Kochana w takim razie mogę powiedzieć że również rozumiem co przeszłaś, tyle że jeszcze silniej, bo mi małego nie pokazali..nawet nie zapytali .. od razu przewieźli mnie na salę operacyjną podali narkozę i miałam łyżeczkowanie... Jeden wielki szok i trauma... Nie mogę nadal uwierzyć że to przeszłam... No ale mój mały aniołek już zawsze zostanie w moim sercu i wierzę że powróci w innym wcieleniu już niedługo i musimy być silne i się nie poddawać... Tyle przeszłyśmy że teraz musi w końcu powrócić do nas słońce i za te całe cierpienie nagroda ... Będzie dobrze!!! Trzymamy się i działamy!!!przykro mi Kochana domyślam się co czujesz bo pod koniec października przeszlam przez to w prawie 22tc. Mam w telefonie zdjecie dziecka bo mi je położyli na piersi po porodzie
Z testami mam podobnie...jak zajdę to bedę spr codziennie az do konca pierwszego trymestru
A dzisiaj rozkreciła sie @ wracam w maju...nie bede w maju szaleć bo jestem zmeczona tym, ze tylko jedno w glowie, a guzik wychodzi...ale i tak przed terminem okresu pojdzie teścik
reklama
Ja się niestety rozpedzilam i miałam już wszystko...jaka cudna wyprawka. Ja tylko miałam kombinezon kupiony.. wydałam :-(
Załączniki
królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Przepiękna wyprawka... wózek to cybex?
Carolina123
o ja pierdziele ..... Tego to nawet jeszcze w snach nie widziałam a widziałam już naprawdę dużo
Carolina123
bardzo Ci współczuję. I podziwiam. Nie wiem czy ja bym siebie poradziła w takiej sytuacji. Życzę Tobie , @Ewi12 i wszystkim dziewczynom w podobnej sytuacji, żeby życie po stokroć wynagrodziło Wam wasze przeżycia . Pamiętajcie zawsze po burzy wychodziJa się niestety rozpedzilam i miałam już wszystko...
Nie nie, mam z firmy joolz day plusPrzepiękna wyprawka... wózek to cybex?
Matylda.<3
przepiękne!! Już niedługo wykorzystasz te rzeczy! Zobaczysz!Ja się niestety rozpedzilam i miałam już wszystko...
Tego z całego serca Ci życzę.
Lily_of_the_valley
Mam dokładnie to samo w głowie.. nowa nadzieja przechodzi w smutek, złość, zrezygnowanie, a potem kolejne nadzieje i tak w kółko.Znam to uczucie niestety, potem dopada Cię złość, bo inne rzeczy przez oczekiwania sie odkłada, czas upływa i rozczarowuje, nie dość, że zajscie w ciążę nie wyszło, to jeszcze nie zrealizowało się swoich zamierzeń w tym czasie przez to. A potem nowy cykl, złość przechodzi w obojętność, a obojętność w nadzieję i chęć podjecia tego wyzwania jeszcze raz .... i zaczyna sie na nowo...
Nie wiem czy wy tak macie, ale u mnie dokładnie tak to wygląda, kilka dni temu usilowalam sobie przypomnieć, co mnie do tej pory napędzalo, kręciło i zajmowało, bo ostatnie miesiące, tylko jeden temat.
Stale powtarzam sobie, ze ten cykl jest ostatni, ale nie wiem czy potrafię odpuścić.
Ja byłabym najszczęśliwsza gdyby ktoś mi dziś powiedział, że wszystko jest w porządku, ciąża będzie ale np za kilka miesięcy. A jak pomyślę o tej całej diagnostyce, tabletkach, monitoringach, to mi słabo. Dlatego presja na ciążę natychmiast jest tak duża i nie potrafię tego w głowie zmienić. A to generuje czasem duży stres i nie da się nie myśleć.
Puchatymis
Dzień dobry w ten Wielkanocny poranek ja dziś testowałam i myślałam, że może 22 dc coś wyjdzie xD A NO NIE oczywiście ja na sile coś widzę ale nie nie, z pewnością to nic z tych rzeczy xD Spokojnego świętowania
reklama
Kylyyy1408
Dawaj nam tu zdjęcieDzień dobry w ten Wielkanocny poranek ja dziś testowałam i myślałam, że może 22 dc coś wyjdzie xD A NO NIE oczywiście ja na sile coś widzę ale nie nie, z pewnością to nic z tych rzeczy xD Spokojnego świętowania
Podziel się: