reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Ja właśnie dostałam brązowe plamienia. (22dc) albo spadek progesteronu albooooo może w końcu się udało ! Ostatni raz takie plamienia miałam w ciąży 4 lata temu ale to żadna reguła mówią. Trzymajcie kciuki ❤️
Ajjjjjj.... 😍😍😍😍Trzymam mocno kciuki!!!! 👍👍👍👍👍👍 Ja dziś 20 DC i też czekam na takie symptomy 😊😊😊😊czekamy na mega wieści w takim razie 💪❤️❤️

Ajjjjjj.... 😍😍😍😍Trzymam mocno kciuki!!!! 👍👍👍👍👍👍 Ja dziś 20 DC i też czekam na takie symptomy 😊😊😊😊czekamy na mega wieści w takim razie 💪❤️❤️
No ja się boje ze to jednak spadek progesteronu :( choć brązowego śluzu już nie miałam serio pare lat… dwa dni temu krwawienie teraz brązowy śluz No wyglada to obiecująco ale achhh życie lubi kopać leżącego 😩🤪

Boję się robić sobie złudnej nadziei. Jestem przekonana, że tym razem też się nie udało. Nie wiem skąd tak sceptyczne myślenie 🙈

Ostatnia edycja:
Witam kochane życząc spokojnych świąt Wielkanocnych! 🌷🐣🐰

Ja właśnie przed chwilą zauważyłam brunatne ślady w śluzie i już głowa głupieje 🙈
Witam kochane życząc spokojnych świąt Wielkanocnych! 🌷🐣🐰

Ja właśnie przed chwilą zauważyłam brunatne ślady w śluzie i już głowa głupieje 🙈
U mnie brunatne plamienie pojawilo się w 10, 12 i 13 dniu cyklu a w 14 dniu cyklu różowe. Dlatego obstawiam ze tego 14 dnia cyklu była owulacja, czy dobrze obstawiam nie wiem.😑

reklama
Jestem 9-11 dpo
No to my jesteśmy na jednym etapie. Jutro 10 dpo to zrobię tescior a co mi tam. Jeszcze mam 5 😂 No ja ogólnie ten cały cykl mam totalnie nie podobny a uwierzcie jak drugi raz z rzędu staram się o dziecko rok to ładnie 2 lata obserwacji swojego ciała i nie miałam np bólu lędźwi które towarzyszą od kilku dni, plamienia, ciągniecie w pachwinach - tak No wszystko mi mówię ze się udało i to na prawdę pierwszy raz od ostatnich starań sprzed ciąży. Ciężko nie robić sobie nadziei kiedy jednak chcemy tej ciąży prawda :)

Do góry