Puchatymis
Fanka BB :)
Albo jesteś w ciążyA tu testy z wczoraj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo jesteś w ciążyA tu testy z wczoraj
Nieee, one mi się tak pokazują od pierwszego pozytywnego w ogóle nie spada ten hormon. Boje się że może jakoś hormony mi się rozregulowany po poronieniu i teraz coś jest nie tak ale okres idealnie dostaje. A pierwsza owulację po poronieniu miałam ok 3 tyg po porodzie a za niecałe 2 tyg dostałam wtedy okres więc raczej powróciło wszystko do normy... MasakraAlbo jesteś w ciąży
Tez miałam dokładnie 20 dc śluz z krwią. Sama nie wiem.. zamiast boli miesiączkowych to mam zaś lędźwiU mnie 27 dc i zaplanowane testowanko za 3 dni od 20 dc miałam minimalne plamienia przez kilka dni. Dodatkowo czasem czuję chwilowe skurcze brzucha. Sama nie wiem, nie chce się nastawiać. Przy moich wynikach prolaktyny raczej marne szanse żeby się udało w tym cyklu. Wcześniej nie miałam plamień przed okresem. Chyba nie wytrzymam i zrobię test jutro Mam tylko jeden więc trzymam na odpowiedni moment
Ja też dziś zatestowałam bo mam sporo testów ale na nic się nie nastawiałam bo dziś dopiero 9dpo. testowałam z samego rana jak tylko wstałam i obraz miałam jeszcze nie wyraźny po spaniu i na początku wydawało mi się, że widzę drugą kreskę lekką, nawet zdj zrobiłam ale to przez to, że jestem ślepa bo jak się rozbudziłam to na zdj nic nie maDzień dobry w ten Wielkanocny poranek ja dziś testowałam i myślałam, że może 22 dc coś wyjdzie xD A NO NIE oczywiście ja na sile coś widzę ale nie nie, z pewnością to nic z tych rzeczy xD Spokojnego świętowania
Dawaj fote ja moje zwidy poranne tez dodałamJa też dziś zatestowałam bo mam sporo testów ale na nic się nie nastawiałam bo dziś dopiero 9dpo. testowałam z samego rana jak tylko wstałam i obraz miałam jeszcze nie wyraźny po spaniu i na początku wydawało mi się, że widzę drugą kreskę lekką, nawet zdj zrobiłam ale to przez to, że jestem ślepa bo jak się rozbudziłam to na zdj nic nie ma
Niestety nic tu nie ma.Dawaj fote ja moje zwidy poranne tez dodałam
Widać szara linie wiec pewnie to Ci się rano przewidziało. Fabryczna kreska pewnie. Obie mamy 9dpo także idziemy łeb w łebNiestety nic tu nie ma.