Kylyyy1408
Fanka BB :)
Wesołych świat laseczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja pojechałam na święta bez testów i żałuję Wczoraj zastanawiałam się czy na tym zadoopiu będzie jakis Rossmann w pobliżu, żeby skoczyć po Pinka.Dzień dobry w ten Wielkanocny poranek ja dziś testowałam i myślałam, że może 22 dc coś wyjdzie xD A NO NIE oczywiście ja na sile coś widzę ale nie nie, z pewnością to nic z tych rzeczy xD Spokojnego świętowania
No ale to aż wstyd taka fote wrzucać xD No nie ma nic nie ma. Zrobię kolejny za 2 dni bo szkoda mi trosze wszystkie testy zmarnować a do miesiączki braknieDawaj nam tu zdjęcie
Tak my już oczami wyobraźni domalowujemy kreskę. Na szczęście jeszcze tydzień dobry do miesiączki. Ostatnio tylko męczą mnie biegunki i bóle brzucha , wczoraj drzemka 2 h … No mówię zaczął się pms i szukanie nadzieiJa też myślałam że widzę cień cienia ale to już moje zwidy raczej za wcześnie na testowanie no ale cóż... Taka moja natura
Mnie złapały straszne wzdęcia. A wczoraj miałam takie mocne kłucie jajnika prawego i pomyślałam że to jednak owulacja. Zrobilam testy owulacyjne i znowu wszystkie pozytywne no więc mówię do męża że dzic jeszcze trzeba zadziałać ( bo dziś już wyjechał do pracy za granicę) a on wczoraj sobie drinki pił i co? Nic nie wyszło no więc kłótnia poszła i du**. I teraz nie wiem czy coś z tego wyjdzie w sensie z tych wcześniejszych zbliżeń. Niby z pierwszego testu wyszedł pozytyw 11.04 więc łudzę się że to jednak wtedy było bo ostatni raz stosunki były 8,10,11,12, 14 i 15.04 :/Tak my już oczami wyobraźni domalowujemy kreskę. Na szczęście jeszcze tydzień dobry do miesiączki. Ostatnio tylko męczą mnie biegunki i bóle brzucha , wczoraj drzemka 2 h … No mówię zaczął się pms i szukanie nadziei
A który masz właściwie dzień cyklu? Ja miałam w tym cyklu silne bóle jajnika 13 dc i 18 dc a 20 dc różowe plamienie - tez nie wiem do końca czy owu nie była 20( tak sugeruje wujek Google że różowe plamienie na papierze może być po owu) staraliśmy się 13 i 18 , 20 już nie… ogólnie już na słowo owulacja Mam dość xD oststecznie stawiam że owu była 13 dc ale pewnie dlatego żeby testy szybciej wyszły xDMnie złapały straszne wzdęcia. A wczoraj miałam takie mocne kłucie jajnika prawego i pomyślałam że to jednak owulacja. Zrobilam testy owulacyjne i znowu wszystkie pozytywne no więc mówię do męża że dzic jeszcze trzeba zadziałać ( bo dziś już wyjechał do pracy za granicę) a on wczoraj sobie drinki pił i co? Nic nie wyszło no więc kłótnia poszła i du**. I teraz nie wiem czy coś z tego wyjdzie w sensie z tych wcześniejszych zbliżeń. Niby z pierwszego testu wyszedł pozytyw 11.04 więc łudzę się że to jednak wtedy było bo ostatni raz stosunki były 8,10,11,12, 14 i 15.04 :/
Dziś mam 20 DC a moje cykle to takie 28-29 dniowe. Kalendarzyk pokazuje że owulacja była 13.04 a aplikacja Flow 12.04. z testów owulacyjnych pierwszy z ciemniejsza kreską testową wyszedł 11.04 więc liczyłam że owulacja będzie tego 12.04. a teraz to już sama nie wiem...A który masz właściwie dzień cyklu? Ja miałam w tym cyklu silne bóle jajnika 13 dc i 18 dc a 20 dc różowe plamienie - tez nie wiem do końca czy owu nie była 20( tak sugeruje wujek Google że różowe plamienie na papierze może być po owu) staraliśmy się 13 i 18 , 20 już nie… ogólnie już na słowo owulacja Mam dość xD oststecznie stawiam że owu była 13 dc ale pewnie dlatego żeby testy szybciej wyszły xD
Ojej faktycznie pokazuje ze wczoraj. Wiesz co dla pocieszenia … gdy staraliśmy się o 1 to lekarz mówił ze owulacja sobota niedziela a mąż pracował w transporcie wiec ostatnia szansa była w środę i te 4 dni plemniki wytrwały co było dla mnie szokiem . Może u Was tez się zahaczyły na ,,kolejna” owuA tu testy z wczoraj