reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

Wogole obrazilam sie na pink płytkowy bo wyszla mi nawet delikatna rozowa kreska, razem z przyjaciółką bylysmy pewne ciaxy, popedzilysmy na bete a wieczorem <0.1 uwierzyć nie mogłam. A teraz jestem wkurzona bo z allegro zamowilam w poniedziałek testy a do tej pory są jako czekajace na nadanie 😑 grr dzis 7 dni po....
Pomagałam facetowi zabrac worki z wełną z poddasza i potem sprzątałam wszystkie te okruszki, do tej pory swedzi mnie skora, oczywiście obiad i polozylam sie na chwilkę i odlecialam na godzinę. Mąż się smiał, zebym powiazala fakty, drugi dzien z kolei podsypiam, a mi się to nigdy nie zdarza, zawsze mam poczucie straty czasu na drzemki. To zasmialam się, ze powiązałam - pewnie regeneruje się podczas jego nieobecności 😂😂😂
Ogólnie brzuch mam wzdęty, jak w 4 miesiącu ciąży 😂

Ostatnia edycja:
reklama
Moj też kierowca, ale na szczęście na miejscu, chociaz tez potrafimy sie mijać przez kilka dni jak wypadaja mu po poludniowki🤷‍♀️
Wiecie co mnie złości ze kolega z firmy od mojego nie starał sie nie działał w dni płodne i udało im sie u nas wszystko monitorowane i dalej nic 🤷‍♀️ Życie jest niesprawiedliwe 😢

Slyszałyście o tej babce, co z dzidzią w nosidełku wskoczyła do studni i zabiła oboje , miała depresje. Straszne. Pamiętam jak oglądałam o tej matce Madzi, co niby ją napadli i dziecko porwali a potem się okazało, że ona dziecko zabiła. Strasznie to przeżywałam, tak jej współczułam i w napięciu czekałam az dziewczynka się odnajdzie a tu cos takiego😱😱😱

Wogole obrazilam sie na pink płytkowy bo wyszla mi nawet delikatna rozowa kreska, razem z przyjaciółką bylysmy pewne ciaxy, popedzilysmy na bete a wieczorem <0.1 uwierzyć nie mogłam. A teraz jestem wkurzona bo z allegro zamowilam w poniedziałek testy a do tej pory są jako czekajace na nadanie 😑 grr dzis 7 dni po....
Pomagałam facetowi zabrac worki z wełną z poddasza i potem sprzątałam wszystkie te okruszki, do tej pory swedzi mnie skora, oczywiście obiad i polozylam sie na chwilkę i odlecialam na godzinę. Mąż się smiał, zebym powiazala fakty, drugi dzien z kolei podsypiam, a mi się to nigdy nie zdarza, zawsze mam poczucie straty czasu na drzemki. To zasmialam się, ze powiązałam - pewnie regeneruje się podczas jego nieobecności 😂😂😂
Ogólnie brzuch mam wzdęty, jak w 4 miesiącu ciąży 😂
Ja mam dokładnie to samo. Właśnie dopiero co się przebudziłam a miałam tylko na 5 min przymknąć oczy... 😜 Te pinki już wcześniej kupiłam więc je muszę wykorzystać ale ja tu żadnego cienia nie widzę 😅😅 u mnie czysta biel na nim. Mam zamówione pinki strumieniowe ale tak jak u ciebie sprzedawcy się nie spieszy. Zamówiłam od ,,drogeriawapteka,, i cisza... 😑 Ale jeszcze kilka mam ich więc dam radę 😅

Slyszałyście o tej babce, co z dzidzią w nosidełku wskoczyła do studni i zabiła oboje , miała depresje. Straszne. Pamiętam jak oglądałam o tej matce Madzi, co niby ją napadli i dziecko porwali a potem się okazało, że ona dziecko zabiła. Strasznie to przeżywałam, tak jej współczułam i w napięciu czekałam az dziewczynka się odnajdzie a tu cos takiego😱😱😱
Matka Madzi siedzi w jednej celi z matka tego Szymonka co się nad nim znęcali. Ponoć świetne koleżanki. Na sznur z obiema !

Ja mam dokładnie to samo. Właśnie dopiero co się przebudziłam a miałam tylko na 5 min przymknąć oczy... 😜 Te pinki już wcześniej kupiłam więc je muszę wykorzystać ale ja tu żadnego cienia nie widzę 😅😅 u mnie czysta biel na nim. Mam zamówione pinki strumieniowe ale tak jak u ciebie sprzedawcy się nie spieszy. Zamówiłam od ,,drogeriawapteka,, i cisza... 😑 Ale jeszcze kilka mam ich więc dam radę 😅
Ja od drogeriaolmed nie polecam

reklama
No ja wlasnie myślę tak samo ... że dopiero chyba w 11 cyklu zaskoczylo wiec teraz przez te 6 to napewno nie zajdę no ale ryzyko zbyt duże żeby je podjąć wiec gumki idą w ruch 🤷🏽‍♀️🤢 myślę że dopiero w sierpniu przerzucimy się na przerywany po owu (5miesiac po) wcześniej bym się po prostu bała ...
No u Ciebie to zupelnie inna sytuacja. U mnie jakby zaskoczylo to tak czy inaczej bylaby radość

Do góry