reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Dzień dobry dziewczyny ! U mnie dziś temperatura tak poszybowała w gore, ze zdecydowałam się zrobić test, dwa dni przed planowana data, mój pierwszy w życiu pink i…. same zobaczcie 🙈 jestem 11dpo i zupełnie się nie spodziewałam tego, aż nie umiem uwierzyć bo mąż robił tydzień temu badania i morfologia nasienia wyszła 0%. Nie wiem czy badanie było przekłamane czy znalazł się jakiś wariat ale przez to ciężko mi uwierzyć i się jeszcze cieszyć, ale mówicie ze pinki nie kłamią no… 🥺 pierwsze zdjęcie z fleszem jest zrobione 2 min po teście a drugie już wyschnięty test

Załączniki

• IMG_0382.jpg
    IMG_0382.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 142
  • IMG_0383.jpg
    IMG_0383.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 137
Dzień dobry dziewczyny ! U mnie dziś temperatura tak poszybowała w gore, ze zdecydowałam się zrobić test, dwa dni przed planowana data, mój pierwszy w życiu pink i…. same zobaczcie 🙈 jestem 11dpo i zupełnie się nie spodziewałam tego, aż nie umiem uwierzyć bo mąż robił tydzień temu badania i morfologia nasienia wyszła 0%. Nie wiem czy badanie było przekłamane czy znalazł się jakiś wariat ale przez to ciężko mi uwierzyć i się jeszcze cieszyć, ale mówicie ze pinki nie kłamią no… 🥺 pierwsze zdjęcie z fleszem jest zrobione 2 min po teście a drugie już wyschnięty test
Gratulacje!!!

jak dla mnie fabryczna
Mam nadzieję ze jest tak jak mówisz chociaż powinnam dostać jutro @ a dzisiaj temp w górę ... Załączam wykres bo w tym miesiącu nie mam pewności kiedy ta owu była, natomiast seksy były tylko wtedy kiedy zaznaczone więc nie moze być ciąży 🥺

Załączniki

• Screenshot_2022-04-21-07-17-46-912_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    Screenshot_2022-04-21-07-17-46-912_org.iggymedia.periodtracker.jpg
    143,9 KB · Wyświetleń: 56
Gratulacje piękne krechy 🥰 pokaż wykres, jestem ciekawa :)

Mam nadzieję ze jest tak jak mówisz chociaż powinnam dostać jutro @ a dzisiaj temp w górę ... Załączam wykres bo w tym miesiącu nie mam pewności kiedy ta owu była, natomiast seksy były tylko wtedy kiedy zaznaczone więc nie moze być ciąży 🥺
a nie miałaś owu przypadkiem 4.04? Wtedy sexy mogłyby coś tam zadziałać 😉

(Nie)dziękuję za gratulacje - nie dowierzam i podchodzę z rezerwa do euforii przez te wyniki nasienia ale jestem jakoś dziwnie wewnątrz spokojna 🧿 najgorzej ze betę mogę zrobić jak coś dopiero w przyszłym tygodniu ale to będę już po terminie @ wiec moze nawet lepiej….Wrzucam wykres ☺️

Załączniki

• IMG_0386.jpg
    IMG_0386.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry