reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Wogole obrazilam sie na pink płytkowy bo wyszla mi nawet delikatna rozowa kreska, razem z przyjaciółką bylysmy pewne ciaxy, popedzilysmy na bete a wieczorem <0.1 uwierzyć nie mogłam. A teraz jestem wkurzona bo z allegro zamowilam w poniedziałek testy a do tej pory są jako czekajace na nadanie 😑 grr dzis 7 dni po....
Pomagałam facetowi zabrac worki z wełną z poddasza i potem sprzątałam wszystkie te okruszki, do tej pory swedzi mnie skora, oczywiście obiad i polozylam sie na chwilkę i odlecialam na godzinę. Mąż się smiał, zebym powiazala fakty, drugi dzien z kolei podsypiam, a mi się to nigdy nie zdarza, zawsze mam poczucie straty czasu na drzemki. To zasmialam się, ze powiązałam - pewnie regeneruje się podczas jego nieobecności 😂😂😂
Ogólnie brzuch mam wzdęty, jak w 4 miesiącu ciąży 😂

Ostatnia edycja:
reklama
Moj też kierowca, ale na szczęście na miejscu, chociaz tez potrafimy sie mijać przez kilka dni jak wypadaja mu po poludniowki🤷‍♀️
Wiecie co mnie złości ze kolega z firmy od mojego nie starał sie nie działał w dni płodne i udało im sie u nas wszystko monitorowane i dalej nic 🤷‍♀️ Życie jest niesprawiedliwe 😢

Slyszałyście o tej babce, co z dzidzią w nosidełku wskoczyła do studni i zabiła oboje , miała depresje. Straszne. Pamiętam jak oglądałam o tej matce Madzi, co niby ją napadli i dziecko porwali a potem się okazało, że ona dziecko zabiła. Strasznie to przeżywałam, tak jej współczułam i w napięciu czekałam az dziewczynka się odnajdzie a tu cos takiego😱😱😱

Wogole obrazilam sie na pink płytkowy bo wyszla mi nawet delikatna rozowa kreska, razem z przyjaciółką bylysmy pewne ciaxy, popedzilysmy na bete a wieczorem <0.1 uwierzyć nie mogłam. A teraz jestem wkurzona bo z allegro zamowilam w poniedziałek testy a do tej pory są jako czekajace na nadanie 😑 grr dzis 7 dni po....
Pomagałam facetowi zabrac worki z wełną z poddasza i potem sprzątałam wszystkie te okruszki, do tej pory swedzi mnie skora, oczywiście obiad i polozylam sie na chwilkę i odlecialam na godzinę. Mąż się smiał, zebym powiazala fakty, drugi dzien z kolei podsypiam, a mi się to nigdy nie zdarza, zawsze mam poczucie straty czasu na drzemki. To zasmialam się, ze powiązałam - pewnie regeneruje się podczas jego nieobecności 😂😂😂
Ogólnie brzuch mam wzdęty, jak w 4 miesiącu ciąży 😂
Ja mam dokładnie to samo. Właśnie dopiero co się przebudziłam a miałam tylko na 5 min przymknąć oczy... 😜 Te pinki już wcześniej kupiłam więc je muszę wykorzystać ale ja tu żadnego cienia nie widzę 😅😅 u mnie czysta biel na nim. Mam zamówione pinki strumieniowe ale tak jak u ciebie sprzedawcy się nie spieszy. Zamówiłam od ,,drogeriawapteka,, i cisza... 😑 Ale jeszcze kilka mam ich więc dam radę 😅

Slyszałyście o tej babce, co z dzidzią w nosidełku wskoczyła do studni i zabiła oboje , miała depresje. Straszne. Pamiętam jak oglądałam o tej matce Madzi, co niby ją napadli i dziecko porwali a potem się okazało, że ona dziecko zabiła. Strasznie to przeżywałam, tak jej współczułam i w napięciu czekałam az dziewczynka się odnajdzie a tu cos takiego😱😱😱
Matka Madzi siedzi w jednej celi z matka tego Szymonka co się nad nim znęcali. Ponoć świetne koleżanki. Na sznur z obiema !

Ja mam dokładnie to samo. Właśnie dopiero co się przebudziłam a miałam tylko na 5 min przymknąć oczy... 😜 Te pinki już wcześniej kupiłam więc je muszę wykorzystać ale ja tu żadnego cienia nie widzę 😅😅 u mnie czysta biel na nim. Mam zamówione pinki strumieniowe ale tak jak u ciebie sprzedawcy się nie spieszy. Zamówiłam od ,,drogeriawapteka,, i cisza... 😑 Ale jeszcze kilka mam ich więc dam radę 😅
Ja od drogeriaolmed nie polecam

reklama
No ja wlasnie myślę tak samo ... że dopiero chyba w 11 cyklu zaskoczylo wiec teraz przez te 6 to napewno nie zajdę no ale ryzyko zbyt duże żeby je podjąć wiec gumki idą w ruch 🤷🏽‍♀️🤢 myślę że dopiero w sierpniu przerzucimy się na przerywany po owu (5miesiac po) wcześniej bym się po prostu bała ...
No u Ciebie to zupelnie inna sytuacja. U mnie jakby zaskoczylo to tak czy inaczej bylaby radość

Do góry