity po owulacji?? Tak z tydzień przed miesiączką? Czy odczuwacie ,, suchość,, ?
mi praktycznie zaraz po owulacji robi się gesty i biały, taki kremowy, z czasem zasycha. Aktualnie mam śnieżnobiały, w zeszłym cyklu był na sam koniec żółtawy.

Hej dziewczyny, powiedzcie proszę czy macie jakieś doświadczenie z testem płytkowym Pre-test z apteki Doz? Robilyscie kiedyś? Pokazuje może fałszywe cienie?🤞😥 Proszę powiedzcie że tak 😥🙏

Ostatnia edycja:
Ja dziś wykonałam bobotest strumieniowy... I jakis cień cienia widzę ale to pewnie już moje wkręty 😑😑😑 dziś ok 8/9 dpo od tej ,, pierwszej ovu z testu co wyszła... Ale sądzę że mogła być kilka dni później ( ból jajnika)

Załączniki

• Screenshot_2022-04-21-06-21-38-38_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-04-21-06-21-38-38_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    328,2 KB · Wyświetleń: 110
  • Screenshot_2022-04-21-06-21-50-72_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-04-21-06-21-50-72_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    295,1 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry