reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

a nie miałaś owu przypadkiem 4.04? Wtedy sexy mogłyby coś tam zadziałać 😉

(Nie)dziękuję za gratulacje - nie dowierzam i podchodzę z rezerwa do euforii przez te wyniki nasienia ale jestem jakoś dziwnie wewnątrz spokojna 🧿 najgorzej ze betę mogę zrobić jak coś dopiero w przyszłym tygodniu ale to będę już po terminie @ wiec moze nawet lepiej….Wrzucam wykres ☺️
Myślałam że była 5... Jakby tak rzeczywiście było to dzisiaj 16dpo, więc bardzo mam nadzieję że nie było jej wtedy albo test pokazał fabryczna chociaż na żywo wydaje się być różowa.... Tym bardziej że 11dpo beta była negatywna 😩

reklama
Mam nadzieję ze jest tak jak mówisz chociaż powinnam dostać jutro @ a dzisiaj temp w górę ... Załączam wykres bo w tym miesiącu nie mam pewności kiedy ta owu była, natomiast seksy były tylko wtedy kiedy zaznaczone więc nie moze być ciąży 🥺
teoretycznie jeśli owu była 10 (ja bym tak obstawiała) w plemniki jakimś cudem wytrzymały 5 dni to mogłoby się zgadzać, że dziś coś tam majaczy

Dzień dobry dziewczyny ! U mnie dziś temperatura tak poszybowała w gore, ze zdecydowałam się zrobić test, dwa dni przed planowana data, mój pierwszy w życiu pink i…. same zobaczcie 🙈 jestem 11dpo i zupełnie się nie spodziewałam tego, aż nie umiem uwierzyć bo mąż robił tydzień temu badania i morfologia nasienia wyszła 0%. Nie wiem czy badanie było przekłamane czy znalazł się jakiś wariat ale przez to ciężko mi uwierzyć i się jeszcze cieszyć, ale mówicie ze pinki nie kłamią no… 🥺 pierwsze zdjęcie z fleszem jest zrobione 2 min po teście a drugie już wyschnięty test
Mojej koleżanki facet miał być bezpłodny,
Zaświadczenie od lekarza ma a dwójkę dzieci zmajstrował :) a klony podobne do ojca No nie wyrzeknie się

reklama
Ja dziś wykonałam bobotest strumieniowy... I jakis cień cienia widzę ale to pewnie już moje wkręty 😑😑😑 dziś ok 8/9 dpo od tej ,, pierwszej ovu z testu co wyszła... Ale sądzę że mogła być kilka dni później ( ból jajnika)
Wydaje mi się, ze to fabryczna ale nigdy tego testy tez nie robiłam. Powtórz jutro

Do góry