reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Dziewczyny przepraszam, że znów zawracam głowę, ale zaczynam się martwić.
Od rana miałam delikatnie krew ze śluzem na papierze i myślałam, że to okres.. przez cały dzień nic się nie rozbujało. Tylko jak idę siku to mam ślady śluzu z niewielka ilością krwi na papierze.
Nigdy tak nie miałam.. zawsze okresy były bardzo mocne. :-/
Teraz się martwię co to może być.
Może jutro się rozbuja.
Jestem rozchwiana emocjonalnie.

Któraś z Was tak miała?
Miałam tak w tym cyklu, na drugi dzień normalnie przyszedł okres 🙂

reklama
Dziewczyny przepraszam, że znów zawracam głowę, ale zaczynam się martwić.
Od rana miałam delikatnie krew ze śluzem na papierze i myślałam, że to okres.. przez cały dzień nic się nie rozbujało. Tylko jak idę siku to mam ślady śluzu z niewielka ilością krwi na papierze.
Nigdy tak nie miałam.. zawsze okresy były bardzo mocne. :-/
Teraz się martwię co to może być.
Może jutro się rozbuja.
Jestem rozchwiana emocjonalnie.

Któraś z Was tak miała?
Ja teraz tak miałam. Pierwszy dzień delikatnie brunatny śluz, drugiego różowo a wieczorem rozkręciła się @, gdzie tego różowego etapu nigdy nie miałam. Zaczęło się 4 dni przed spodziewaną @.

Mialam tak ostatnie 3 cykle, jeszcze sie pocieszalam, ze moze to być implantacja, bo był to śluz zabarwiony na różowo, bo pojawiało się, znikało i pojawiało i tak 1,5 dnia, na koniec drugiego dnia krew na całego. Dwa dni przed terminem @.
No ale każdy przypadek może być inny 🤷‍♀️
Ja tak miałam w ostatniej ciąży. Plamilam,włożyłam tampona a na drugi dzień już nic... Po 5 dniach test pokazał 2 kreski🙂

Dziewczyny a powiedzcie mi czy macie jakikolwiek śluz - delikatniejszy bądź bardziej obfity po owulacji?? Tak z tydzień przed miesiączką? Czy odczuwacie ,, suchość,, ?

Dziewczyny a powiedzcie mi czy macie jakikolwiek śluz - delikatniejszy bądź bardziej obfity po owulacji?? Tak z tydzień przed miesiączką? Czy odczuwacie ,, suchość,, ?
mi praktycznie zaraz po owulacji robi się gesty i biały, taki kremowy, z czasem zasycha. Aktualnie mam śnieżnobiały, w zeszłym cyklu był na sam koniec żółtawy.

Hej dziewczyny, powiedzcie proszę czy macie jakieś doświadczenie z testem płytkowym Pre-test z apteki Doz? Robilyscie kiedyś? Pokazuje może fałszywe cienie?🤞😥 Proszę powiedzcie że tak 😥🙏

Ostatnia edycja:
Ja dziś wykonałam bobotest strumieniowy... I jakis cień cienia widzę ale to pewnie już moje wkręty 😑😑😑 dziś ok 8/9 dpo od tej ,, pierwszej ovu z testu co wyszła... Ale sądzę że mogła być kilka dni później ( ból jajnika)

Załączniki

• Screenshot_2022-04-21-06-21-38-38_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-04-21-06-21-38-38_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    328,2 KB · Wyświetleń: 117
  • Screenshot_2022-04-21-06-21-50-72_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-04-21-06-21-50-72_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    295,1 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Do góry