królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Wogole obrazilam sie na pink płytkowy bo wyszla mi nawet delikatna rozowa kreska, razem z przyjaciółką bylysmy pewne ciaxy, popedzilysmy na bete a wieczorem <0.1 uwierzyć nie mogłam. A teraz jestem wkurzona bo z allegro zamowilam w poniedziałek testy a do tej pory są jako czekajace na nadanie grr dzis 7 dni po....
Pomagałam facetowi zabrac worki z wełną z poddasza i potem sprzątałam wszystkie te okruszki, do tej pory swedzi mnie skora, oczywiście obiad i polozylam sie na chwilkę i odlecialam na godzinę. Mąż się smiał, zebym powiazala fakty, drugi dzien z kolei podsypiam, a mi się to nigdy nie zdarza, zawsze mam poczucie straty czasu na drzemki. To zasmialam się, ze powiązałam - pewnie regeneruje się podczas jego nieobecności
Ogólnie brzuch mam wzdęty, jak w 4 miesiącu ciąży
Pomagałam facetowi zabrac worki z wełną z poddasza i potem sprzątałam wszystkie te okruszki, do tej pory swedzi mnie skora, oczywiście obiad i polozylam sie na chwilkę i odlecialam na godzinę. Mąż się smiał, zebym powiazala fakty, drugi dzien z kolei podsypiam, a mi się to nigdy nie zdarza, zawsze mam poczucie straty czasu na drzemki. To zasmialam się, ze powiązałam - pewnie regeneruje się podczas jego nieobecności
Ogólnie brzuch mam wzdęty, jak w 4 miesiącu ciąży
Ostatnia edycja: