Noo powiem Ci po mojej wprawie w analizowaniu cieni ciania to też coooos tam widzę poczekajmy chwilkę i myślę że się ukaże kreseczka ja byłam szczęśliwa że na papierze zobaczyłam krew ale teraz się zastanawiam jak to możliwe że w 20 DC plamienie implantacyjne jak do okresu 9 dni w poprzedniej ciąży wystąpiło krwawienie ale ok 4 dni przedTo moje dzisiejsze wypociny (23dc) NO POWIEDZMY że jakiś tam coś się chce przebić. Oczywiście negatyw ale ciekawy Zobacz załącznik 1393216
Zobacz załącznik 1393215
Zobacz załącznik 1393214
reklama
Puchatymis
Fanka BB :)
Tez miałam w 20 Dc dokładnie i dokładnie o tym samym myśle. Ale w 1 ciąży miałam dosyć szybko brązowe plamienia a pozytyw wyszedł w 26 dc także może jednak jest szansa? Jak mi wyjdzie pozytyw to Ci powiem że może być w 20 dc xDNoo powiem Ci po mojej wprawie w analizowaniu cieni ciania to też coooos tam widzę poczekajmy chwilkę i myślę że się ukaże kreseczka ja byłam szczęśliwa że na papierze zobaczyłam krew ale teraz się zastanawiam jak to możliwe że w 20 DC plamienie implantacyjne jak do okresu 9 dni w poprzedniej ciąży wystąpiło krwawienie ale ok 4 dni przed
No to teraz musimy być cierpliwe ... Tylko jak ???!! Teraz po plamieniach to już w ogóle w głowie mętlik i gorąco dziś test zrobiony pink extra czuły płytkowy i niiic jedno wielkie NIC ale wiem że to za wcześnieTez miałam w 20 Dc dokładnie i dokładnie o tym samym myśle. Ale w 1 ciąży miałam dosyć szybko brązowe plamienia a pozytyw wyszedł w 26 dc także może jednak jest szansa? Jak mi wyjdzie pozytyw to Ci powiem że może być w 20 dc xD
Hehe spoko może też i tak być ) ale w poprzedniej ciąży plamienia dostałam 4.10 a test pozytywny wyszedł mi dopiero 9.10 i to ledwo przebijająca się kreseczka , więc co organizm to inny przypadekPrzepraszam, że zabije wam radość ale 2 dni po plamieniu implantacyjnym jeżeli to było to, to test wyjdzie pozytywny. Jeżeli nie to znaczy, że to nie implantacja
Puchatymis
Tak tak to tez przeszło mi przez głowę … żadna radość, ja wiem ze go negatyw. Nie raz pierwszy i ostatni człowiek swoje nadzieje konczyl miesiączką xddPrzepraszam, że zabije wam radość ale 2 dni po plamieniu implantacyjnym jeżeli to było to, to test wyjdzie pozytywny. Jeżeli nie to znaczy, że to nie implantacja
Puchatymis
A to mój w 26 dc był bledsze i ledwo widoczny. Serio tez zależy jaki test i od faktycznego zapłodnieniaTaki miałam po 5 dniach od plamienia i wynik bety
Puchatymis
Ale beta tez nie jakaś wysoka jak na 5 dni po plamieniu. A to krwią normalnie ??Taki miałam po 5 dniach od plamienia i wynik bety
reklama
Tak, tylko te plamienia wtedy miałam w późniejszym czasie dlatego test już mógł pokazać mocniejsza kreseczkęA to mój w 26 dc był bledsze i ledwo widoczny. Serio tez zależy jaki test i od faktycznego zapłodnienia
Podziel się: