reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

To moje dzisiejsze wypociny (23dc) NO POWIEDZMY że jakiś tam coś się chce przebić. Oczywiście negatyw ale ciekawy 😅Zobacz załącznik 1393216
Zobacz załącznik 1393215
Zobacz załącznik 1393214
Noo powiem Ci po mojej wprawie w analizowaniu cieni ciania to też coooos tam widzę 😅😁 poczekajmy chwilkę i myślę że się ukaże kreseczka 😊 ja byłam szczęśliwa że na papierze zobaczyłam krew ale teraz się zastanawiam jak to możliwe że w 20 DC plamienie implantacyjne jak do okresu 9 dni 😑 w poprzedniej ciąży wystąpiło krwawienie ale ok 4 dni przed

reklama
Noo powiem Ci po mojej wprawie w analizowaniu cieni ciania to też coooos tam widzę 😅😁 poczekajmy chwilkę i myślę że się ukaże kreseczka 😊 ja byłam szczęśliwa że na papierze zobaczyłam krew ale teraz się zastanawiam jak to możliwe że w 20 DC plamienie implantacyjne jak do okresu 9 dni 😑 w poprzedniej ciąży wystąpiło krwawienie ale ok 4 dni przed
Tez miałam w 20 Dc dokładnie i dokładnie o tym samym myśle. Ale w 1 ciąży miałam dosyć szybko brązowe plamienia a pozytyw wyszedł w 26 dc także może jednak jest szansa? Jak mi wyjdzie pozytyw to Ci powiem że może być w 20 dc xD

Tez miałam w 20 Dc dokładnie i dokładnie o tym samym myśle. Ale w 1 ciąży miałam dosyć szybko brązowe plamienia a pozytyw wyszedł w 26 dc także może jednak jest szansa? Jak mi wyjdzie pozytyw to Ci powiem że może być w 20 dc xD
No to teraz musimy być cierpliwe ... Tylko jak ???!! 😁😅 Teraz po plamieniach to już w ogóle w głowie mętlik i gorąco 🤔🫣🤭dziś test zrobiony pink extra czuły płytkowy i niiic jedno wielkie NIC 😤 ale wiem że to za wcześnie

Przepraszam, że zabije wam radość 🙈 ale 2 dni po plamieniu implantacyjnym jeżeli to było to, to test wyjdzie pozytywny. Jeżeli nie to znaczy, że to nie implantacja 🙈
Hehe spoko może też i tak być ;)) ale w poprzedniej ciąży plamienia dostałam 4.10 a test pozytywny wyszedł mi dopiero 9.10 i to ledwo przebijająca się kreseczka , więc co organizm to inny przypadek 😊😊

Przepraszam, że zabije wam radość 🙈 ale 2 dni po plamieniu implantacyjnym jeżeli to było to, to test wyjdzie pozytywny. Jeżeli nie to znaczy, że to nie implantacja 🙈
Tak tak to tez przeszło mi przez głowę … żadna radość, ja wiem ze go negatyw. Nie raz pierwszy i ostatni człowiek swoje nadzieje konczyl miesiączką xdd

Taki miałam po 5 dniach od plamienia i wynik bety

Załączniki

• received_1035552590576943.jpeg
    received_1035552590576943.jpeg
    14,4 KB · Wyświetleń: 127
  • received_1541464639524828.jpeg
    received_1541464639524828.jpeg
    21,1 KB · Wyświetleń: 118
  • received_172134928428709.jpeg
    received_172134928428709.jpeg
    47,5 KB · Wyświetleń: 124
  • received_1205079586680954.jpeg