reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe, słoneczne kreski smagane wiosennym wiatrem ☀️😎

reklama
Albo jesteś w ciąży 😎😍
Nieee, one mi się tak pokazują od pierwszego pozytywnego 😑😑😑 w ogóle nie spada ten hormon. Boje się że może jakoś hormony mi się rozregulowany po poronieniu i teraz coś jest nie tak 😔😔😔 ale okres idealnie dostaje. A pierwsza owulację po poronieniu miałam ok 3 tyg po porodzie a za niecałe 2 tyg dostałam wtedy okres więc raczej powróciło wszystko do normy... Masakra 😤

A po co robicie testy owulacyjne po piku? To, że poziom lh się waha jest całkowicie naturalne i normalne. Dlatego testy wykonujemy do pierwszego pozytywnego, a później już nie. Mnóstwo kobiet ma skok lh przed okresem na przykład. U wielu poziom się utrzymuje na wysokim bardzo długo, u części skacze, a u jeszcze innych spada i jest niski już cały czas

U mnie 27 dc i zaplanowane testowanko za 3 dni ;) od 20 dc miałam minimalne plamienia przez kilka dni. Dodatkowo czasem czuję chwilowe skurcze brzucha. Sama nie wiem, nie chce się nastawiać. Przy moich wynikach prolaktyny raczej marne szanse żeby się udało w tym cyklu. Wcześniej nie miałam plamień przed okresem. Chyba nie wytrzymam i zrobię test jutro😄 Mam tylko jeden więc trzymam na odpowiedni moment 😅

U mnie 27 dc i zaplanowane testowanko za 3 dni ;) od 20 dc miałam minimalne plamienia przez kilka dni. Dodatkowo czasem czuję chwilowe skurcze brzucha. Sama nie wiem, nie chce się nastawiać. Przy moich wynikach prolaktyny raczej marne szanse żeby się udało w tym cyklu. Wcześniej nie miałam plamień przed okresem. Chyba nie wytrzymam i zrobię test jutro😄 Mam tylko jeden więc trzymam na odpowiedni moment 😅
Tez miałam dokładnie 20 dc śluz z krwią. Sama nie wiem.. zamiast boli miesiączkowych to mam zaś lędźwi

Dzień dobry w ten Wielkanocny poranek 😍 ja dziś testowałam i myślałam, że może 22 dc coś wyjdzie xD A NO NIE 🤣 oczywiście ja na sile coś widzę ale nie nie, z pewnością to nic z tych rzeczy xD Spokojnego świętowania ❤️
Ja też dziś zatestowałam bo mam sporo testów ale na nic się nie nastawiałam bo dziś dopiero 9dpo. 😅 testowałam z samego rana jak tylko wstałam i obraz miałam jeszcze nie wyraźny po spaniu i na początku wydawało mi się, że widzę drugą kreskę lekką, nawet zdj zrobiłam ale to przez to, że jestem ślepa bo jak się rozbudziłam to na zdj nic nie ma 🤣

Ja też dziś zatestowałam bo mam sporo testów ale na nic się nie nastawiałam bo dziś dopiero 9dpo. 😅 testowałam z samego rana jak tylko wstałam i obraz miałam jeszcze nie wyraźny po spaniu i na początku wydawało mi się, że widzę drugą kreskę lekką, nawet zdj zrobiłam ale to przez to, że jestem ślepa bo jak się rozbudziłam to na zdj nic nie ma 🤣
Dawaj fote ja moje zwidy poranne tez dodałam ❤️

Załączniki

• 20220417_074741.jpg
    20220417_074741.jpg
    219,7 KB · Wyświetleń: 101
Boze ! Ja dzisiaj 12 dpo i wyszedł mi taki test ! Patrząc ze pinki się słabo wybarwiaja a nie oszukują to dziwne te kreski, za mocne jakieś 🥵 jak na złość wzięłam na święta tylko jeden test i chciałam testować jutro ale dzisiaj miałam sen ze wyszły dwie kreski 😆

Załączniki

• IMG_1874.jpg
    IMG_1874.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 147
reklama
Do góry